Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kim bilir neler yazıyor da saklıyorlar. Bu arada 10.000 ler kulübüne girdim. :D

beyler mela harika süper bir oyuncu ama bu yabancı olayı bizim elimizi kolumuzu bağlıyor o yüzden gökhan inler bizim transferde ki en kilit oyuncumuz olabilir gökhan tam bir orta saha kemik gibi bir oyuncu sert bir oyun stili var paslarıda oldukça başarılı yönetime baskı uygulayıp inler i aldıralım

Müdür keşke nokta koysaydın bi iki tane.

UEFA yarın açıklama yapacak demı

gelen yazı kararı gözden geçirin tarzında bisey gıbı

yoksa bu fenev nıye bu kadar hararetlensın

Angutlar avrupadan men yiyecek galiba,onun. Icin bizim güclü kadro kurmamiz engelleniyor,sadece avrupa bazinda degil ligdede ambargo koyariz korkusu olabilir.ama biz en iyi yerlileri toplarsak istedikleri kadar yabanci sayisini kisitlasinlar ambargo koyariz sampiyonluklara

uefa bunları bu sene de almayacak galiba bunların derdi de bu demirören cesaret edemiyor açıklamaya

Bombayı bırakıyorum.

Hep kuşlar ceza yiyecek diyoruz ama ya toplu men gelirse ülkeye, geç kaldınız diye? Gerçi ben Uefanın bir şey yapacağını düşünmüyorum ama...

Uefa istedigini yapsin demiroren fenerbahcesine zarar gelirse tum takimlara ceza aldirir...

AW: Transfer Nöbeti

Yeni birsey var mi ?

Ögleden sonra ugramadim

Tff ve rte derdi zaten bizide yakmak.ama galatasaray yönetimi ve taraftari buna izin vermez.degilmi?

renktaslarim kotu bir gun geciriyorum kiz arkadasimdan ayrildim biliyorm banane diceksiniz ama biliyosunuz ki bize her sevdadan geriye kalan sadece galatasaray var mi duyum muyum bari umutlanayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt