Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bugun kulubler birligi saat kacta toplanacakti?

Tremoulinas'ı tercih ederim yaş olarak yakınlar bonservis olarakta öyle olacağını düşünüyorum hatta daha ucuz bir rakama bile gelebilir , ayrıca Avrupa ve CL görmüş bir adam Tremoulinas , birde Avrupai bek tanımına daha çok uyuyor :)

Tremoulinas'da iyi, ama Carlinhos gelecek :ayatollah:

kulubler birligi toplantisindan cok ümitliy olmiyan.

KB'nin ,,baskanin" EsEs Baskai Halil, ayrica Bjk ve fener buna karsi cikar, anadolu takimlari zaten cikar.

Chedjou'yu fazla bilmiyorum Bruno'yuda ama Dany iyi deme.

Begenmiyorum cunku.. Pozisyon bilgisi 0.

Dany sürati nedeniyle değerli bir stoper, tek sıkıntısı kendisine aşırı güveni bana göre. Bu da onu zaman zaman hataya zorluyor. Semih'in yanında lider özellikleri daha iyi olan Chedjou'nun varlığı daha iyi olacaktır tabi o ayrı, Dany de ayrılırsa bence PL'e gitmeli orada baya iş yapar.

-----------------------------------------muslera--------------------------------------------------------------------------------ebue--------------semih-------------------------------chedjou-------------------------carlinhos------------------------nani-------------------g.inler---------------selçuk---------------------------arda-----------------------------------------------------------------------burak-------------------------droga-----------------------------------------------en güzeli bu kadro bu kadroyu kurabilirsek çok zor ama muhteşem olur .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt