GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 10

Murat Saylak ·

Cevap
9,8K
Okunma
611,3K
Sayfa
10/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Hoşgeldin renkdaş burdaki muhabbet inan hiçbiyerde yok :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kardeşim inan asker gimeden önce vardı hesabım şifreyi unuttum şimdide maile şifre gelmiyor yeni şifre belirliymedim yeniden üye oldum ben hem bizi hemde anuyu takp ediyorum bizim forum kadar kalite düzeyi seviyesi yüksek forum yok.

Cevap: Transfer Nöbeti

Anladık Eplstaff

6sCWt.gif

beyler yeni geldim baskan ne dedi bugun?

2011-12 sezonunda yepyeni bir takım kurduk. Bu takımı nasıl daha iyi çalıştırırız, buna ek güçler ekledik. Önümüzdeki süreçte artık bu takım nasıl mükemmel oynar, bunu karşılayacak eksiklerimizi tamamlayacağız. Stoper eksiğimiz tamamlandı, Avrupa’nın en iyi stoperini aldık.

Hocamızın muhtelif beyanlarını da izlediniz. Bir sol bek ihtiyacı var. Melo’nun sorunu hala ortada. Bunun kararları bugünlerde verilecek. Melo çok iyi bir oyuncu. G.Saray’a büyük katkıları oldu.

Burak’la ilgili benim elime gelmiş teklif yok. Gönülsüz oyuncuyu takımda tutmak istemem. Gitmek istiyorum derse, Arda’da olduğu gibi…

Arda dönebilir. Arda’nın da öncelikleri var, Atletico Madrid'in de öncelikleri var. Arda dönerse sadece G.Saray’a döner.

Transferleri kamp dönemine yetiştirmek istiyoruz.

Robben'in toplam maliyeti bizim toplam transfer bütçemiz kadar. Bende gazetelerden duydum, hiçbir ilgimiz yok. Belki gelecek sene alabiliriz. Drogba'yı da bir sene sonra aldım.

Alper'i istedik olmadı. Yabancı Kontenjanı sorununu çözmek için istedik, bir kontenjan açmak istedik ama olmadı. En kötü ihtimalle Melo ile devam edeceğiz. Melo, Alper'den çok daha kaliteli ve deneyimli bir oyuncu.

Gelişmiş ülkelerde, rekabete açık, Türkiye gibi Avrupa'ya girme hazırlığında olan bir toplumda yabancı kısıtlamasının anlamı yok.

Gökhan İnler ve Kerim Freiyle ilgilenmeyen yönetim transfer falan yapmasın bence.İlgilenip ilgilenmediklerini bilmiyorum ama bu adamlar şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri