Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Takımın başında teknik direktör yok.İki tane yeni transfer yaptılar.Belki yeni gelen hocanın sistemine uymayacak.İyi oyuncu olup olmamaları çok önemli değil fenerbahçenin yaptığı bu transferler plansızlığın kanıtıdır.

hacı demirörene bi ayar çekse iyi olacak

F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere bazı kulüplerin TFF’nin yabancı kontenjanı konusunda aldığı mevcut kararın uygulanması yönünde oldukları belirtilirken, bu kulüplerin aksi yönde bir karar alınması halinde konuyu Tahkim Kurulu’na taşıma tehditlerinin de TFF’nin bu vetosunda etkili olduğu öğrenildi.

Ulan bu kuslara inat gider inler ve ardayi alirim

Bruno Alves takım kapandığında yararlı olabilir ama ağır bir adam.... Fenerin yüklendiği maçlarda kontralarda perişan ederler onu...

F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere bazı kulüplerin TFF’nin yabancı kontenjanı konusunda aldığı mevcut kararın uygulanması yönünde oldukları belirtilirken, bu kulüplerin aksi yönde bir karar alınması halinde konuyu Tahkim Kurulu’na taşıma tehditlerinin de TFF’nin bu vetosunda etkili olduğu öğrenildi.

Bu tahir kumun haberi galiba ,ben sanmiyorum bjk ve ts nin ok dedigini

Bu tahir kumun haberi galiba ,ben sanmiyorum bjk ve ts nin ok dedigini

ts zaten elde ne var ne yok satacak yabancı, 1461 den toplayacaklar yerlileri. diğer şikeci kuş takımına gelirsek büyük ağabeyleri ne derse onun peşinde giderler, yıllardır yaptıkları gibi

Servet'in yabancı versiyonu diyorlar, doğrumu:confused::confused:

Ne yani fb,bjk,ts okeyliyormu

bjk ve ts neden değişmesini istesin ki! zaten ilk 11 de oynayacak 6 tane adamı zor buluyorlar..

fb'nin neden istediğini zaten biliyoruz. bizimle transferde başedemeyecekerini bildikleri için..

Normal yani.. Demirören'i göndermemiz lazım,tek yol bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt