Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder gibi futbolcu Türkiye'ye geliyor adamın alacağı para tartısıyor , Sneijder Türkiye'nin reklamını 2 katına çıkarır merak etmeyin..

Baroş senede 2.7m alıyor. Sene sonu gidecek zaten o çok iyi olacak parasal açıdan hiç bir katkısı yok şuan . Riera bu senenin en Reyis oyuncusu olacak gibi ama sözleşmesi bitince indirim yapmazsa gönderilmeli 2.9 . Melo'yo da teşekkür edip yerine Alperi aldık mı her şey 10 numara olur benim düşüncem :b5: Haydi iyi nöbetler , hayırlı geceler :cool:

forma alacam da şimdi forma almayayım seneye 10 numaralı formasını alırım demek yok bu kulüp bize bu büyük hediyeyi veriyorsa takımımıza olan borcumuzu ödememiz lazım

s.a renkdaşlar,simdi girdim eve 3 4 sayfa okudum yazılanları ümitler baya artmış sanırım yanlış mı anlamısım ?

neler oldu acaba cok kısa ozet olarak olumlu ?

s.a renkdaşlar,simdi girdim eve 3 4 sayfa okudum yazılanları ümitler baya artmış sanırım yanlış mı anlamısım ?

Abdurrahim albayrak beyaz tvde canlı yayına bağlandı. Sneijder hakkında ''Hagi olmak istediğini söyledi'' dedi.

mesajlarıma bakın isterseniz ama ben hep gelecek dedim.Yarın imza olur İNŞALLAH...

Baroş senede 2.7m alıyor. Sene sonu gidecek zaten o çok iyi olacak parasal açıdan hiç bir katkısı yok şuan . Riera bu senenin en Reyis oyuncusu olacak gibi ama sözleşmesi bitince indirim yapmazsa gönderilmeli 2.9 . Melo'yo da teşekkür edip yerine Alperi aldık mı her şey 10 numara olur benim düşüncem :b5: Haydi iyi nöbetler , hayırlı geceler :cool:

Alper ile Melo karakter olarakta oyun içinde de farklı rollerde oynayan tipte oyuncular..

Nasıl böyle birşey deniyor anlamıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt