Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler biraz daha fazla gelecek üzerine analiz tahminlerde bulunsak daha iyi olmaz mı? muhabbet için ayrı konu açılsın isteyen ordan yazsın. ulan bişey yazacam yazamıyorum arada kaynayacak biliyorum..:mad:

welcome to gsc transfer-goygoy her sey yazilir yada yazilmayada bilir forum bölümüne. burasi karisiyor herzaman nedense . hele hele bu saatlerde :D

ben alistim zamanla sende alisirsin :lol:

welcome to gsc transfer-goygoy her sey yazilir yada yazilmayada bilir forum bölümüne. burasi karisiyor herzaman nedense . hele hele bu saatlerde :D

ben alistim zamanla sende alisirsin :lol:

ya abi muhabbeti bilsek sorun değil dalga mı ciddi mi hiç bi şey anlamıyorum ciddi ciddi de hepsini okuyorum kafayı yedirirler bunlar :SS:

Bu kadar tahrikkar davranan bir üyeyi halen online vaziyette tutuyorsa yönetim,

Önleyici görevini yerine getirmediğinden dolayı; ceza uygulama görevini üstlenmesinin, tek anlamı kalır maalesef:

DESPOTİZM !..

Bu Mesajlardan sonra;

Ya Despotluk yapıp beni atın;

Ya Tahrikkar Üyeyi cezalandırın;

Her ikisinide yapamıyorsanız;

Forumun disiplin agasıyım diye hiç buralarda dolaşmayın; Kendinizi cezalandırın...

eskiden buralar hep duyumcularin twittera takipci topladigi merkezdi :)

Sava%C5%9F-m%C4%B1-istiyorsunuz.jpg

trabzonspor-baskanligina-haciosmanoglu-da-aday_616825_340_226.jpg

Bu Mesajlardan sonra;

Ya Despotluk yapıp beni atın;

Ya Tahrikkar Üyeyi cezalandırın;

Her ikisinide yapamıyorsanız;

Forumun disiplin agasıyım diye hiç buralarda dolaşmayın; Kendinizi cezalandırın...

sacmalama

ya abi muhabbeti bilsek sorun değil dalga mı ciddi mi hiç bi şey anlamıyorum ciddi ciddi de hepsini okuyorum kafayı yedirirler bunlar :SS:

evet kafa yeme olayinida hesaba katman gerekir tabiki burda takilirsan :D hersey mümkün yani. Aslanlara yem olma!!! dik dur kardesim :)

yok saka bi yana ama sende her mesajda da anlam aramasan iyi olur. hele hele bu saatlerde hic arama :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt