Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu konuda eminmisin cididen :) sence bütün transfer yapilanlar veya yapilmayanlar Fatih hocanin istedig dogrultusunda mi gerceklesmidir :)

konser olayina gelirsek. baskan bu konuda konserler yapilmadan önce demeci vardi. burda konserlerde ve baska seylerde yapa biliriz diye. para kazanmak icin. sonrada konserler oldu zaten. ha o kendi fikri degil ise o zaman yalan söylemisdir.

Peki sen fatıh hocanın gercekten bak gercekten istemedıgı adamın alınabılcegınden emınmısın.Gecen sene ki furkan ozcal transferınde bıle haberı yoktu.O da basından duydu.Fatıh hoca ıstedı alındı.O bıle bılmıyordu.yanı bazen gercekten yanı sırf hata yakalamak adına yazmıssın.Yahu tabıkıde hataları var ama hanı senın gozunle olaya bakarsan sag ayakla cıktıgı kapıdan neden sol ayakla cıkmadı dıye elestırırsın.O yuzden hanı 3-4 sene oncesınde yapılan hataları gordukce senın soyledıklerın sadece cerez kalır.

.

Erman kılıç transferıne en cok sevındıgım konu her sıvas macında bıze uzaktan takıyodu.En azından o faktoru ortadan kaldırmıs olduk:b5:

evet cidiyim vallahi :D ne is yapacaksa artik. eboueye musik dersi verir artik :lol:

yok abi Candan Erçetin iyidir. Sevindim valla nerede nasıl konuşacağını, nasıl davranacağını bilen hanımefendiliğin vücut bulduğu değerli bir Galatasaray'lı.

chedju olayı mıde bulandırdı sıkıntı olacagını sanmıyorum ama sahsen alıstım artık baskanın kesın konusmalarına ve sonrasında yasanan karısıklıklara..

o yuzden sasırmadım sıkıntı yo bı sekılde bu adamı alırlar bu saatten sonra neysekı basımızda ımparator var allah eksık etmesın:ayatollah:

Candan ercetin'in ne isi var la yonetimde. Album mi cikaricaz ?

bi transfer daha yolda olda bilir bunu da taniyalim:

Re: Transfer Nöbeti

Kazım da dönüyormus Erman Kazım geliyor engin gidiyor. Amrabatta gitse bir kurtulsak

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

keita katar'dan kovulmus galiba, amerika'da bir takim deneyecekmis onu

trabzon engin ve jaja'yi aliyor

Galatasaray’ın kulübünden haber beklediği yıldız futbolcunun durumu netleşti. Al Ahli Kulübü Başkanı, Q7’yi satma kararı aldıklarını, görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlayacağını duyurdu. (Milliyet)

haldun üstünel yokmu hala ya yönetici lazım transfer yapmak için

Peki sen fatıh hocanın gercekten bak gercekten istemedıgı adamın alınabılcegınden emınmısın.Gecen sene ki furkan ozcal transferınde bıle haberı yoktu.O da basından duydu.Fatıh hoca ıstedı alındı.O bıle bılmıyordu.yanı bazen gercekten yanı sırf hata yakalamak adına yazmıssın.Yahu tabıkıde hataları var ama hanı senın gozunle olaya bakarsan sag ayakla cıktıgı kapıdan neden sol ayakla cıkmadı dıye elestırırsın.O yuzden hanı 3-4 sene oncesınde yapılan hataları gordukce senın soyledıklerın sadece cerez kalır.

hata hatadir :D 3-4 sene önceki hatalalar ile gibi bir kiyaslama yapmam. o ayri insanlarin hatalariydi simdikilerin ayri hatadir. ya ben simdiye kadar zaten hic bir zaman yazmadim konusmadim bu hatalari. itiraf etmem gerekiyorsa bu chedjou olayinda patlak verdigimizi düsünürek cidi cidi anlmada patlama zamani geldi dedim kendi kendime cünkü gercekde dogru ciksaydi cidi cidi kafalar ucardi. diger gördügüm hatalar bencede simdi öyle cok cahim hatalar degil baskanin. yönetim icinde bir kisinin cok vahim cikislari vardi sarhos sahros kameralarin karsinda ama oda sutlandi zaten.

neyse umarim Aysal baskan daha da iyi ve daha da az hatalar ile baskanligini yapar. hata yapsa bile bari icerde cözmesini ögrensin aile icinde.

hatasiz yönetim hic yok olmazda tabiki ama hatalarinida medjaya servis etirme.

ha bide bu menajer olayi var hani cas davalik olduk simdi. o konuyu ben cözemedim acikcasi halen. 1 sene yaninda danisman olarak tugu ve alacaklarindan vaz gectigi adam simdi cikdi dava acti bize. ben bu olayi cidi cidi anlam veremedim acikcasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt