Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bn yatıyorum sabah 11 de burdayım yarın büyük gün :asd:

bunlara ne denir peki? bunları kim doğurmuş merak ediyorum?

Ads_z123.png

Nolur 5 dakka kufur serbest olsun :SS:boyle bi adilik serefsizlik olur mu yaa adam resmen kendi ulkesini kotuluyor vatansiz it kopek soyu pislikkk

Tüm bunların üzerine akıllı uslu fenerlileri tenzih ederek diğer tüm kuş cinslerinin allah ..... versin. Kadıköyde soktuğu zaman size yandım anam diye bağıracaksınız..Şerefsiz kılıksız kifayetsiz ne kadar fenerli varsa hepsine gelsin bu sözler..Ahmet Çakara da sağlam bir afiş yaptıralım mahkeme kararı ile ilgili

Re: Transfer Nöbeti

Bazı arkadaşlarıma bakıyorumda herşey bitmiş borsa için pazartesi açıklanır düşüncesine kapılmışlar. Eğer böyle bişey varsa neden Fatih TERİM "snijder artık kararını vermeli" diye dün yani pazar günü açıklama yapsın. Snijder hala imza atmadı büyük bir ihtimalle. Snijder hala BİZİM DEĞİL. SADECE BİZE ÇOK YAKIN.:o

yaa beyler twitter kullanmıyorum kullananlar Allah aşkına şu Cenk Akın denen yavşağın anasına bacısına sövsün.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bazı arkadaşlarıma bakıyorumda herşey bitmiş borsa için pazartesi açıklanır düşüncesine kapılmışlar. Eğer böyle bişey varsa neden Fatih TERİM "snijder artık kararını vermeli" diye dün yani pazar günü açıklama yapsın. Snijder hala imza atmadı büyük bir ihtimalle. Snijder hala BİZİM DEĞİL. SADECE BİZE ÇOK YAKIN.:o

Ne zaman açıklamış bunu hoca haberim yok ?

Fatih terimin acıklamayı nerde kime nasıl yapmıs forumda cok gördümde bi türlü videosunu falan görmedim hic ben:o

yolanthe de diyecek çarşaf senin derdin benim değil diye :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt