Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder hagi olmak istiyorum filan dememiştir belki hagi'yi biliyorum demiştir abdurrahim albayrak gazlıyor biraz :) ama bu adam gelsin bu taraftarla çok iş yapar,hırslı kafasında sürekli kazanmak olan bi adam sneijder taraftarla güzel bir uyum olacağını düşünüyorum

1461 FUTBOLCUsuna yapilan terbiyesizlikten sonra .. Insallah 33 haftada kadikoyde yine ezer ve kupayi alir birdaha aglatiriz .:ayatollah:

O km yaa ne demiş ki ???

Ads_z123.png

Bu fenerliler ne kadar mal anlamıyorum ulan rakip takımın bir transfer yapacak diye sen kendi ülkene neden böyle hakaretler ediyorsun ülkeni küçük düşürüyorsun senin şerefin bu kadar mı karaktersizler ne diyim böyle insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz.

Dean Saunders ropartasji vardi sov tvde , keci kesip adama bardakta kanini vermisiz icmelisin diye:asd: boyle adetlerimizde mi varmis ,vampir miyiz biz:lol:

Telegol'ü şikayet ettim , aşağıdakileri yazıp gönderdim

Transferi gündemde olan yabancı bir futbolcunun hanımı hakkında yapılan Türk örf ve adetlerine aykırı ahlak sınırlarını zorlayan bugünkü programa karşı ilgilerimizin gereğini yapmasını arzu ediyorum .

Saygılar.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bazı arkadaşlarıma bakıyorumda herşey bitmiş borsa için pazartesi açıklanır düşüncesine kapılmışlar. Eğer böyle bişey varsa neden Fatih TERİM "snijder artık kararını vermeli" diye dün yani pazar günü açıklama yapsın. Snijder hala imza atmadı büyük bir ihtimalle. Snijder hala BİZİM DEĞİL. SADECE BİZE ÇOK YAKIN.:o

o haber bence masa başı haberi hocam. fatih terim bu transfer sürecinde sessiz kaldı, 1 kelime bile etmedi. basın toplantısına dahi çıkmadı diye burda uzun uzun tartışıldı. türk basınına bile açıklama yapmayan terim çıkıp eurosport'a açıklama yapmamıştır. zaten haberde de direk ağızdan çıkmış cümleler yok. şunun altını çizdi, şunu belirtti tarzı cümleler var

beyler foruma ne oluyor yukari asagi yaparken sayfa gariplesiyor

herkes farklı bir konu konuşuyor burda, aklım karıştı yeminlee...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt