Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tebrik ederim bu anlatınışınızı.. konuyu bilmeden kendinizi de savunmuşsunuz.. ama bu işi kişileştirmenin gereği yok anlatmak istediğim bu sadece..

Konuyu bilmiyorum demek istemedim...

Ben , konuyu bilmiyorum okudunuz mu? dedim...Yani siz neden bu mesajı yazdıgımı bılmıyorum arastırdınız mı gıbılerınden...Araya virgül koyunca ben konuyu bılmıyorum olmuş :) Daha önce bu şekılde bır mesaj yaptık ama aynı ıgrenc esprıler devam edınce bunu yazma gereği duydum.

Beyler gündeme uzak kaldim Türkiye de neler oluyor ya? Yürüyüsler fln, bir kac yorum okudumda simdi.. Özet gececek biri varmi?

gezi parkini istnabulda yikip AVM bina yapacakmis diye haberler cikmisdi. bunu protesto amacli millet yürüyüs yapmis o arada polisler biber gazi ile muhalede bulunmuslar . ama protesto eden kisilere sadece degil. bu olaya karismayan cocluk cocuklarada sicarmis ve sayre. metronun icin biber gazi atip icindeki insalari mahkum birakmislar kaderlerine. simdide AVM öyle bir niyeti yok diyorlar Tv de. rezilik isde

[video=youtube;HRpmKEaj9e4]https://www.youtube.com/watch?v=HRpmKEaj9e4[/video]

Al 10 seneni kurtar.

gezi parkini istnabulda yikip AVM bina yapacakmis diye haberler cikmisdi. bunu protesto amacli millet yürüyüs yapmis o arada polisler biber gazi ile muhalede bulunmuslar . ama protesto eden kisilere sadece degil. bu olaya karismayan cocluk cocuklarada sicarmis ve sayre. metronun icin biber gazi atip icindeki insalari mahkum birakmislar kaderlerine. simdide AVM öyle bir niyeti yok diyorlar Tv de. rezilik isde

Tamam burda konusmak yasakmis. Ben diger konuya gecip bakarim simdi. Sagol.

Simdi bi sampiyon olmus ve ceyrek final oynamis bi takim var.

Cok transfeler yapdik son iki yilda. Artik nokta atis dedimiz transferleri yapmamiz gerekiyor.

Hemfikirdik ki 4312 ile az cok iyi gidiyorduk.

Gereken seyler ise

Stoper+Sol Bek

bunlari bile sadece yapsak...bence tatmin edici bi transfer süresini gecirmis oluruz.

Kanatli sisteme gecemk icin.. daha erken. Cok transfer yapilmali+yabanci kontenjancina takiliriz.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Hamit ZZZ Selcuk

Sneijder

Drogba Burak

​

ZZZ= Melo

tmm'dir.

7yabanci olayi ise... 7 yabnaci idare ederiz.

Inler alinirsa cok iyi olur tabiki.

​

carlinhos tamamdır yani :D

Re: Transfer Nöbeti

Beyler bira göbeği nasil kaybolur ?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Chedjou transferinde sorun yok dimi beyler? Yeni geldim de.

Diktatörlerin Milleti uyutmak icin kullandigi en iyi arac Futbolmus,suan bunun nasil gerceklestine sahit oluyoruz.Sorun yok relax Sneijdermi iyi

Ermanmi daha kötüyü tartismaya devam.

eski bir ispanyol diktatörün lafıdır diye biliyorum ve gerçekten de bunu birebir yaşıyoruz renkdaş. daha güzel özetlenemezdi. ben transfer nöbeti değil de bununla ilgili bir konuda yorum yapmak isterdim ama sanırım forumu zor durumda bırakabilecek konular olduğu için uzak duruluyor. bende birşey diyemiyorum tabi onlarda haklı ne diyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt