Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hem Inler, hem de Melo gelse ne güzel olur arkadaslar. Ligde artik Balta ile idare ederiz. Avrupa'da sorun olur sol bek..

727223_Galatasaray_SK.jpg

Kanatlar otobana doner. hoca sabriyi oynatir yinede kanatsiz oynamaz

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Stopper de önceliğimiz Serdar Taşçı olmali o olmazsa aykut demir ama kesinlikle ömer toprak ile ilgilenmemiz gerek emre Güngör gibi sisirilen bir stopper.

Soner ,Oğuzhan, Salih, Alper. Bu dortluden sadece salih i alabiliriz bence.

Nuri yi unutmuşum şimdi bile alabilmemiz gereken bir oyuncu.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bence de Salih bir adım öne çıkıyor gibi ancak takip etmekte fayda var özellikle Avrupa'ya gitmeleri durumunda , örneğiz Oğuzhan'ı Porto istiyor , Soner'i altyapımızdan alabiliriz :D , Salih , Avrupa'ya giderse dönüşte getirebiliriz , keza Alper yine çürümez ise öyle.

Aurelien Chedjou , Semih Kaya , Serdar Taşçı (Aykut Demir) , Gökhan Zan harika bir stoper rotasyonu olurdu açıkcası :)

Bence de Salih bir adım öne çıkıyor gibi ancak takip etmekte fayda var özellikle Avrupa'ya gitmeleri durumunda , örneğiz Oğuzhan'ı Porto istiyor , Soner'i altyapımızdan alabiliriz :D , Salih , Avrupa'ya giderse dönüşte getirebiliriz , keza Alper yine çürümez ise öyle.

Aurelien Chedjou , Semih Kaya , Serdar Taşçı (Aykut Demir) , Gökhan Zan harika bir stoper rotasyonu olurdu açıkcası :)

bayern maçı ilk yarı itibariyle gayet beğendim taşçıyı, yalnız istediği rakam yazıldığı gibiyse chedjou dan fazla. dany gönderilmezse yerli stoper alınmaz herhalde, baltayla sözleşme uzatırlar, semih zan balta / chedjou dany rotasyonu olur sezonluk

alın meloyu takımı bozmayın yeter. başka transfer yapmasakta olur. zaten çok iyi bir kadromuz var.

bayern maçı ilk yarı itibariyle gayet beğendim taşçıyı, yalnız istediği rakam yazıldığı gibiyse chedjou dan fazla. dany gönderilmezse yerli stoper alınmaz herhalde, baltayla sözleşme uzatırlar, semih zan balta / chedjou dany rotasyonu olur sezonluk

Ne kadar yazılıyor ki ? ; bence Dany'i 5-6 Mn € gibi bir fiyata gönderip , Serdar Taşçı'yı alıp ;

Chedjou , Semih , Serdar , Gökhan rotasyonu harika olur.

Hem Gökhan'da 32 oldu , uzun yıllar boyunca güvenebileceğimiz en küçük olumsuzlukta takıma koyduğumuzda çıkıp aslanlar gibi oynayacak bir yerli rotasyon oyuncusu şart. En kaliteli yerlileri biz toplamalıyız :)

başkanın yaptığı konuşmalardan meloyu gözden çıkardığı anlaşılıyor.gökhanda o bölgeye alınmassa baya sıkıntı çekeriz.

Kim ne derse desim ben Meloya doyamadim arkadas. Keske bu yabanci siniri ortadan kalksa da uzun yillar GS-da oynasin :SS:

başkan ağırlığını koymalı.yabancı sınırı varken gökhan ve arda şart.şimdi gelmek istemiyor falan hikaye.prefosyenel ve klübüne sözleşme ile bağlı futbolcular standart açıklamalar yapar.adamlar gerçek düşüncelerini söyleyemez.gökhan artı arda eşittir 2 3 sene daha şampiyonluk.(meloya karşı olduğum sanılmasın.bizim takımda gördüğüm en iyi önlibero)

O değilde Serdar Taşçı gerçekten bayağı iyiymiş :)

Oyun zekası falan baya iyi az önce süper ofsayta düşürttü adamı ancak aha 3-0 oldu yediler , bende şunu diyecektim tam yanında oynayan isimler çok kaliteli isimler değil :)

Bizim kadromuza katmamız gerek , biz katmasak bile Fenerbahçe'ye kolay kolay yar etmemeliyiz :)

alacagimiz oyuncular basina cabuk siziyor. Haldun Ustunel zamaninda oyle deyildi. Sabah bir uyaniyordun Kewell gelmis. Govou icin gittiler dediler Keita geldi Lyondan. :)

Ne kadar yazılıyor ki ? ; bence Dany'i 5-6 Mn € gibi bir fiyata gönderip , Serdar Taşçı'yı alıp ;

Chedjou , Semih , Serdar , Gökhan rotasyonu harika olur.

Hem Gökhan'da 32 oldu , uzun yıllar boyunca güvenebileceğimiz en küçük olumsuzlukta takıma koyduğumuzda çıkıp aslanlar gibi oynayacak bir yerli rotasyon oyuncusu şart. En kaliteli yerlileri biz toplamalıyız :)

yazılan 3m brüt alıyormuş eline geçen 1,8m, brüt aldığı rakamı net olarak istemiş fb ve gs den

Geçen sene transferde 20 m euro'ya yakın zarar ettik.Devre arasında da imza paraları ile 15 m euro filan.Geçen sene 35 m euro para harcadık.

Acaba bu sene transfer bütçesi ne kadar.Ben en fazla 15 m euro olduğunu düşünüyorum. Amrabat ve ya Dany'i 5-6 m euroya satamazsak İnler'i alacağımızı pek sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt