GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 56

Murat Saylak ·

Cevap
9,8K
Okunma
611,1K
Sayfa
56/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu akşam 5 arkadaş sohbet ediyorduk dedim ki transfer nasıl? topu oyuna çok iyi koyuyor, hızlı falan diye övdüler. adı ne dedim, herkes birbirine baktı kimse cesaret edip söyleyemedi :D bu adam adıyla bile insanı rezil ediyor gerçekten iyi transfer :asd:

Şınayder'den sonra yeni bombamız hayırlı olsun , bir ablanın videosu vardı Sneijder deyip duruyordu , bu sene de bunu çıkardılar başımıza . Yönetim istifa :Z5:

Yeni transfer geliyor önümüzdeki sezon :yenieek:

Dubai’deki Vogue Café’nin açılış töreninde bulunan Drogba kısa da bir açıklama yaptı. Dubai’ye geri döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen, “ Hele Avrupa’da hava bu kadar kötüyken burada olmam gerçekten çok güzel” ifadelerini kullandı. Gecede daha fazla salata servis edileceğini tahmin ettiğini söyleyen Drogba, “ Benim için daha iyi olurdu, çünkü uymam gereken bir diyet programım var” dedi.

Alperde ağır davrandık fener aldı,Melo için fedakarlık bekliyoruz,gökhan inlerle ilgilenmiyoruz bile,basın parayı alın ya 3,5 kuruştan kaçmak için bu adamları kaçırmayalım

3-5 kuruş derken ? Ben transferde gayet doğru işler yaptığını düşünüyorum yönetimin.Olay öyle 3-5 kuruşluk değil.Malum Galatasaray'ın parası değerlidir.

ya zaten yabancı sınırlaması 2014-2015 senesi için uygulamaya konulacaktı yani önümüzdeki sene 6+2 devam ediyor diye biliyorum

Değişmeyecek derken ne karar aldıysak o olacak dedi 10 oyuncuyla sözleşme imzalama 6'sı sahada kalanı yedekte mi olacak tribünde mi onu söylemedi..

Bir sonraki sezonda 8 oyuncu ile sözleşme 5'i sahada bunlar değişmeyecek diyor kararlıyız, doğru olduğuna inanıyoruz diyor..

NTVspor'da haber geçtiler kendi konuşması..

--------------------Muslera-----------------------

------------Semih------------Chedjou-----------

Eboue------------------------------------Kolarov

-----------------Inler--------Selcuk---------------

Nani-------------------------------------------Frei

-----------------------Sneijder--------------------

---------------------Drogba------------------------

Yazacaktim, kontenjan ofsayta düsürdü yine, Burakta var daha. Ooooh ooooh. Fatih Terimin isi var bu yil.

Değişmeyecek derken ne karar aldıysak o olacak dedi 10 oyuncuyla sözleşme imzalama 6'sı sahada kalanı yedekte mi olacak tribünde mi onu söylemedi..

Bir sonraki sezonda 8 oyuncu ile sözleşme 5'i sahada bunlar değişmeyecek diyor kararlıyız, doğru olduğuna inanıyoruz diyor..

NTVspor'da haber geçtiler kendi konuşması..

Yapma ya :o

3-5 kuruş derken ? Ben transferde gayet doğru işler yaptığını düşünüyorum yönetimin.Olay öyle 3-5 kuruşluk değil.Malum Galatasaray'ın parası değerlidir.

Melodan fedakarlık bekliyoruz diyor Ali dürüst adamın bize verdiği katkı ortada yıllık 4 alacağına 3,5 alsa ne farkedecek diyorum kat ve kat çıkarıyor zaten oynadığı oyunla parasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt