Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Amrabat kim la ? Bu yabancı sorununda Amrabat gibi dandik bir oyuncuyu nasil ilk 11 e yazarsiniz.

Bu arada carlinhos kim ? Kaciniz izledi Kolarovun kalitesini biliyoruz en azindan alma ihtimalimiz varsa kesinlikle almamiz gerek psg cok istiyor.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

SImdi Kolarov ne oldugu belli bi oyuncu. "süpriz cikmasi olmas"...

Carlinhos'da ise daha büyük potensyal var, ama risk'de daha büyük. Ayrica bu tür beklere bayilirim. "Ufak boylu, cevik, hizili, ofasni cok düsünen..."

Nani gelirse takımdan kesin birisi gider gibime geliyor ya burak gider yada muslera

Sampiyonlar Ligi faktörü cok önemlidir bi futbolcu icin...bunu kücültmeyin.

Ayrica Nani bizim Reale ve United'e karsi oynadmizi oyunda baya etkilenmis olmali.

bence kesinlikle kolarov çünkü hem premier lig hemde şmp ligi tecrübesi var avrupa futbolunu biliyor carlinhos daha yetenekli olabilir ama avrupa futbolunda ne yapacağı muamma

Sneijder Chelsea'ye giderse 442'e gecis yapalir.

Sneijder kalirsa mecburiyetenden dolayi Burak Kanat oynamali gerekir. Ama "Kanat" degilde, daha cok bi "Winger", yani hucumcu Kanat.

Sistem 433 olur.

Hoca zaten bunu açıkca belirtti sezon sonunda, Burak a sürprizim var daha çok koşacak daha farklı özellikler gösterecek diyerek.Hücumdayken çift forvete dönecek gibi oynarlar Drogba ile defansta ise orta sahaya kadar gelip rakip bekine basacak bir Burak istiyor hoca.Yalnız kontenjandan dolayı Melo yerine İnler ya da Jem alınır.Sağ bekte Hamit geçer

Nani Drogba Burak

İnan WS İnler

Carlinhos Semih Chedjou Hamit

Muslera​

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Amrabat kim la ? Bu yabancı sorununda Amrabat gibi dandik bir oyuncuyu nasil ilk 11 e yazarsiniz.

Bu arada carlinhos kim ? Kaciniz izledi Kolarovun kalitesini biliyoruz en azindan alma ihtimalimiz varsa kesinlikle almamiz gerek psg cok istiyor.

Galiba banaydı bu;

Amrabat bu sezon zaman zaman iyi şeyler yaptı ancak ben tıpkı Melo da olduğu gibi kamp etkeninin önemli olduğunu düşünüyorum ve önümüzdeki sezon hatalarından ders çıkaracaktır.Yeteneklerine laf yok birazda akıllı oynarsa kesinlikle 11'e girecektir.

su an herkes burun kivirabilir ama gercek olan birsey var,turkiyenin en iyi turk stoperi g.zan en iyi yerli sol beki h.baltadir hala,bu aci gercek turk futbolunun gercegidir

Anonymous KAP sitesini hacklemis, bir diger neden olabilir.

Kamuoyu Aydinlatma Platformu

Kaliteli yerli oyuncu almadığımız sürece sıkıntımız devam eder.Nani gelirse Gökhan İnler ve Arda Turan şart.Burak Nanili kadroda oynayamaz,dolayısıyla satılır gibi.Bence hiç fantaziye gerek yok.Geçen seneki 4-3-1-2'ye devam etmeliyiz.

--------------------Muslera-------------------

-Eboue------Semih------Chedjou------Carlinhos-

--------Hamit------Gökhan------Selçuk--------

-------------------Sneijder--------------------

--------------Burak------Drogba---------------

Sampiyonlar Ligi faktörü cok önemlidir bi futbolcu icin...bunu kücültmeyin.

Ayrica Nani bizim Reale ve United'e karsi oynadmizi oyunda baya etkilenmis olmali.

Manu'nun bir oyuncusunun bir açıklaması vardı. Ben hayatımda ilk defa bir takıma karşı 11 kişi defans yaptığımızı gördüm şeklinde. Bu da takımın kalitesini göstermiştir onlara.

olan Amrabata ve Mil € ya olacak yanliz...umarim bi rus alici cikar.

Re: Transfer Nöbeti

Galiba banaydı bu;

Amrabat bu sezon zaman zaman iyi şeyler yaptı ancak ben tıpkı Melo da olduğu gibi kamp etkeninin önemli olduğunu düşünüyorum ve önümüzdeki sezon hatalarından ders çıkaracaktır.Yeteneklerine laf yok birazda akıllı oynarsa kesinlikle 11'e girecektir.

İnşallah girer ama Amrabat ta o yetenek yok çok güzel bir kazik attı Kayseri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt