Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Günaydın beyler. Dün akşam Kanaltürk'te Sergen dedi ki; Sneijder için Fenerbahçe de devrede. Yapılan teklif kafasını karıştırdı. Gelen bir twit Sergen'i doğruladı. Bu konuda sıcak gelişmeler olabilir dedi. Bilmem dinleyeneniz oldu mu?

Ben dinledim. Kanımca reyting için yapılan bir şerefsizlikten baska birşey değil

Edit: Günaydın.

10 gün oldu gerçi ama alınabiliyorsa bence doğru tercih olur.

Bence doğru bir tercih olmaz...

Sağbek : Eboue

Solbek : Carlinhos

Kaleci : Muslera

Stoper : Dany

Stoper : Hetinga veya X yabancı

yabancı hakkımız biter...

Stoper e Serdar Aziz veya Ömer Toprak şart oğlu şart..

Günaydın renkdaşlar,

Son durumumuz nedir acaba? Nihai olarak bugün mü belirlendi? duyumlar ne yönde ters bir durum varmıdır?

Günaydın beyler. Dün akşam Kanaltürk'te Sergen dedi ki; Sneijder için Fenerbahçe de devrede. Yapılan teklif kafasını karıştırdı. Gelen bir twit Sergen'i doğruladı. Bu konuda sıcak gelişmeler olabilir dedi. Bilmem dinleyeneniz oldu mu?

reyting kokan hareketlerdi onlar arkadasim. gelen twitin kimden geldigini aciklayamadilar yani o twitde uydurmaydi. ayrica sergen aribogan telefonla baglandiginda sorabilirdi kendisine neden sonra acti bu konuyu ? sirf ortami kizistirmak icin :b5:

sinan engin'de aznhi'ye gidebilir diyor..bu iş bugun de belli olmaz bence

Bence doğru bir tercih olmaz...

Sağbek : Eboue

Solbek : Carlinhos

Kaleci : Muslera

Stoper : Dany

Stoper : Hetinga veya X yabancı

yabancı hakkımız biter...

Stoper e Serdar Aziz veya Ömer Toprak şart oğlu şart..

Bu senin görüşün ama GALATASARAY Türkiye'nin önündedir o yüzden artık lige göre değil CL'ye göre kendimizi ayarlamalıyız, ligde nasılsa bu halleriyle bizi geçebilecek takım yok, küçük düşünmemek lazım ait olduğumuz yere ayak uydurmak lazım.

Bu arada bende isterim Serdar'ı ama çok ama çok zor transfer.

Sneijder bir gelsede şu kuş familyası kesse seslerini

sergen yalçın, ahmet çakar, sinan engin, gürcan bilgiç vs. bunlar galatsarayın yaptığı, yapacağı her transfere bok atarlar, bozmaya çalışırlar.

adamların konuşmalarında bir tek Sneıjder kötü futbolcudur demedikleri kaldı. bulara daha ağır şeylerde söylemek istiyorum ama neyse,,

ben f5 olayına ihtimal vermiyorum. Kiğılının açıklamalarından sonra adama sorarlar, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

Beyler bu iş bitti bence . Yönetim işi biraz uzatıp reklam yapmak istiyor olabilir. Düşünün dünya 1 haftadır Galatasaray'ı konuşuyor. Fenerbahçeye gelmesi ise imkansız Sergen o kadar sallasın ki onların tek amacı fiyatı yükseltmek olabilir ama onu da başaramazlar.

neden dün gece Sergen ilk reklam arasından önce acayip negatifti...

oraya gider buraya gider Fener devrede gibi laflar çıktı ağzından hep hatırlarsanız...

ama ilk reklam arasından sonra 180 derece döndü... ve sadece Galatasaray'ı konuştu...

ne olduysa o reklam arasında artık...

Bu senin görüşün ama GALATASARAY Türkiye'nin önündedir o yüzden artık lige göre değil CL'ye göre kendimizi ayarlamalıyız, ligde nasılsa bu halleriyle bizi geçebilecek takım yok, küçük düşünmemek lazım ait olduğumuz yere ayak uydurmak lazım.

Bu arada bende isterim Serdar'ı ama çok ama çok zor transfer.

Defansa bir Türk takviyesi şart..

Aslında Bir Serdar Taşçı mükemmel olurdu.. lider vasıflı Semih ile birlikte iyi bir ikili olabilirlerdi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt