Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ribery-Robben-Lennon-Podolski-Hazard-Draxler vs... bu tarz bir yıldız bu yönetim alamaz. Hep gözden çıkarılmış adamları alıyorlar, sonra süper transfer. Tamam Sneijder-Drogba'ya laf etmiyorum ama Avrupa'da kimse istemeyince biz aldık yani, doğruya doğru.

Yapma be Hayri kardeş, tamam Robben-Hazard ayarında adamlar değiller yaş ve form düzeyi olarak da, şimdi Drogba-Sneijder ikilisini satış listesine koyalım, dünyanın en büyük 5-6 kulübü hariç bütün kulüpler sıraya girer.

20-30 milyon €luk formda starlar almak kolay iş değil, böyle ilerlemeye devam edersek 3-4 sene içinde o da olur inşallah.

Bence Tottenham, Schalke gibi üst liglerin kalburüstü takımlarının futbolcularını hedeflemeliyiz.

Tottenhamlı Walker mesela, çok iyi futbolcu, yaşı da genç 8-10'a alınır. Bale gibi süper yıldız kategorisine yükselmeden böyle futbolcular alınabilir.

beyler gunun anlam ve onemine cuk diye oturacak espriye dıkız yarılacaksınız

-telefonum caliyo

-kim arroyo

-carlos arroyo

:ddd

Beyler ben küfür edicem tutamayacağım kendimi az kaldı

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye giderek gündemdeki isimlerle görüşmeler yapan başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un yeni seferi İtalya.

Fransa'nın Lille takımından Chedjou'yu resmen renklerine bağlayan Galatasaray'da transfer hamleleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye giderek gündemdeki Nani ve Jem Paul Karacan isimleri için kulüpleri ile görüşme yapan ve prensip anlaşmasına varan Bülent Tulun dün İstanbul'a dönmüştü. Tulun'un hız kesmeden listedeki diğer oyuncularla da ilgili çalışma yapacağı bildirildi.

Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un önümüzdeki hafta İtalya'ya giderek Napoli'nin sorunlu yıldızı Gökhan İnler ile görüşme yapacağı öğrenildi. Tulun Napoli ile masaya oturacak ve teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği İnler için teklif sunacak.

Süper Lig'de yabancı sınırının düşmesi sonrası yerli oyuncu pazarına ani bir giriş yapan ve Alper Potuk ile anlaşma aşamasına gelmesine rağmen oyuncuyu ezeli rakip Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray'ın Gökhan İnler'i ciddi biçimde istediği biliniyor.

TurkFutbol.Com Özel / Emre KACAN

eboue geçen sene yaptığı bir çok maçtaki hatalarıyla artık ilk onbir oyuncusu olmaması gerekiyor onun yerine hamit geçebilir

Re: Transfer Nöbeti

Ne ayaksiniz la siz gidin yatın

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Sessizce takip ediyordum ama dayanamadım.

Sneijder'i beklerken ki forum nasıldı, şimdiki nasıl. Neler olmuş buralara yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt