Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yahu ermandan sneijderden nasil necatiye dogru atladin anlamadim simdi. senin derdin baska ama anladim ben seni. sen yabancilara fazla yüz veriliyor diye haykiriyorsun. türk oyuncular arka planda kaliyor diye taraftarca kiziyorsun söylede böyle sacma karsilasitrmaya girmeyelim lütfen.

Ermanla sneijderi karsılastıranlara Adnan sezgin zihniyetinde yönetici stancu barış özbek tarzı da transferler lazım

Ne diyon renkdaş FM hata mı verdi?

FM13'ten anlayanlar. Arkadaşa yardım pls.

Bence ukalalık yapmanızı gerektirecek bir konu yok burda...

Ben Erman Sneijder'den iyi diye birşey yazmadım....

Erman'ı Sneijder'den daha çok verim vereceğine dünya üzerinde kimseyi inandıramazsınız yazdım...Biri Cl topçusu biri Anadolu...

Öncelikle yazılanların detayını anlayıp , sonra müthiş esprilerinizi yapmanızı öneririm...

Ermanla wesley de karşılaştırıldı ya inanamıyorum erman Hollandalı olsa diyorlarda acaba ermanı almasaydık aklınıza gelecek miydi?

Sivastan Erman; Yunan GEKAS ; Akhisardan Sertan VARDAR ve Es-es den erkan zengin 3-4 senedir bu takımda görmek istediğim topçulardır...

Sadece sertan vardar ın yaş problemi nedeniyle düşünürüm o kadar...

Modla uğraşamıyorsan o senin dersin burasıda dağ başı değil alıntı yapmaya gelemiyorsanız hiç girmeyin. 2. si ben sizin şahsınızda karşılaştırma yapıyorsunuz demedim anlamadığınız noktayı sorarsanız daha faydalı olur bundan sonra.

arkadaş şakamısın nesin, benim yazdığımı git tekrar oku, adam enginin yerine alındı diyorum nokta transfer sen hala sneijder den bahsediyorsun

sana alıntı yapma diyen yok, benim yazdığımla alakasız şeyleri yazma diyorum

bir kere daha yazayım en basit şekilde anla diye

ERMAN ENGİN İN YERİNE ALINDI

sneijder ile ermanı kıyaslayan arkadaşada helal olsun 5 sayfa gereksiz polemik yarattı forumda :trollface:

Muslera

Hamit Chedjou Semih Carlinhos

Selcuk Melo Inler

Sneijder

Burak Drogba​

Hamit yerine Eboue olsa tadindan yenmez ama Tüp Kafa serefsizi sagolsun, o kadroyu yapamiyoruz. Mecburen yedek kalacak Eboue Reis...

Ermanla sneijderi karsılastıranlara Adnan sezgin zihniyetinde yönetici stancu barış özbek tarzı da transferler lazım

yok ya .arkadasin derdi baska . türk yabanci kiyaslamasina deginiyor resmen. yabancilara karsi bir sorunu var malesef arkadasin ben bunu sezdin resmen malesef.

arkadaş şakamısın nesin, benim yazdığımı git tekrar oku, adam enginin yerine alındı diyorum nokta transfer sen hala sneijder den bahsediyorsun

sneijder ile ermanı kıyaslayan arkadaşada helal olsun 5 sayfa gereksiz polemik yarattı forumda :trollface:

Ben size genelde olan bir durumdan bahsettim orada kimse Erman'a burun kıvırmıyor mevzunun Sneijder ile Erman kıyaslaması olduğunu söylüyorum. Kalkıp bana kıyaslama yapanları alıntıla diyorsun. Şaka falan değilim sağolun. İyi akşamlar.

Forumda Erman - Sneijder karşılaştırması yapan insanlar görüyorum..Her ikiside çok iyi fakat şöyle birşey var

Sneijder Hollanda'lı

Erman Türk

Dünya üzerinde Hollanda'nın mı vitrini fazla Türkiyenin mi...Hollanda'nın...Nokta!

Sneijder Türk

Erman Hollandalı olsa bugun şimdi Erman Sneijder'den iyi diyecektiniz.

:D :sad007:

Gülsem mi, ağlasam mı mode on

he söyle ya :D engin ile kiyaslanir yani erman cidi cidi hemde. bence erman enginden uzun vadede daha faydali olur engine göre. en azindan disiplin sorunu yok ermaninin engin gibi ve sadece oyununa konsatre oluyor. engin oyunla rakiple formasi ile hakemle her sey ile ugrasiyordu malesef :lol:

sa beyler nasıl ?

---------------------Muslera-------------------------

Hamit----Chedjou---------Semih--------Kolarov

----------------İnler---------Selçuk-----------------

----------------------Sneijder-----------------------

-------Nani-----------Burak-----------Drogba-----

Bu Erman ile Sneijder'i kıyaslayanlar kimmiş ya, arkadaş çıkın hava alın biraz aklınızı mı kaçırdınız ya? Ondan sonra laf edince de niye laf ettin derler.. Tövbe tövbe...

Biz mi gönderdik Necati'yi burda kimse Necati gitsin istemedi gitmesinede gayet üzüldük amacınızı anlasak konuşucaz da neyse. Benim ağzımdan Necati gelmesin lafını duyduğunuz zannetmiyorum lütfen cevap verirken benim cevaplarımı baz alın keza siz kıyaslama yaptınız Ermanla Sneijder'i.

kariyerine bakıp kazandırdığı 6 puan için sneijderi henüz ulaşamadığı yerlere yükseltiyosunuz. bende sneijder 6 puandan daha fazlasını vererek kendisini ispat etmeli diyorum... beklentilere cevap vermeli artık.

Yoksa yanlış mıyım...

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/146092-transfer-nobeti-298.html#post6491267

Cenk Tosun - Burak Yılmaz

Erman Kılıç - Wesley Sneijder

ufak çağlı karşılaştırmalarından sonra

Semih Şentürk - Drogba bekliyorum :sad007:

sa beyler nasıl ?

---------------------Muslera-------------------------

Hamit----Chedjou---------Semih--------Kolarov

----------------İnler---------Selçuk-----------------

----------------------Sneijder-----------------------

-------Nani-----------Burak-----------Drogba-----

Kolarov göre göre hergün forumda bana cidi cidi mide bulantisi getirdi :SS:

Şu İnler veya Melo transferi ile sol bek transferini bir an önce halledip ondan sonrasında lükse kaçan transferleri gönül rahatlığıyla beklesek ne hoş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt