Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Söyle bisey olsa ne yaparsiniz?

Muslera

Eboue Chedjou Semih Carlinhos

Inler Selcuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

Rahmetli Turgut Özal olsaydı bu dediğini ilk o düşünürdü :o

QUOTE=Ömer Tuğrul Yılmazer;6488783]Kapalı ekonomi ile açık ekonomi arasınad tercih yaptırsak siyaset veya bu futbolu yöneten para babaları kapalı ekonomiyi tercih ederler mi acaba?

Yıllarca kuş serisini Mercedes fiyatından insanlara sattılar bu ülkede. Aynı şey futbolda oluyor işte. Hayır bir de artık bu korumacı sistemle içerdeki üreticinin(konumuzda futbolcuların) daha başarılı oldukları da yok. Avrupa'ya gidince bu kapalı mantıkla, küçük akvaryumdan okyanusa düşen balık gibi oluyoruz.

Sınır kalksa bir sürü faydası olur:

1. Avrupa ile rekabet artar-büyük takımlar için avantaj

2. Anadolu kulüpleri parlayan Türk oyuncuları hemen satmayacaklarından kadroları daha güçlü hale gelir.

3. Türk topçu daha çok kendini göstermek için daha çok çalışacak

4. Alper örneğinde olduğu gibi fahiş fiyatlar ödenmeyeceğinden, Alper gibi topçular Marsilya'nın teklifine daha olumlu bakacak ve lejyoner sayımız artacak

5. Milli takımda büyük takım hegemonyası kalkacak

6. Büyük takıma gelip aylarca yedek kalan genç Türk oyuncuların milli takıma seçilmesi yerine, her hafta Anadolu takımlarında düzenli oynayan Alper, Serdar Aziz gibi adamlar seyredeceğiz.

Saymakla bitmez faydaları.[/QUOTE]

Yanal ile anlaşıldı. Ancak Futbol Direktörlüğü teklifi götürülen Rıdvan Dilmen 'Hocayı ben seçerim' dedi, belirsizlik başladı... HaberTürk

Gökhan Inler - Udinese 07-10 - YouTube

napoli deki sistemle ile aldığı görev bakarak değerlendirmeyin sadece ( bu adam ofansif ve defansif olarak ne yapması gerektiğini bilen biri)

yabancı sınırlaması vs melo muhabbetini açanlar..

unutmayın

1-melo ilk geldiğinde ne vereceğini düşünüyordunuz.

2-melo olmasaydı ismi geçen en büyük adaylardan biri g.inler di.

3- g.inler istikrarlı bir adam.

4- yabancı sınırlaması vs değil benim için, oraya öyle bir adam gerekli.

5- hem nani-roben-sol bek diyoruz-diyorsunuz sonra o kalsın bu kalsın. ortanız yok. snejder-drogba gelince her adamı aynı seviyede olsun demek , mevcut durumlara göre biraz uçuk kaçık düşünmekdir.

6- en psikopat adam gelince fatih terim i onu halleder diyorsunuz, gökhan inler gibi bir adamın fatih terim ile çalışdığını düşünürsek katkısı öyle çok olacakdır ki.

7- milli takım kaptanı bu adam.

8- bonservis konusunu hiç açmayın. 6-7 milyon euro adam diyince bu kim o kadar etmez diyip oyuncu beğenmiyoruz. alper 6 + oyuncu demek= 7-8 milyon euro demek.

bu adam için yazılcak çok..

melo işe yaramaz şu bu demiyorum ama ilerdeki planlarda bi yer açılması gerekiyorsa ve şu anda oraya konacak yerli yok ve alınmasını istediğimiz oyuncu daha pahalı ise. g.inler oranın ilacı olur.. izleyipte konuşalım biraz...

Bu sportif direktörler madem her boka karışacak, Aziz Yıldırım olsaydı sportif direktör..

gökhan inlerin defansif yönünü merak ediyorum açıkcası. Gökhan daha çok selçuk tarzı bi oyuncu mu melo tarzı bi oyuncu mu?

Söyle bisey olsa ne yaparsiniz?

Muslera

Eboue Chedjou Semih Carlinhos

Inler Selcuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

burak sağ açıkta mı oynayacak? peki bana söylermisin sağ açık pozisyonu için bir futbolcuda olması gereken kriterleri ve sonra fazla değil sadece birazcık düşünerek yap bu sefer yorumunu burak için

Sol bek ve sağ bekin yerlisi yok mecbur yabancı. Stoperlerden birisini yabancı aldık zaten. Kalecimiz de takımda olduğundan 4 yabancı etti. Geriye Drogba ve Sneijder kalıyor. Etti 6 yabancı. Kalan bölgeler Türk olmalı. 4-2-3-1 olursa Selçuk - İnler - Arda - Kerim dörtlüsü bize lazım. 4-3-1-2 olursa Selçuk İnler Hamit Burak dörtlüsü işimizi görür.

Pek izlemişliğim yok, Melo'yu da üstün tutuyorum ama galiba bize Gökhan İnler şart oğlu şart.

gökhan inler için 10 milyon teklif etmişiz. meloya 5 veremiyoruz gökhana 10 veriyoruz. tamam yabancı sınırı önemli ama 5 e meloyu alsak daha karlı. Melo nun ne oynadığı belli. haziranda takıma katılan bir melo bütün sezonun yükünü tek başına çeker. Gökhaninleri birkaç kez izledim sert oyuncuydu öncden şimdi ne durumda bilmiyorum. yabancı sınırı yüzünden melo gibi bir adamdan vazgeçip daha pahalıya ondan kötüsünü almak zorunda kalmamız üzücü bir durum. ulan seni tüpçü kafalı.:mad:

Vermiyoruz değil vermiyoruz.

Ya ben anlatamıyorum sanırım. İnler kötü mötü demiyorum adam 29 yaşında olmasına rağmen fiyatı düşmemesi garibime gitti sadece. Dünyada 30 yaş ve üstü 10m üstü bonservis fiyatı biçilen çok az adam var İnler inde bunlar arasında olması ilginç geliyor sadece

burak sağ açıkta mı oynayacak? peki bana söylermisin sağ açık pozisyonu için bir futbolcuda olması gereken kriterleri ve sonra fazla değil sadece birazcık düşünerek yap bu sefer yorumunu burak için

Prof. Dr. Yasin Akbal, sag acik icin gerekli tek kriter kaliteli türk olmasi aksi takdirde her mac hükmen maglup. NOKTA.

gökhan inlerin defansif yönünü merak ediyorum açıkcası. Gökhan daha çok selçuk tarzı bi oyuncu mu melo tarzı bi oyuncu mu?

çift yönlü oyuncu kavramına bire bir uyan mükemmel bir box to box tır kendisi. bu oyuncu türk aynı zamanda ve seneye bu şeref yoksunu adiler yabancı sınırını değiştirmezlerse 5 yabancıyla oynamak zorunda kalışımız bir anlamda bizi bu transfere mecbur ediyor zaten.

Burak en uçta oynar. Drogba ise kanatlara yakın. Arda / Nani de kanatlarda serbest.

Bilmiyorum son zamanlarda tüpçünün istifa edebileceği çok konuşuldu,şayet öyle bir mucize olursa Haluk Ulusoy hazırlanır gibi geliyor,bu sene olmasa bile seneye yabancı problemi kalkar.

Geçen hangi kanaldaydı unuttum federasyondan bir ayarsız bağlandı,biz doğru planlar peşindeyiz,Galatasaray UEFA kupasını aldığında kaç yabancı vardı mesela diye.Hemen çevirdim kanalı.

Beyin bedava demişler ama kullanan yok,bir kere yerlisi bu kadar iyi oyunculardan kurulan bir kadro 40 yılda bir gelir,bir de hadi bir takımda toplandı bu yerli oyuncular,diğer takımlar ne olacak.Of of,bu Tüpçüye evet oyunu verenlere hürmetlerimi sunmaktan başka bir şey gelmiyor içimden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt