Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burak Özkaya ‏@BrkOzk11 sn

Fransa'dan gelen haberler GS yönetimini zora sokacak. Aurélien Chedjou tranferi için Lille Başkanı "vermeyeceğiz" tarzında konuşuyormuş.

Taraftar ve fransa ile vedalaşan Aurélien Chedjou nun geri döneceğine inanmak hatta inanır gibi yapmak dahi,

lord vader ı transfer edip rakiplere maçlarda jedi gücüyle çaktırmadan uyutalım fikri kadar ütopiktir bence...

Sonuçta alper karakteri bu kadar çabuk sirayet edip etkilerini gösteren bulaşıcı bir virüs değil...:yenieek:

jem karacanı alırız bence.ama inşalah gökhan töre,kerim frei ve taylan da alınır.gelecek önemli.

Re: Transfer Nöbeti

Fenerde Ekoko ve Büttner varmış sırada.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

hiç kimse alınmaz frei jem karacan felan vederson alınır sözleşmesi bitmiş antepten hürriyetde alınabilir tamamdır :asd:

erman sivas fb maçından önce ligtv kamerasına 2 - 0 diyor maç sonucu 2 - 0 ne dedim ben sana diye koşuyor kameramana :asd:

Ya ALLAH rizasi Icin birisi bana mantikli bir neden söylesin ,iki seneden beri niye hep orta saha veya Kanat icin

hep türk oyunculari deniyoruz?bknz.sercan yigit furkanvs

BIr allahin kuluda iki genc bek alalim belki tutar gibisinden demiyor,yani ilaki tutacak diye birsey yok ama caglarla Hakan

denen Karton topcudan iyi olacaklari kesin.

ah fatih hoca biraz bu konuda toparlan biraz:mad:

Erman : Emre belezoğlunun çok beğeniyorum küçüklüğümden beri :Z3:

Erman kılınç kanat oyuncusu deyil mi arkadaslar..

Erman,Sneijder'in yerinde oynuyor genelde ama bizde kanatlarda şans bulacak gibi ya da Sneijder'i satacaklar.Ben tam anlamadım.Çok değişik bir transfer sezonu bekliyor bizi.Kanat olan Emre Kılınç'ın ise a takımda çok şans bulacağını sanmıyorum.

Erman kılıç hem sağ kanatta hem de sol kanatta oynar. İBB de kanat oynuyordu. Sivasa ilk geldiğinde kanat oynadı sonra grosicki ve aatıf gelince hoca onu forvet arkasına verdi ve maç içerisinde de sürekli çevirdi. süratli ve top tekniği yüksek bir youncudur Bize de çok faydası olacaktır. Adamı GS FB BJK maçlarından izleyip karar vermeyin.

arkadaşlar fener transferleri pes için yapıyor bence hangi topcuyu alsalar pesde iyi krasic bkz Bruno alves :D

Erman,Sneijder'in yerinde oynuyor genelde ama bizde kanatlarda şans bulacak gibi ya da Sneijder'i satacaklar.Ben tam anlamadım.Çok değişik bir transfer sezonu bekliyor bizi.Kanat olan Emre Kılınç'ın ise a takımda çok şans bulacağını sanmıyorum.

Sneijder`e alternatif olamaz mi. :)

Bu arada demin tivitır kuşunda taylanın istanbulda bjk ile imza hazırlığında olduğunu geçtiler.

Erman : Emre belezoğlunun çok beğeniyorum küçüklüğümden beri :Z3:
ozaman ardayi asmamiz lazim,emre abi diye diye belesoglunun kuyrugunda dolasan oydu,2 gun once bile roportajinda bizim f.terimimiz s.gunesimiz a.kocamanimiz var gibi dengesiz dengesiz konusuyodu.arda o yuzden bu takima birdaha gelmemeli,kimse onun kaprislerini cekemez bu saatten sonra.adam 24 yasinda yaptigi kaprisi efsane drogba futbolculuk hayati boyunca toplamda yapmadi

Niye satılsın Sneijder yarım sezon için mi aldık satılmaz alternatif olarak alınmıştır Erman.

Erman Galatasarayli zaten. Eskiden bizde Arap lakapli bir futbolcu varmis. Onun yegeniymis. Melih Sabanoglu söylemisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt