Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

aslında yerli bi sağ bek bulsak sabriden daha kaliteli ama hamittende daha hızlı olan :D iki tane sağ bek oynayacak adam var ama istediğimiz gibi değil ikiside. eboue'yi seviyomda ilk kesik ordan olmalı bence Sneijder'ı satmak çok koyar, Muslera satılırsa ağlarım, Melo'yuda almamız gerektiğine göre ilk gözüme kestirdiğim yer sağ bek :(

Takimi bozacagima suan Juventus'un futbolcusu olan Melo'yu alacagima Gökhan Inler icin herseyden feda ederim.

Carlinhos transferini de bitirmisiz zaten. KAP geriden geliyor herzamanki gibi. 15-20 hazirana kadar bekletilecek deniyordu, o haberler dogru sanirim.

Bu hafta sanki biraz hareketli gecti, hafta sonu pek bisey olmaz :trollface:

belki adam mutlu haber almıştır çocuğunun cinsiyetini filan öğrenmiştir transfere yormayın hemen :asd:

Bi ara Nene'yi konuşmuştuk. Şimdi Nani. -) Nani müthiş bir oyuncu inşallah alırız. Fatih Hoca bir çaresine bakacaktır.

Beyler takip edemem. Son gelismeler ne yönde?

CA4SW.gif

abi sen de haklısın da çık işin içinden g.inler gelmezse başka türlü olmuyor en mantıklısı sağa şener alınacak ya da hamiti sağ beke çekeceğiz anca öyle kurtarıyoruz drogba da sana kesinlikle katılıyorum:yenieek:

Yani bi formül bulunacak. Bende onu diyorum. Ama oyuncu satmadan formül yok :) Fatih arkadasim "Yorumun mantiksiz" dedi de, o yüzden konusuyoruz.

Ben cikamiyorum isin icinden. Hatta sag beke Sener´i koydugumuz halde bile 7 yabanci oluyor ve Burak yedek oluyor :)

Fatih Terim´in planlamasini gercekten acayip cok merak ediyorum. Ama bana göre oyuncu satilacak. Bence baska cikis yolu yok.

Ya da Chedjou ve Carlinhos transferleriyle yetinecegiz, bazen Hamit, bazen Balta idare edecegiz ayni sistemde.

Takimi bozacagima suan Juventus'un futbolcusu olan Melo'yu alacagima Gökhan Inler icin herseyden feda ederim.

Carlinhos transferini de bitirmisiz zaten. KAP geriden geliyor herzamanki gibi. 15-20 hazirana kadar bekletilecek deniyordu, o haberler dogru sanirim.

Bu hafta sanki biraz hareketli gecti, hafta sonu pek bisey olmaz :trollface:

Gökhan'ı alınca takım daha fazla bozulmucak mı :asd:

ebouenin yerine başka birinin alınması takımı melonun alınmayıpta gökhanın alınmasından daha az bozar:lol:

Abi hemen sana defansi Yapayim Sabri.....Semih.....Gokhan.......Hakan koy şimdi ileri yabancilari :D

Müminciğim,yeminle gönlüm onu istiyor ama maalesef yaaa.Kimse kusura bakmasın,sabri hamit,hakanbalta üzerine rüyamda bile takım kurmam.Defans ve kaleci ve melodan feragat edemeyeceğimize göre,drogba ve naniden feragat edemeyeceğimize göre maalesefki tek zayıf halka sneijder kalıyor.

Sen nerden aldin haberi ya? Sanadami özel mesaj geldi yoksa? Dur özelden yolluyorum, posta kutuna bak.

gelmez mi Hakancığım Allah analı babalı büyütsün inş.Hakan kardeşimiz baba oluyor beyler :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Sevgili Hakan;Allah analı babalı büyütsün.Hayattaki en güzel şeylerin başında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt