GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 35

Murat Saylak ·

Cevap
9,8K
Okunma
611,2K
Sayfa
35/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence hem Nuri hem de İnler alınmalı. Hamit ile bu işler olmuyor.

1.5 seneligine kiralamis dortmund, akilli almanlar.. yoksa alirdik.

dortmund'dan sonra türkiye yolunu tutacak (galatasaray veya fener'e gelecek) muhtemelen. büyük bir avrupa takimina transfer olamaz kolay kolay. real madrid'de antrenman oyuncusu olur, liverpool'da tutunamadi.

arda'nin aklini celiyorlar, kafasini bulandiriyorlar bu da saha ici performansina negatif yansiyor.

ispanya da bütün bunlardan uzak ve kafasi rahat.

baksana emre b. cirkefine arda'ya fb'ye gel diye teklif götürmüs.

iyide gel dediyse arkadasi olarak gitmesimi gerekiyor ?! hayir...

Emre herkez kendisi gibi zanediyor futbol konusunda. onun tutugu takim paradir. öyle fenerli Galatasarayliyim hikaylerini gececek . Kücüken Galatasaray liydi Emre B ve belkide halen öyle bilmiyorum ama tahminim yurt disinda fazla paraci pro olmus. Fener taraftarina siirin gözükmek icin fenerliyim dedi cikdi. kücüken fenerliydim dedi ama sen inandin mi?! bir tane cocukluk resmini göstere bildimi fener formasi ile yada aykut kocaman posteri ile. Arda Galatasaray dan baska forma giymez türkiyede hele hele fener fomasini asla giymez. öyle karaktere sahip degil bu cocuk. manevi degerlere deger veren bir kisilige sahip.

Aydın'dan iyi ama oda yedek beklerse bu paralar çok fazla.

Yedek oyuncular şöyle olsun Necati - Erman - Yekta - Engin - Kazım hadi birde kerim'i ekle

Bence gayet iyi, kimde var böyle yedek kulübesi.

zaten yedek bekliyecek yok hemen 11 e

man utd 20 milyon euro ya Zaha yi aldi tabiki 19 yasinda daha bekliyecek

Frei da kendini kanitlama, zaten gelir gelmez banko oynayacak oyuncu degil onuda soylim, ama cok iyi oyuncu olacak bunu gosteriyor

pahali falan da degil oyle laflara gulup geciyorum

Yedek kulübesi çok sağlam olabililir, Türkiye Kupası maçları için nimet olur nimet. 2 kupayı kazanmak içten bile değil.

iyide gel dediyse arkadasi olarak gitmesimi gerekiyor ?! hayir...

Emre herkez kendisi gibi zanediyor futbol konusunda. onun tutugu takim paradir. öyle fenerli Galatasarayliyim hikaylerini gececek . Kücüken Galatasaray liydi Emre B ve belkide halen öyle bilmiyorum ama tahminim yurt disinda fazla paraci pro olmus. Fener taraftarina siirin gözükmek icin fenerliyim dedi cikdi. kücüken fenerliydim dedi ama sen inandin mi?! bir tane cocukluk resmini göstere bildimi fener formasi ile yada aykut kocaman posteri ile. Arda Galatasaray dan baska forma giymez türkiyede hele hele fener fomasini asla giymez. öyle karaktere sahip degil bu cocuk. manevi degerlere deger veren bir kisilige sahip.

emre b.'yi bilmem ama sahadaki hareketlerine ve saha disindaki söylemlerine bakarsam gram GS'lilik yok icinde.

arda oyuncu olarak cok yararli olur ama gelinde yine polemikler, konusmalari, bu sahislarla olan samimiyeti vs vs. bir sürü sorun cikacak

zaten yedek bekliyecek yok hemen 11 e

man utd 20 milyon euro ya Zaha yi aldi tabiki 19 yasinda daha bekliyecek

Frei da kendini kanitlama, zaten gelir gelmez banko oynayacak oyuncu degil onuda soylim, ama cok iyi oyuncu olacak bunu gosteriyor

pahali falan da degil oyle laflara gulup geciyorum

Aslında pahalı bile olsa hedefin hem lig + hem Türkiye Kupası ise üstüne birde şampiyonlar liginde yarı final hedefliyorsan vereceksin bu paraları.

gokhan inler

kerim frei

bunlar sart olgu sart

soyle yerli oyuncularimizin kalitesi artsin

kalmiyalim aydin caglar emre lere

Selcuk

Hamit

Emre

Yekta

Engin. Suanki orta saha oyuncularimiz.kanatsizoynayacaksak bunlardan 3ü oynayacak.hamit melo selcuk gibi.

Bunlara ek olarak inler,erman yeterli bile.hücumda drogba,burak ,kalirsa umut(kalmali) necati yeterli.stoperdede iyiyiz.sol bek sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri