ÖZKAN ÖZTAN
Sarı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 644
- 0
- 706
Cevap: Transfer Nöbeti
ne nurisi ?
Polis çekilmiş. Hadi açıklayın şu nuri'yi ünal başkan
ne nurisi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nuri'yi ne yapacağız hocam 4-3-1-2'ye devam mı ?
ne nurisi ?
Allah nasip ederse kardeşim olacak. Çok iyi olur Nuri. Aslında Eren Derdiyok'ta bir yoklansa çok güzel olur
Olabilir aslında 4-3-1-2'ye devam edeceksek mantıklı bir transfer ; Gökhan , Nuri , Selçuk , Hamit arasında döner sürekli orta üçlü
Eren Derdiyok'ta iyi olur gerçekten bonservisi çok ucuzdur bu aralar.
Yabancı transfere gerek yok bence. Saglam bir kaç türk topcu buldun mu herşey çok güzel olur.
2000 yılı mesala Hagi popescu Taffarel.
Polis çekiliyor ama, polise tahrik ve taciz devam ediyor.
Olaylar sanırım bir tarafın resmi kontrolünde bir süre daha devam edecek gibi.
Ama arkasında bıraktıklarından rahatsız olduğum bazı ciddi olaylar var . Bir tanesi:
Bir askeri birlik nizamiye subayının toma aracının nizamiye kapısından burnunu sokarak manevra yapmasına izin vermediğini izledim..
Maalesef bu devletin ekmeğini yiyip, bu devletin verdiği resmi görev de gene bu devletin verdiği yetkiyle bu devletin resmi aracına yasak koymak, hangi akla mantığa hizmettir.
Verilen görevi ve yetkiyi, kötüye kullanmaktan hakkında soruşturma açılacağını tahmin ediyorum..
Sana birşey sorucam kardeşim. Sence bu yapılanlar birkaç agaç için mi ?
Sana birşey sorucam kardeşim. Sence bu yapılanlar birkaç agaç için mi ?
Bağcıyı dövmek isteyenlerin, üzümü bahane etmesinden başka bişey değil olanlar..
sadece birkaç agaç için degil tüm içinde birikilmişler ortaya çikiyor. bunu polis istedi. insanlari yemek yerken kitap okurken biber gazi fisladilar. senin diktatör degil degil dedin tayyip erdogan onlar 100 binlerceyse biz 1 milyonuz diyor. milleti kişkirtiyor. kafasinin dikine giden adama milletini dinlemeyen adama diktatör denir.:yenieek:
Neden niyeti olmasın hocam , perde arkasında dönen olayları bilmiyoruz , hem buradan Atletico'ya gitmeden önce de açıklama yapmıştı , Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusuyum diye , bir baktık gitti. Her şey olabilir yani ben inanıyorum Arda'nın döneceğine eğer İmparator ve Aysal gerçekten istiyorsa getirirler.
Gelmesi ve bu savaşa dahil olması gerekiyor bence artık.
Çok üzücü ama.
Seçim denen birşey var kardeşim. Bu adam yaklaşık 11 yıldır seçimle geliyor. Diktatörlük babadan ogula gelme bir sistemdir.
Hem insanlar oraya daha ne yapılcagını bilmeden neler çıkardılar.
Zamanından çok silip yutup götürdüler. O zaman neden sesi çıkmadı bu insanların.
Tekrar söylüyorum herhangi bir parti tuttugum yok.
Adam daha yeni gitti. 2 sene oynayıp geri dönmez Türkiye'ye.
"Hayallerim var.. Türkiye hakkında konuşmak, yanlış anlaşılmak istemiyorum." diyor.
Arda gelmez. Gelmemesi de kendisi için en iyisi ve en hayırlısı.
ne yani tepki vermek için seçimimi bekleyecez. tayyip erdogan sistem filan nedir biliyormu acaba. ozaman sesleri çikmadi diye şimdidemi çikmasin. önceden hata yaptilarsa. şimdedemi hataya devam etsinler. bende hiç bir partiyi tutmuyorum.
sadece birkaç agaç için degil tüm içinde birikilmişler ortaya çikiyor. bunu polis istedi. insanlari yemek yerken kitap okurken biber gazi fisladilar. senin diktatör degil degil dedin tayyip erdogan onlar 100 binlerceyse biz 1 milyonuz diyor. milleti kişkirtiyor. kafasinin dikine giden adama milletini dinlemeyen adama diktatör denir.:yenieek:
ha şuda var içlerinde particilik yapan provakasyoncularda vardir.