Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizdede Sabri var Gokhan Gonulden daha cok milli mac oynamış begenmediginiz adam :D

ya sabri acayip oynuyor arkadas anlamadım gitti bi bakıyorum iyi oynar gibi gözüküyor bi bakıyorum sacma sacma hatalar yapıyor sacma sacma paslar verıyor ortalar acıyor aslında bursaspordan şener saglam oyuncu 2 milyon euro serbest kalır maddeside var gayet makül bir ücret alınabilir sabriden iyidir hiç değilse :o

iyide onlar hasan aliyi oynatiyor. ozaman bende baltayi oynatirim olur biter. bende sorun yaşamam ne var bunda:o

emre durmadan sakatlaniyor. 2 sezonda 30 maçi anca geçer.

Yabanci sol bekle birlikte 2 dedim ben. Ben Alves Yobo ikilisinin oynayacagini düsünmüyorum. Yobo´dan memnun degillerdi en son.

Insallah Trabzon Tolgayi satmazda Muslera giderse Onuru aliriz

Sow Drogba'dan sonra en üst düzey forvet bu ülkede. Burak ile karşılaştırılması çok gülünç.

53 maçta 19 gol atan adama ben müthiş golcü diye bakmam. gekas bana göre daha iyi golcü. sow iyi topçu ama asla buraktan daha yararli demem. veriler bana onu gösteriyor.

arda gelirse takimi karistirir,yapmadigi birsey degil.dursun durdugu yerde

Adam gelmeyecem diyor hala arda :D

kız kaçırır gibi kaçıracakmısınız adamı kulübünden :D

Bu mendes denen sallama gece mi gelecekti?

arkadaslar tff karar verdimi yabanci siniri konusunda ?

Sabri oynar abi bu takimda ne olcak Ebou afrika kupasina gittiginde bence cok iyi maclar çıkardi oynar yani(Kabul ediyorum Gokhan Gonulun top teknigi daha iyi ama oynar yani :D)(Defans dortlusune gel Sabri---Gokhan---Semih----Hakan Balta )Simmdi koy ileri yabanci :D
ya sabri acayip oynuyor arkadas anlamadım gitti bi bakıyorum iyi oynar gibi gözüküyor bi bakıyorum sacma sacma hatalar yapıyor sacma sacma paslar verıyor ortalar acıyor aslında bursaspordan şener saglam oyuncu 2 milyon euro serbest kalır maddeside var gayet makül bir ücret alınabilir sabriden iyidir hiç değilse :o

Trabzonspor, Ünal Karaman ile yaptığı anlaşmanın detaylarını borsaya bildirdi.

İşte o açıklama;

Kulübümüz Futbol Genel Direktörü olarak Ünal Karaman ile 3 yıllık (2015-16 futbol sezonu sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır. Sözleşmeye göre Futbol Genel Direktörü'ne, 2013-14 futbol sezonu için aylık net 60.000.-TL olmak üzere yıllık toplam 720.000.-TL ödenecektir. Gelecek sezonlar için ödenecek aylık net ücret, (TEFE+ÜFE)/2 oranındaki artış ile belirlenecektir. Ayrıca Futbol Genel Direktörü'ne, her bir futbol sezon için uygulanmak üzere, Süper Lig şampiyonluğunda 500.000.-USD, Süper Lig ikinciliğinde 300.000.-USD, Süper Lig üçüncülüğünde 150.000.-USD, Türkiye Kupasının kazanılmasında 200.000.-USD başarı primi ödenecektir.

tulus elmanderin eski takımı, tuluslularda istiyor elmanderi. elmanderde istiyorsa verdik gitti:troll:

Yabanci sol bekle birlikte 2 dedim ben. Ben Alves Yobo ikilisinin oynayacagini düsünmüyorum. Yobo´dan memnun degillerdi en son.

yoboyu napacak bildigim 2 yil daha sözleşmesi var. iyide para aliyor. bunlarin başinda antrenörde yok. yakinda error verirler.

Sabri oynar abi bu takimda ne olcak Ebou afrika kupasina gittiginde bence cok iyi maclar çıkardi oynar yani(Kabul ediyorum Gokhan Gonulun top teknigi daha iyi ama oynar yani :D)(Defans dortlusune gel Sabri---Gokhan---Semih----Hakan Balta )Simmdi koy ileri yabanci :D

olabilir aslında da hakan balta olmaz ama :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt