Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şuan alabileceğimiz 2 tane wonderkid var kerim ve okay inşallah onları kaçırmayız

Fenerin yeni tuncay şanlı'sı olur. Çok hareketli çocuk.

tuncay sanli olacagini zanetmiyorum. 2ci bölgede ama cok etkili oynuyor. 1ci ve 3cü bölgede dedigimiz yerlerde inanilmaz kötü alper. daha cok gelismezi gerekiyor. fenerde bu gelisimi göstere bilirmi ?! bekleyip görmek gerekir.

Topu ayağına aldıktan sonra gerçekten çok iyi Alper, ta ki topu ayağından çıkarıncaya kadar. Pasları o mevki için çok yetersiz, şut desen zaten kötü. Dinamik,harektli güzel ama söylenmiş daha 40 fırın ekmek yemesi lazım.

Topu ayağına aldıktan sonra gerçekten çok iyi Alper, ta ki topu ayağından çıkarıncaya kadar. Pasları o mevki için çok yetersiz, şut desen zaten kötü. Dinamik,harektli güzel ama söylenmiş daha 40 fırın ekmek yemesi lazım.

aynen son tercihleri iyi değil ve skora katkısı iyi değil geliştirirse mükemmel oyuncu olur

Milli Takım gol yedikten sonra sevinirmi oldum ne. Milli Takım dan soğudum iyice

Beni bu hale sokanlar utansın.

BLnHm79CEAAihwT.jpg

Ya ben bu Abdullah Avcıdan nefret ediyorum...............

Bu ABDULLAJH AVCI ne zaman gidecek yaa heyyyy........offff

Transfer Nöbeti

renkdaşlar avcı'nın gitmesi yakın yerine düşünülen isim ise ertuğrul sağlam yazın bir kenara ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt