Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Arda'nın bugünkü degeri 24 milyon Euro olarak belirlemiş Atletico...

Sent from my iPad using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

Yemin ediyorum gelmesin dedirtiyorlar şerefisiz kayada yolanthe'nin takipçisi olmuş, bazı gerizekalı arkadaşlarda bunu komik buluyor.

Umarım kadın twiter'da yazılanları çevirmeye kalkmaz.GS'lılar bile neler yazmış.Beyinsiz ergenler

sneijder şimdiden bizim takımııza uygun bi futbolcu kim ne derse desin tam bir cimbomlu olucaktır disipliniyle fatih terimi hayran bırakıcaktır golleri ve asistleriyle bizi memnun edicektir artık fenerli medyanın oyununua gelmeyin ahmet çakar ve telegol ekibi bizi delirtmesin biz işimize bakalım schalke ayvayı yedi bunu bilirim :D

bence imzaladi sneijder yarini bekliyolar borsa filan fistan aysal kurnaz adam isini bilir

RTUK 'e sikayet bombardimani yapalim yengemize sulanmak neymis gorsunler

Rtüke şikayet ettim sizde edin renktaş link paylaşmış madem o kadar rahatsız oluyoruz tepki gösterelim.

adama bak yav sanane galatasarayın kaç para verecğinden

Ahmet efendi Sneijder'in 40 maclik mac basi ucretini sen verecen zaten 25,000€ x 40 mac =1,000,000 € hohihohiho:asd:

Bu şikayet konusunda ayrı konu açmakta fayda var arkadaşlar, biri açsın ki katılım daha çok olsun. Şimdi unutulur gider arada.

bunlara ne denir peki? bunları kim doğurmuş merak ediyorum?

Ads_z123.png

arkadaşlar rtüğe şikayet edin çakar sniejderın parasını ödeyecek diğerleride van der vaart, falcao nun paralarını öder :lol: hatta dava açsın kulübümüz transfer gerçekleşirse :b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt