Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

rotasyon sabri zan balta ara sira oynar. degismeli bi hafta o bi haft öbürü.

yani başka çözüm yolu yok zati. inşallah şu kadro kurulur da şampiyonlar ligi'ni alırız. ben şu kadroyu kurarsak fatih hoca ile üzerimizdeki armanın gücü ile alırız derim yani. hiç umutsuzluğa kapılmam.

ya bu hücum oyuncusuna defans yaptirma modasi nerden cikti arkadas,dunyada oyle bir duzen yok.bayern 4-2-3-1 sisteminin kitabini yazdi bu sene kanatlarinda ribery ve roben gibi defansa gelmeyen iki adami ile,forvettede pres yapmayan mandzukic kazmasi var adamlarda.ama adamlar beklerini nerdeyse hic cikarmiyo ve orta sahalari martinez-schweinsteiger-toni kroos gibi 3 tane adam yiyen futbolculari var

yani başka çözüm yolu yok zati. inşallah şu kadro kurulur da şampiyonlar ligi'ni alırız. ben şu kadroyu kurarsak fatih hoca ile üzerimizdeki armanın gücü ile alırız derim yani. hiç umutsuzluğa kapılmam.

carlinhosu bilmemde nani gelirse cok sey degisir !

neyse siz nani nani diye calin ben yatim, iyi geceler

+ sondakika

jesus navas city de

*SON DAKİKA l Ünal Aysal Nani ve Menejeriyle her konuda anlaştı. . . kynk:aziz üstel

Montpellier Baskanı Nicollin : Belhanda için beş teklif aldık, Milan-İnter-A.Madrid-Galatasaray ve Aston Villa.

O ney lan? Belhanda mi? :trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface:

s.a renktaşlarım

birkaç gündür pek takip edemedim transferleri malum olay biliyosunuz

naniyi almışız diyolar doğru mu ?

Montpellier Baskanı Nicollin : Belhanda için beş teklif aldık, Milan-İnter-A.Madrid-Galatasaray ve Aston Villa.

O ney lan? Belhanda mi? :trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface:

Başkan Potuk tan sonra gaza gelmiş olabilir.Ancak müspet bir ivme kazanmaz umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt