Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hala Şeref Aydına güvenenlerin olması ilginç yanlız. Zaten artık eskisi gibi transferde gizlimiz saklımız kalmadı. Alacağımız oyuncuyu dünya alem duyduktan sonra alıyoruz. Nöbetin de tadı kalmadı.

Hala Şeref Aydına güvenenlerin olması ilginç yanlız. Zaten artık eskisi gibi transferde gizlimiz saklımız kalmadı. Alacağımız oyuncuyu dünya alem duyduktan sonra alıyoruz. Nöbetin de tadı kalmadı.

nöbetin tadı kalmadımı? son 2 senedir yaşadığımız heycannn eskisinden çok

Transfer Nöbeti

Sneijder gelirse bize düşen görev elimizden geldiği kadar klüp ürünlerini alıp, GALATASARAYımızı desteklemektir.

Yalnız..

Burada ''gelmez'' diyen insanlar bizim kadar istiyorlardır gelmelerini..

Sadece kendilerini umutlandırmak istemiyorlardır diye düşünüyorum..

Art niyet aramıyorum, haklılar.

Cümleten iyi geceler

Baroş senede 2.7m alıyor. Sene sonu gidecek zaten o çok iyi olacak parasal açıdan hiç bir katkısı yok şuan . Riera bu senenin en Reyis oyuncusu olacak gibi ama sözleşmesi bitince indirim yapmazsa gönderilmeli 2.9 . Melo'yo da teşekkür edip yerine Alperi aldık mı her şey 10 numara olur benim düşüncem :b5: Haydi iyi nöbetler , hayırlı geceler :cool:

Melo yerine alperi koy önünede snaijder gibi adamı koy olllldu. Alper melonun yaptığı yırtıcılığı ve defansa katkıyı YA-PA-MAZ. Meloyu gönderiyorsan onun yerine daha iyisini alacaksın ki bu adam mvilla, yada moussa sissoko anca gider. Melo'yu gönderiyorsan bir tık üstünü alcaksın.

Gazete kaynak gösterilerek FCinternews.it sitesinde yayınlanan haberde Sneijder'in Galatasaray'a evet cevabı verecegi ve transferin pazartesi-salı günleri içinde biteceği belirtildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt