Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

.

yanlis anons,

Transfer olmassa, Florya'ya gidelim ağaçları kestirmeyelim.

buralar sessiz kaldı , yetişdik nöbetçiler..

su-ekmek ihtiayaç molası verinn:lol:

herşey ayrılır-dağılır. transfer nöbeti kaynaştırır. duyum verin millet keyiflensin biraz..

Bu vergi olayi kesin'mi beyler? Eger öyle ise bundan sonra yildiz futbolcularda hayal olur.

jem karacan gerçekten bizim seviyemize yakınmı düşünmek lazım siz ne düşünorsunuz

tahmin! fenerbahçe mustafa denizli yle anlaşacak

Ersun ile anlaşırlarsa işimiz daha kolay olur :D Ben Mustafa Denizli'nin , Milli Takım'ın başına geçeceğini düşünüyorum.

jem karacan gerçekten bizim seviyemize yakınmı düşünmek lazım siz ne düşünorsunuz

Lua Lua , İngiltere Championship'ten geldi , ligimizi dağıttı , beden olarak büyük geldi ligimize , Jem ise Reading ile Premier League oynadı ve düştüler , daha önceden de tecrübesi vs. var eğer EPL'de as oynayabiliyorsa gerçekten kaliteli bir oyuncudur , kesinlikle denemeliyiz :)

suanki yedek futbolculardan iyise gelsin derim

Ben denememiz gerektiğini düşünüyorum :)

Ersun ile anlaşırlarsa işimiz daha kolay olur :D Ben Mustafa Denizli'nin , Milli Takım'ın başına geçeceğini düşünüyorum.

Lua Lua , İngiltere Championship'ten geldi , ligimizi dağıttı , beden olarak büyük geldi ligimize , Jem ise Reading ile Premier League oynadı ve düştüler , daha önceden de tecrübesi vs. var eğer EPL'de as oynayabiliyorsa gerçekten kaliteli bir oyuncudur , kesinlikle denemeliyiz :)

Ben denememiz gerektiğini düşünüyorum :)

haklısın ama lua lua uzun bir süre epl'de de oynadı.

Bu resim ne zamanın?

BLdo5hDCEAAYWHN.jpg:large

Jem Karacan kesinlikle alinmali. EPLde oynamis, 10% tutma ihtimali varsa bile alinmali bu kontenjan isi yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt