Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Necati-Erman hayırlı olsun,süper ligin en yaslı takımı olacagız galiba...:o

bu transferleri yapanda kuş kadar beyin yokdur,bu adamlara verilecek para ile git 2-3 tane genc milli oyuncu al.. yazık ciddi yazık ,yaşlı takım olmak son derece tehlikeli bir yapılanmalıdır keza yaşlı oyuncuların yerine her yıl yeni transferler yapmak gerekir ve devamlı harcama ,devamlı harcama batağa gider, muslerayı aldık kac yıldır kaleci sorunumuz yok ama elmander,ulfalujisi seneye eboue ,hamit falan hep yerine yeni oyuncular koymak gerekir .. anlayamıyorum bu klübü profosyonellermi yönetiyor yoksa salla başı al maaşı zihniyetimi yönetiyor..

Bülent Tulun bir İngiltere'de bir İtalya'da adam ışık hızıyla seyehat ediyor sanırım.

Bunlar başlamış arda üzerinde faaliyete,korktuğumda buydu zaten

Arda’ya mesaj var!

Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki Arda Turan için milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ile ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı devrede.

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/05/mesaj216.jpg

Hidayet Türkoğlu ile Acun Ilıcalı, yıldız futbolcuyu yakın markaja aldı.

Ünlü ikili, “Ben Galatasaray’a mal olmuş birisiyim. Camiayı karşıma almak istemiyorum” sözlerine karşılık Emre Belözoğlu örneğini göstererek, “Sen profesyonelsin. Futbolda asla duygusallık yok” vurgusunu yapıyor.

Atletico Madrid’te forma giyen Arda ile yakın arkadaşlığı bulunan ikili, sarı-lacivertli takıma gelmesi için adeta yakın markaja aldı. Başkan Aziz Yıldırım’ın forma giydirmek için büyük çaba harcadığı Arda ile sık sık konuşan Türkoğlu ile Ilıcalı, Emre Belözoğlu örneğini göstererek, “Fenerbahçe’ye gel. Hem maddi hem de manevi açıdan mutlu olursun” yorumlarını yapıyor.

Hidayet Türkoğlu, Arda’nın ‘Ben Galatasaray’a mal olmuş birisiyim. Camiayı karşıma almak istemiyorum” sözlerine karşılık, “Sen profesyonelsin” dedi.

RIDVAN DA İSTİYOR

Türkoğlu, “Futbolda duygusallık olmaz. Emre Belözoğlu da G.Saray’a mal olmuş bir isimdi. Şu anda Fenerbahçe’de çok mutlu” ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı’nın da her telefon görüşmesinde Arda’yı ikna etmek için olumlu cümleler kullandığı ileri sürüldü. Türkoğlu ile Ilıcalı’nın bu girişiminin ardında Rıdvan Dilmen’in de Arda’yı çok istemesinin rol aldığı konuşuluyor.

İrfan YİRMİBEŞ/*********************

ya bir defolun gidin artık be

Ynt: Transfer Nöbeti

bu transferleri yapanda kuş kadar beyin yokdur,bu adamlara verilecek para ile git 2-3 tane genc milli oyuncu al.. yazık ciddi yazık ,yaşlı takım olmak son derece tehlikeli bir yapılanmalıdır keza yaşlı oyuncuların yerine her yıl yeni transferler yapmak gerekir ve devamlı harcama ,devamlı harcama batağa gider, muslerayı aldık kac yıldır kaleci sorunumuz yok ama elmander,ulfalujisi seneye eboue ,hamit falan hep yerine yeni oyuncular koymak gerekir .. anlayamıyorum bu klübü profosyonellermi yönetiyor yoksa salla başı al maaşı zihniyetimi yönetiyor..

Yav hehe Buralarda mahv oluyorsun. Seni klube almak lazım. Cv ni gönder.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bunlar başlamış arda üzerinde faaliyete,korktuğumda buydu zaten

Arda’ya mesaj var!

Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki Arda Turan için milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ile ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı devrede.

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/05/mesaj216.jpg

Hidayet Türkoğlu ile Acun Ilıcalı, yıldız futbolcuyu yakın markaja aldı.

Ünlü ikili, “Ben Galatasaray’a mal olmuş birisiyim. Camiayı karşıma almak istemiyorum” sözlerine karşılık Emre Belözoğlu örneğini göstererek, “Sen profesyonelsin. Futbolda asla duygusallık yok” vurgusunu yapıyor.

Atletico Madrid’te forma giyen Arda ile yakın arkadaşlığı bulunan ikili, sarı-lacivertli takıma gelmesi için adeta yakın markaja aldı. Başkan Aziz Yıldırım’ın forma giydirmek için büyük çaba harcadığı Arda ile sık sık konuşan Türkoğlu ile Ilıcalı, Emre Belözoğlu örneğini göstererek, “Fenerbahçe’ye gel. Hem maddi hem de manevi açıdan mutlu olursun” yorumlarını yapıyor.

Hidayet Türkoğlu, Arda’nın ‘Ben Galatasaray’a mal olmuş birisiyim. Camiayı karşıma almak istemiyorum” sözlerine karşılık, “Sen profesyonelsin” dedi.

RIDVAN DA İSTİYOR

Türkoğlu, “Futbolda duygusallık olmaz. Emre Belözoğlu da G.Saray’a mal olmuş bir isimdi. Şu anda Fenerbahçe’de çok mutlu” ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı’nın da her telefon görüşmesinde Arda’yı ikna etmek için olumlu cümleler kullandığı ileri sürüldü. Türkoğlu ile Ilıcalı’nın bu girişiminin ardında Rıdvan Dilmen’in de Arda’yı çok istemesinin rol aldığı konuşuluyor.

İrfan YİRMİBEŞ/*********************

Sıfatlarına osurdugum,rahat bırakın lan Arda'yı!

Inler transferi Arda kadar zor değildir.

Inler Melonun yerini doldura bilirmi?

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Inler transferi Arda kadar zor değildir.

Inler Melonun yerini doldura bilirmi?

defansif anlamda da hava toplarında da ofansif anlamda da dolduramaz şutları daha etkili olabilir ama yerli olduğu için İnler iyi transfer olur hay tff nin

beyler Arda' ile ilgili haberlere sadece gülüyorum..Arda sadece bir futbolcu ama Febe'nin acizliğine zavallılığına gülüyorum önünde deli divane oldular nerdeye, yalvarıyorlar bildiğin, n'olur be Arda hadi be Arda bla bla bla.... Arda Galatasaray'dan başka yerde oynamaz; isterse Obama gitsin görüşmeye.. Ego'nun bir sınırı yok mu senin aziz diye sormaktan alamıyorum kendimi; acizsin fena halde aziz..

Bu oyunculara herhangi bir bonservis ücreti verilmeyecek (Eğer alınırsa tabi.) Erman için bir şey söylemem fakat Necatinin gitmesi zaten büyük bir hataydı. Bizimle 1 sezon daha kalır ve jübilesini yapar.

delikanlı ben cv mi göndermem bana cv gönderirler,kapı gibi denizcilik şirketim var..

O zaman denizcilikle uğraşsanız. Takımın başında senelerini futbola harcayan beğensenizde beğensenizde İmparator gibi türkiye futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran bir isim var. Onda kuş kadar beyin yok demek ne oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt