Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nani gelsin de tek forvete dönelim.4-3-1-2'yi bazı maçlarda oynarız.Özellikle içeride.

Sneijder'in verimini maximuma çıkarmak için sistemi değiştirmeliyiz. Nuri gelirse, Hamit yerine gelir.

Allah nasip ederse kardeşim olacak. Çok iyi olur Nuri. Aslında Eren Derdiyok'ta bir yoklansa çok güzel olur

Olabilir aslında 4-3-1-2'ye devam edeceksek mantıklı bir transfer ; Gökhan , Nuri , Selçuk , Hamit arasında döner sürekli orta üçlü :)

Eren Derdiyok'ta iyi olur gerçekten bonservisi çok ucuzdur bu aralar.

Olabilir aslında 4-3-1-2'ye devam edeceksek mantıklı bir transfer ; Gökhan , Nuri , Selçuk , Hamit arasında döner sürekli orta üçlü :)

Eren Derdiyok'ta iyi olur gerçekten bonservisi çok ucuzdur bu aralar.

Yabancı transfere gerek yok bence. Saglam bir kaç türk topcu buldun mu herşey çok güzel olur.

2000 yılı mesala Hagi popescu Taffarel.

Polis çekilmiş. Hadi açıklayın şu nuri'yi ünal başkan

Polis çekiliyor ama, polise tahrik ve taciz devam ediyor.

Olaylar sanırım bir tarafın resmi kontrolünde bir süre daha devam edecek gibi.

Ama arkasında bıraktıklarından rahatsız olduğum bazı ciddi olaylar var . Bir tanesi:

Bir askeri birlik nizamiye subayının toma aracının nizamiye kapısından burnunu sokarak manevra yapmasına izin vermediğini izledim..

Maalesef bu devletin ekmeğini yiyip, bu devletin verdiği resmi görev de gene bu devletin verdiği yetkiyle bu devletin resmi aracına yasak koymak, hangi akla mantığa hizmettir.

Verilen görevi ve yetkiyi, kötüye kullanmaktan hakkında soruşturma açılacağını tahmin ediyorum..

Polis çekiliyor ama, polise tahrik ve taciz devam ediyor.

Olaylar sanırım bir tarafın resmi kontrolünde bir süre daha devam edecek gibi.

Ama arkasında bıraktıklarından rahatsız olduğum bazı ciddi olaylar var . Bir tanesi:

Bir askeri birlik nizamiye subayının toma aracının nizamiye kapısından burnunu sokarak manevra yapmasına izin vermediğini izledim..

Maalesef bu devletin ekmeğini yiyip, bu devletin verdiği resmi görev de gene bu devletin verdiği yetkiyle bu devletin resmi aracına yasak koymak, hangi akla mantığa hizmettir.

Verilen görevi ve yetkiyi, kötüye kullanmaktan hakkında soruşturma açılacağını tahmin ediyorum..

Sana birşey sorucam kardeşim. Sence bu yapılanlar birkaç agaç için mi ?

Sana birşey sorucam kardeşim. Sence bu yapılanlar birkaç agaç için mi ?

sadece birkaç agaç için degil tüm içinde birikilmişler ortaya çikiyor. bunu polis istedi. insanlari yemek yerken kitap okurken biber gazi fisladilar. senin diktatör degil degil dedin tayyip erdogan onlar 100 binlerceyse biz 1 milyonuz diyor. milleti kişkirtiyor. kafasinin dikine giden adama milletini dinlemeyen adama diktatör denir.:yenieek:

ha şuda var içlerinde particilik yapan provakasyoncularda vardir.

Bağcıyı dövmek isteyenlerin, üzümü bahane etmesinden başka bişey değil olanlar..

Çok üzücü ama.

sadece birkaç agaç için degil tüm içinde birikilmişler ortaya çikiyor. bunu polis istedi. insanlari yemek yerken kitap okurken biber gazi fisladilar. senin diktatör degil degil dedin tayyip erdogan onlar 100 binlerceyse biz 1 milyonuz diyor. milleti kişkirtiyor. kafasinin dikine giden adama milletini dinlemeyen adama diktatör denir.:yenieek:

Seçim denen birşey var kardeşim. Bu adam yaklaşık 11 yıldır seçimle geliyor. Diktatörlük babadan ogula gelme bir sistemdir.

Hem insanlar oraya daha ne yapılcagını bilmeden neler çıkardılar.

Zamanından çok silip yutup götürdüler. O zaman neden sesi çıkmadı bu insanların.

Tekrar söylüyorum herhangi bir parti tuttugum yok.

Neden niyeti olmasın hocam , perde arkasında dönen olayları bilmiyoruz , hem buradan Atletico'ya gitmeden önce de açıklama yapmıştı , Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusuyum diye , bir baktık gitti. Her şey olabilir yani ben inanıyorum Arda'nın döneceğine eğer İmparator ve Aysal gerçekten istiyorsa getirirler.

Gelmesi ve bu savaşa dahil olması gerekiyor bence artık.

Adam daha yeni gitti. 2 sene oynayıp geri dönmez Türkiye'ye.

"Hayallerim var.. Türkiye hakkında konuşmak, yanlış anlaşılmak istemiyorum." diyor.

Arda gelmez. Gelmemesi de kendisi için en iyisi ve en hayırlısı.

Çok üzücü ama.

Seçim denen birşey var kardeşim. Bu adam yaklaşık 11 yıldır seçimle geliyor. Diktatörlük babadan ogula gelme bir sistemdir.

Hem insanlar oraya daha ne yapılcagını bilmeden neler çıkardılar.

Zamanından çok silip yutup götürdüler. O zaman neden sesi çıkmadı bu insanların.

Tekrar söylüyorum herhangi bir parti tuttugum yok.

ne yani tepki vermek için seçimimi bekleyecez. tayyip erdogan sistem filan nedir biliyormu acaba. ozaman sesleri çikmadi diye şimdidemi çikmasin. önceden hata yaptilarsa. şimdedemi hataya devam etsinler. bende hiç bir partiyi tutmuyorum.

Adam daha yeni gitti. 2 sene oynayıp geri dönmez Türkiye'ye.

"Hayallerim var.. Türkiye hakkında konuşmak, yanlış anlaşılmak istemiyorum." diyor.

Arda gelmez. Gelmemesi de kendisi için en iyisi ve en hayırlısı.

Arda'da yoksa biz ne yapacağız bizimkilerin işinin adı ne ikna etsinler , halletsinler , en iyi zamanımızda ihtiyacımız var işte getirin bu işi bitirin.

ne yani tepki vermek için seçimimi bekleyecez. tayyip erdogan sistem filan nedir biliyormu acaba. ozaman sesleri çikmadi diye şimdidemi çikmasin. önceden hata yaptilarsa. şimdedemi hataya devam etsinler. bende hiç bir partiyi tutmuyorum.

Tepkinin uslu adabı olur. Polisin anasına bacısına küfür edilerek olmaz. Ve polisin verdigi tepkide dogru degil.

Tepki verilir. Ama hükümeti düşürmek ne demek ?

ha şuda var içlerinde particilik yapan provakasyoncularda vardir.

CHP nin Belediye Meclisinde onay verdiği bir projeye, sokakta hayır dediğinin kimse farkında değilmi sanki..

Ama bir konuya katılıyorum
. İlk müdahale gereksiz şekilde abartılı olarak protestoya değil terörist bir eyleme müdahale sertliğinde idi...

Ama bu bahane edilerek olayın başka boyuta çekilmesi de abartılı bir tepki bence.. Haddini aşan güvenlik güçleri hakkında soruşturma açıldığı kararı ile olaylar beklemeye geçmeliydi. Soruşturma gerekeni yapmazsa protesto tekrarlanmalı ve amaç net ortaya çıkmalıydı..

İşte o zaman hak verir ve bende katılırdım.. Ama şu anda olaylar sadece ideolojiktir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt