Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo'yu alirsak sol bekte Hakan Balta oynar. Bizim yönetim en hesapli yönden halletmeye calisir, Melo'yu 3-4'e verirlerse alip Hakan Balta ile devam ederiz. Hamit'te oynar. 4312'de

Hakan Balta oyniyacaksa hic maclara cikmiyalim .. Adam gecen sezon 1/2 maca girdi uyudu resmen ..

altyapıdan 1 tane baltadan iyi solbek yoksa pes diyorum

Solbek kıtlığında iyi para ediyor diye, şimdi herkes solbek yetiştirme yarışına girerse..

3-5 yıla kalmaz solbek çiftliği olur memleket...

hamit eski gençlik yıllarındaki gibi olsa selçukla orta alanı teslim edersin ama nerde

365G24S.com Nani bitti diye haber yapmadığına göre tam bitmiş sayılmaz.Aziz Üstel'e güvenmiyorum pek.

Nöbet gittikce dagiliyor. Bir kac gün uzaklasmayi düsünüyorum buralardan.. Sohbet yok, futbol yok, zaman kaybi.

BÖYLE NÖBETMİ OLUR asker nöbetleri bile daha heyecanlı

birsey yok galiba ben yine gidim

Eskiden sahte duyumcular vardı en azından makara yapılıyordu. Şimdi onlar da yok :sad007:

Twitter'da Jem Karacan bitti haberleri dolaşmaya başladı. İzleyenleriniz var mı, nasıl bir oyuncu ?

Neymar inmis Barcelona'ya

485655_10151781374289305_139625759_n.jpg

Vay anasını eskiden mesaj okuyana kadar yeni sayfa gelirdi şimdi 10 dakikada bir mesaj nöbet bitmiş (Not: Gezi parkı olayları nöbeti tabi ki etkilemiştir ama millette genel bir durgunluk var nöbette):sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt