Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kaldi ki sneijder defansif olarak gayet etkin bi adamdir presini yapar topunu calar. sneijder'e bok atabilenle futbol tartisacak degiliz subhanallah.

Ynt: Transfer Nöbeti

5 ay futbol oynamamis adamdan ne tur bi ilahlik beklion ? bunlara ragmen 3 tane mac aldirdi mi ? real madrid'i yendirdi mi ? gayet yeterli bu sezon icin.

ayrica sozlerine bakilirsa omrunde bize gelmeden once sneijder falan izlememissin.

Her macini izlemedim. Ama fenev alacak diyince icim yanacak kadar biliyom wesley i.

Klasik 4 4 2 oynayalım diyen yok ki wesley gibi adamın varsa 4 3 1 2 ya da 4 2 3 1 oynarsın zaten wesley kesilmez alsa:b5:

Bu yabanci bokuna hoca 442 oynatacakmis gibime geliyor. Gerci onun sayilara dayali bir duzeni yok ama...

Trabzonspor Kafkasın sözleşmesini tek taraflı feshetti..

3.5 yıllık anlaşılan Tolunay Kafkas ın sözleşme fetih maliyeti ~ 5 M€...

Trabzonspor Kafkasın sözleşmesini tek taraflı feshetti..

3.5 yıllık anlaşılan Tolunay Kafkas ın sözleşme fetih maliyeti ~ 5 M€...

Sadri Başkanın buraktan aldığını Tolunaya verecekler..

Trabzon un buraktan karı; bir gol krallığı + GS nin burak satışından %20 olacak sanırım

fenev ekottoyu alıyormuş carlinhosa 5 çeker bizimkiler neden düşünmez ?

şu yabancı sınırı eskisi gibi olsa yada 8+0+sınırsız olsa cok güzel olur

tolunay zaten o parasini almazsa adam degil,cocuk oyunu degil bu,adami getir 3 ay sonra kov

Tolunay ın yerinde olsam bunu para için yapmadığımı ispatlamak için ;

1 M€ sunu LÖSEV + İhtiyaç sahibi MEŞRU yardım kuruluşlarına Spordan sorumlu veya Sosyal Yardımlardan sorumlu devlet Bakanı eliyle dağıtırdım...

Tolunayın gücü kuvveti, sanatı, bilgisi yerinde; tazminattan gelen paraya ihtiyacı yok...

Tolunay ın yerinde olsam bunu para için yapmadığımı ispatlamak için ;

1 M€ sunu LÖSEV + İhtiyaç sahibi MEŞRU yardım kuruluşlarına Spordan sorumlu veya Sosyal Yardımlardan sorumlu devlet Bakanı eliyle dağıtırdım...

Tolunayın gücü kuvveti, sanatı, bilgisi yerinde; paraya ihtiyacı yok...
artik orasini kendisi bilir ama bildigim birsey varsa oda sudur.turk t.direktorler zamani gelince bize deger verilmiyo adam yerine konulmuyoruz diyor,adama sorarlar sen yillarca samar oglani rolünü kabullenmissin,sozlesmende hak ettigin parayi kovulurken birdaha bu kulube gelemem korkusuyla almiyorsun,tam bir amator gibi davraniyorsun ondan sonra saygi bekliyorsun,yok oyle bir dunya.tolunay son kurusuna kadar alacakki digerleri belki ibret alir

Tolunay Kafkası bizim yüksek yetkili SCOUT olarak eleman yapmamız lazım...

Ama o zaman trabzondan bu kadar tazminat alamaz..

Arkadaşlar var mı gelişme?

Kısaca bir özet geçerseniz sevinirim..

degisik bir Scout ekibi kurmak lazim,mesela zamaninda kendi mevkisinde en iyi olanlari sadece o mevkiler icin gorevlendirme,bir hakan unsal sadece sol bek arayisinda,bir popescu stoper arama gorevinde,bir tugay gelecegi cok parlak bir orta saha pesinde olmasi gibi.bu tip arastirmalar icin gorevlendirmek hep hayalimdir

AW: Transfer Nöbeti

Nöbetin alevlindigini görmek güzel :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt