Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Yahu öyle değerlendirmeyin. İlk yarı bizde bir çok oyuncu iyi değildi. Amma Melonun bir kalitesi var. Kalite anlamında.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Öyle bakarsak Melo 10% daha iyi amma Inler Türk oldugu icin su an alabilcegimiz en iyi oyuncu.

Baskanin dedigine göre Alperi alip melonun yerine oynatmak istemisler Yabanci kontenyani acilmasi icin.

Inler Potuk dan 1-2 gömlek daha iyi bence ondan iyi Transfer olur.

O zaman denizcilikle uğraşsanız. Takımın başında senelerini futbola harcayan beğensenizde beğensenizde İmparator gibi türkiye futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran bir isim var. Onda kuş kadar beyin yok demek ne oluyor?

Bencede öyle bizden başka takımda oynamaz .Acaba bu atletico nekadar bonservis düşünüyor arda için?

Cevap: Transfer Nöbeti

beyler Arda' ile ilgili haberlere sadece gülüyorum..Arda sadece bir futbolcu ama Febe'nin acizliğine zavallılığına gülüyorum önünde deli divane oldular nerdeye, yalvarıyorlar bildiğin, n'olur be Arda hadi be Arda bla bla bla.... Arda Galatasaray'dan başka yerde oynamaz; isterse Obama gitsin görüşmeye.. Ego'nun bir sınırı yok mu senin aziz diye sormaktan alamıyorum kendimi; acizsin fena halde aziz..

adamın hayatı Galatasaray, vizyonmuş, hedefmiş, hepsi hikaye. sırf bize çalım atmak olsun işte.gerekirse klübü satar bu ruh hastası adam

Ynt: Transfer Nöbeti

beyler Arda' ile ilgili haberlere sadece gülüyorum..Arda sadece bir futbolcu ama Febe'nin acizliğine zavallılığına gülüyorum önünde deli divane oldular nerdeye, yalvarıyorlar bildiğin, n'olur be Arda hadi be Arda bla bla bla.... Arda Galatasaray'dan başka yerde oynamaz; isterse Obama gitsin görüşmeye.. Ego'nun bir sınırı yok mu senin aziz diye sormaktan alamıyorum kendimi; acizsin fena halde aziz..

Ego değilde eziklik denir. Bu hamlelerle kompleks atmaya çalışıyor.

defansif anlamda da hava toplarında da ofansif anlamda da dolduramaz şutları daha etkili olabilir ama yerli olduğu için İnler iyi transfer olur hay tff nin

Defansif anlamda Melo kadar kesici bir oyuncu değil. Ofansif anlamda Melodan daha fazla katkı verir. Ha belki defansif anlamda da Melo gibi oynar, hiç Melo kadar savunmaya gömük oynamadı bugüne kadar.

Ynt: Transfer Nöbeti

Öyle bakarsak Melo 10% daha iyi amma Inler Türk oldugu icin su an alabilcegimiz en iyi oyuncu.

Baskanin dedigine göre Alperi alip melonun yerine oynatmak istemisler Yabanci kontenyani acilmasi icin.

Inler Potuk dan 1-2 gömlek daha iyi bence ondan iyi Transfer olur.

Bakalım. Hayırlısı ben başkan ve imparatora güvüniyorum. En iyisini yapacaklar.

istanbulda savas alanına dönmüs siz burdda transfer derdindesniz biraz daha duyarlı olun

Defansif anlamda Melo kadar kesici bir oyuncu değil. Ofansif anlamda Melodan daha fazla katkı verir. Ha belki defansif anlamda da Melo gibi oynar, hiç Melo kadar savunmaya gömük oynamadı bugüne kadar.

Melo hava toplarında da çok etkili ayrıca pozisyon bilgisi çok fazla hem iyi yerde duruyor hem çok iyi bir kesici melo ve en önmlisi sert oynuyor Melo öyle ya da böyle rakipler çekiniyor Melodan poazisyonlarda ayrıca maliyet olarak melo tff yüzünden inler daha avantajlı duruyor :SS:

Q7 yi satma kararı almış al ahly milliyete göre.

Son iki sezondur defansda hava toplarına karşı zaafiyetimiz vardı bu açığı melo kapatıyordu, defansa yapılan chedju transfer ile bu açık kapanacak ayrıca melo vari top çıkarma top sürme gibi özellikleri var, defansın kanatları hızlı ve süratli bir şekilde kademeye girebilirse bence Cedju transferi ile melonun eksikliği defansif yönden hissedilmez.

@sporx G.Saray, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Jem Paul Karacan'ın transferi için Reading ile resmi görüşmelere başladı. (Reading yerel basını)

haha ya birak 2/3 kendini bilmez cikmis agac derdine dusmus .. Oraya yapilacak avm kac kisi icin ekmek kapisi olacak hic haberleri yok kendi keyiflerine dusmusler ..

Taksimde yeterince çalışma alanı var orta ve düşük gelirli insanlar gelip orda vakit geçirebiliyorlar boş boş konuşma.

insanlar ölüyor,acil ambulan cagrıları felan,noluyor yahu

haha ya birak 2/3 kendini bilmez cikmis agac derdine dusmus .. Oraya yapilacak avm kac kisi icin ekmek kapisi olacak hic haberleri yok kendi keyiflerine dusmusler ..

biraz ac takip et bakalım,ne oluyor ne bitiyor,2-3 kisilik basit bi olay diil,simdi bikac fotograf paylasacam ceza verirler hemen,twitter ın varsa bak biraz,ortalık yıkılıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt