GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 50

Murat Saylak ·

Cevap
9,8K
Okunma
611,1K
Sayfa
50/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Riera yerine Carlinhos'u almayı ben istemem açıkcası.

Carlinhos'u hiç izlemedim ama izleyen herkes hücum gücü çok iyi ama defansı kötü diyorlar.

Riera takımın en klas oyuncularından biri ve hucumada gayet iyi çıkıyor.

Alabiliyorsak hem defansif hem de atak yönü iyi olan birisini alsak daha iyi olur.

Riera ile Carlinhos'u kıyaslamak ne kadar doğru ?

nasıl uçmuyor kanatlanıyor nerdeyse

sen topla dıyorsun galıba

kosu yonuna nasıl gıdıyor gormedınmı

Evet ben topla oyunun kasettim. Yahu onu bunu birakin. Önemli olan burda defansif katkisi olur. Eger sizi ofansif yönü tatmin ediyorsa alalim oraya bi forvet oyuncusu ve sol bek diye oynatalim. Bol bol ucar iste.

Ilk görevi defansiftir. Ben hala defansif yönünü merak ediyorum.

crazy-cartoon.gif

UdnT1zT.gif

rıera bı maçta 10 kere çıkıyorsa bu adam 50 kere

1 kere çıkıyorsa rıera carlınhos 10 kere

yanı baglasan durmaz eboue nın iyı orta açan versıyonu

Fatih Terim'le ilgili ne dedi tam dinleyemedim Şampiyonluğun tadını çıkarsın dinlensin falan dedi anlamadım görevi bırakması gerektiğini mi ima etti?

Yav dünya üzerinde hiç bir kulüp veya futbolcu bir şey yazıp silmez her sene aynı muhabbet oluyor mutlaka.

Canı sıkılan bir çocuk hazırlıyor kendi kendine burada paylaşıyorsunuz yapmayın.

Ha bir defa istisnası olmuştu bunun bizim resmi site hakkaten Pino resmi koyup geri çekmişti ama o 10 yılda bir olacak bir olay :D

O foto olayi dogru degil de, bugün Nani'nin cep telefon üzeri konusmasi ortaya cikti. O gercek gibi. WhatsApp üzeri yazismalari.

Evet ben topla oyunun kasettim. Yahu onu bunu birakin. Önemli olan burda defansif katkisi olur. Eger sizi ofansif yönü tatmin ediyorsa alalim oraya bi forvet oyuncusu ve sol bek diye oynatalim. Bol bol ucar iste.

defansif yönüde gayet iyidir. yahu bu adam bosuna brezilyada en iyi defans oyuncu olarak secilmedi. brezilya ligide artik köy ligide degil yani.

Arkadaşlar bi gelişme varmı?İnternetimde bi sıkıntı vardı 4 saat uzak kaldım aranızdan

kafa topları oldukça kötü

ama defansı o kadar degıl

4 3 1 2 oynayacaksak bulunmaz nımet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt