Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biz forumca nakite çeviririz değerleri sıkıntı yok :)

biz bir arkadaş var ünivde geçemezsem kendimi de yakarım ünivi de diyordu geçen konuştuk patron zam yapmazsa kendimi de patronu da yakarım diyordu. TFFye göndersek mi :rolleyes: yabancı sınırlaması için :D

Yabanci sinirinin kalkmamasi angutlarinda isine gelmez ama bence baska birseyler var gibi,mesela avrupadam men gibi

Sporartı çok basit bir program tepkileri çok ilginç bu Erdaoğan'ın soru soruyor ıkı de bir futbol bilgisi 0

Ne güzel söylüyorsun tezgah falan diyorsun ama Galatasaray başkanı ve yöneticleri bununla alakalı bir tepki vermez mi yahu.Yani nasıl kabıulleniyorsunuz bu durumu inanılır gibi değil.Alper falan umrumda değil,ama burada yapılan şerefszliğe bir tepki koymamak nedir yahu.

Sadece şunu söylüyorum Galatasaray transferde gidecek ve kalacak oyuncularda normalin üzerinde başarı yakalasın,mantıklı hamleler yapılsın bu takımın karşısında kimse duramaz.Bu şampiyon olunan iki yıl beş yıla çıkar.Ama biz bu seriyi bozmak için elimizden geleni yapıyoruz.Bu potansiyeli doğru kullanmamak için bozmak için her zaman ki gibi elimizden gelen herşeyi yapıyoruz.

nasıl bir tepki konulabilrdi mesela ayrıca uzun vadede bir transfer planlamamız yok o konuda katılıyorum ama şu 2 senedir nokta transferler yaptık bence bu sene bakalım ne yapacaklar

20 sayfa geriden geldim bir sey anladiysam arap olayim :D....

nani mi geliyormu gelmiyormu anlastikmi anlasmadikmi. bu Ftw goygoycu degilmiydi en son yahu. :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt