Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abi bana beyaz tv deki bana twitter adresini verirmisiniz ne olur saydiracam catliyacam yoksa

Hagi olmak zor diyenler çıktı bide allahım adam gelsinde ne olur olmaz bi bakalım sogutmayın adamı bizden :rolleyes:

Transfer Nöbeti

Ümit kendini düşünüyor. Adamda kalp var. Sneijder şikecilere çaktıkca tekleyecek.

3 4 liralık topçularla kim şampiyonlar liginde son 8 e kalıyor bu vizyon meselesidir bu takımın hedefleri çok büyük ve sneijder bir fırsat transferidir vereceği olumlu hava ise cabasıdır ... özgüven ve vizyon çok önemli futbolda sneijderi almak demek shalkeyi eleyeceğiz demektir hedefi böyle koyup büyütmektir...

futbolunu eleştiririm fakat bu adam ortasahalar içinde messi ve ronaldodan sonra gole en yakın isimdir ...kadronuzda böyle bir futbolcu varsa açılmayacak kilit yoktur bir şutla size maçı veya turu getirir havaya girerse daha da kendini aşabilir ve bu riske değer ki kaçırmak aptallık bence ...

AW: Transfer Nöbeti

Rasim Ozan Kütahyalı ‏@RasimOzan_K

Hoca maaşlı çalışan ama kulübün divan kurulu üyesi Aysal'dan bile eski üye...

o Hesap gercek mu? cünkü bu adam canli konusuyor twitter da yazior :D

dogru.. adamin elinden telefon dusmuyor baska birisi konustugu anda telefona sariliyor

Bu arada elbette Hagi>Sneijder ancak şimdilik işler her an değişebilir. Çünkü Sneijder'in önünde en az 6 sene daha var kariyer olarak. Ayrıca, en önemlisi kariyer olarak Hagi'den sonra gelen en büyük ve ona en yakın isim Sneijder.

Sneijder sadece bu senenin değil gelecek senelerin de CL'ye katılma garantisidir :)

Hagi gibi olmak istiyorsan öncelikle efendi efendi gelip imzayı atacaksın

hagi_in_galatasaray.jpg

Sonra Aslanlar gibi mücadele edip İnşaAllah bize yeni kupalar kazandıracaksın

gheorghe%2Bhagi.jpg

işte o zaman yeni HAGİ'miz olursun...

Sneijderi beklerken ,kesmek icin aldigim cocuklar buyudu simdi beni dovuyolar:( Lan Gell ArTik!!?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt