Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yaw 2 yil once f.terimi yari yolda birakip giden arda simdi sikecilere gelmez bizi satmaz diyenler ardaya nasil bukadar guveniyor.ayrica aman bizden uzak dursun,onun oldugu yerden huzursuzluk var,kimse onun triplerini cekemez artik

ben senden degil de resminden cikayeticim kardesim. benim hanim kizkancdir ve arada sirada yanimdan geciyor bakiyor ne var ne yok. senin resimlerin yüzünden basimiz derde girecek resmen burda .. senden rica etsem su resimleri biraz daha az erotik yapsan

ben senden degil de resminden cikayeticim kardesim. benim hanim kizkancdir ve arada sirada yanimdan geciyor bakiyor ne var ne yok. senin resimlerin yüzünden basimiz derde girecek resmen burda .. senden rica etsem su resimleri biraz daha az erotik yapsan

resimlerim erotik degil renktaş senin niyetin bozulmuş bence hanım yakalasında bi kendine gel

Konya Elmander'i kiralıyor. | konajans.com..konyahaberajansi.com. flaş dergisi..

Haberde kritik cümle şu

"Uğur hoca Galatasaraylı yöneticilerle görüşmüş. Kendisine 3 isim önermişler. Bu isimler arasında Elmander'de bulunuyor. Sarı kırmızılı ekipten iki futbolcuyu bonservisi ile Elmander'i de kiralık olarak transfer edeceğiz"

3 tane yabancı alsalar da bizi bu dertten kurtarsalar.

Transfer Nöbeti

Muslera-Chedjou-Eboue-Dany-Riera-Melo-Sneijder-Drogba-Amrabat-Solbek

Su anki 10 yabanci bence.

Bir de kanat alinirsa Riera gider veya Melo alinmaz.

(Tabi hic umulmadik bir surpriz de olabilir)

Melo alinmazsa onlibero alinmasi gerekir. Bu da ust duzey olmali.

Alinmazsa buyuk hata olur.

Tribunde kim oturacak tartismalarina hic katilmiyorum, kim sakat, cezali, formsuzsa o oturur.

Hicbiri degilse en iyiler oynar, kalanlar oturur.

Iyi olan oynar beyler.

oooooooooooooooooooooollllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::boohoo::boohoo::boohoo::boohoo::uyy::uyy::uyy::yoji::yoji::yoji::yoji::ka05::ka05::ka05::ka05::biggringift::biggringift::biggringift::biggringift:

Konya Elmander'i kiralıyor. | konajans.com..konyahaberajansi.com. flaş dergisi..

Haberde kritik cümle şu

"Uğur hoca Galatasaraylı yöneticilerle görüşmüş. Kendisine 3 isim önermişler. Bu isimler arasında Elmander'de bulunuyor. Sarı kırmızılı ekipten iki futbolcuyu bonservisi ile Elmander'i de kiralık olarak transfer edeceğiz"

3 tane yabancı alsalar da bizi bu dertten kurtarsalar.

Culio'dur bi tanesi

Muslera-Chedjou-Eboue-Dany-Riera-Melo-Sneijder-Drogba-Amrabat-Solbek

Su anki 10 yabanci bence.

Bir de kanat alinirsa Riera gider veya Melo alinmaz.

(Tabi hic umulmadik bir surpriz de olabilir)

Melo alinmazsa onlibero alinmasi gerekir. Bu da ust duzey olmali.

Alinmazsa buyuk hata olur.

Tribunde kim oturacak tartismalarina hic katilmiyorum, kim sakat, cezali, formsuzsa o oturur.

Hicbiri degilse en iyiler oynar, kalanlar oturur.

Iyi olan oynar beyler.

Dany-Amrabat ok ama diğer adamların en az maaş alanı 2.5m€ alıyordur yılda, nasıl oturtacaksın o adamı tribünde yazık değil mi o paraya.

Transfer Nöbeti

Dany-Amrabat ok ama diğer adamların en az maaş alanı 2.5m€ alıyordur yılda, nasıl oturtacaksın o adamı tribünde yazık değil mi o paraya.

Yapacak birsey yok Mertcan.

Bu kurali hicbirimiz istemiyoruz ama uygulanirsa en iyiler oynayacak, digerleri daha iyi olmak icin savasacak.

XI : Muslera - Chedjou - Carlinhos - Sneijder - Nani - Drogba

Kulübe : Eboue - Dany

Tribün : Amrabat , Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt