Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Renktaşlar o değilde keşke Chedjou + Kolarov + Gökhan İnler + Nani + Arda'yı alabilecek bir bütçemiz olsa :rolleyes:

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Gökhan Selçuk

X Sneijder Y

Z​

Şeklinde yazılı olanlar kesin olarak oynar X - Y - Z kısımlarında da dönüşümlü olarak , ceza , sakatlık , yorgunluk , ŞL'de zor maç öncesi , ŞL'de yorgun ve zor bir maç sonrası vs. şeklinde Arda - Nani - Burak - Drogba oynar :)

onlar gelecek olduktan sonra(özellikle arda ve inler) bütçe bir şekilde yaratılır.

Sneijderrrrrrr :Z5::Z5::Z5:

resize.php

"Gezi Parkı" konusunda kendi düşüncesinin aksi olanlara söz hakkı vermeyen, demokrasi kisvesi altında demokratik fikir belirtme hakkımı engelleyen arkadaşı sevgiyle selamlıyorum :ayatollah:

onlar gelecek olduktan sonra(özellikle arda ve inler) bütçe bir şekilde yaratılır.

Olmayacak iş değil bence , İnler zaten Benitez'in gelmesiyle ayrılacak gibi duruyor , Leiva'yı alacakmış sanırım o bölgeye , birde kadro kışı kalma olayından sonra vs. kalacağını düşünmüyorum.

Arda'da ise olay şu şekilde , bence de Arda geri dönmek istiyor ancak A.Madrid sorun çıkarıyor gibi.

Bence Sneijder satilmaz. Satilmamali. Yerine bir daha bu kalitede 10 numara alamayiz!!!

Sneijder ve Drogba'yı satmak dünya vizyonunda yakaladığımız karizmayı kaybetmek demek. Bugün Nani için bile görüşmeler müsbet ilerliyorsa bunda katkıları büyüktür.

Muslera

Eboue - Semih - Chedjou - Carlinhos

Hamit - İnler - Selçuk

Sneijder

Burak - Drogba

benim kanaatim her kes bu kadroya evet diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt