Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya Park falan olayi degisik.

Sen kendini Burda hakli cikariyorsun cunkü sen orda Park olsun diyorsun.

baskasi da AVM olsun deyip kendisini hakli cikariyor.

Neden senin söyledigin baskasinin söylediginden daha mantikli oluyor ?

Neden sen hakli Polis suclu oluyor ? Yanlis senin dusüncen öyle oldugu icin mi ?

Bu isler bukadar kolay mi ?

Öyle kaldirin Polis kurumlarini baskanlari bakanlari her kes kendi bildigi gibi kendi savundugu icin mücadele Edip yikip dagitisin ve herkese saldirsin.

Yahu doğayı katledip yerine kıytırık bir AVM'nın yapılması rant kaygısıdır başka bir şey değil. Hala hangisi daha mantıklı olur diye soruyorsun 2 dakika soluklan da bir düşün.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ben Park yikilsin diye bir sey söylemiyorum.

Benim karsi cikdigim hemen olayi ve sucluyu Polis ve hukümetde arandigina karsi cikiyorum.

Ben Halkimizi iyi taniyorum ve cogu Zaman malesef biz halk olarak siddete yöneliyoruz.

Kufür ve siddet malesef cogu kisinin kafasinda var ve orda Polis mi Suclu Halk mi suclu asil soru bu.

Hemen bi tarafi hakli bi tarafi haksiz cikarmak mantiksiz.

Park yikilsin olayina ben girmiyorum cunkü ona birsey dieyemem ben oralari tanimam etmem. Baska parklar var mi yakinda yokmu bilmem.

Hayır orada başka bir park yok. Ağaçlar en az 50 yıllık. Oranın tek oksijen kaynağı. Üstelik her yerde alışveriş merkezleri var yakınında.

İnsanlar çok mücadele ettiler her yolu denediler iptali için ama dediğim dedik yıkılcak dediler ve insanlar son çaba vücütlarını siper ediyorlar.

Yani hastane yapsa, müze yapsa bile olmaz ama adam ağaç kesip istanbulda ki 1000 avm yi yapmak istiyor. Olay bu..

Bu adamlar siyaset yapmayın deyip akp savunuculuğu yapıyor burada.

Biz diyoruz ki bunu hangi parti yapsa aynı tepki verilirdi. Bunun parti ile alakası yok. Her gelen protesto için bize yapıyorlar mantığı yanlış. Olan olay avm yapılması tek kalan parkın yerine. Bunu neden bir insan savunur ki?

Amacı ne olabilir herhalde avm sahibinin akrabası falan? Bir insan neden park taşınsın ve yerine bina yapılsın ister gerçekten enteresan

Abi bide hani zaten gelişmemiş bir şehirde yaşıyosundur, heryer ağaçtır ekonomik olarak da insani ihtiyaçlar olarak da gerçekten ihtiyaç vardır yaparsın ama İstanbul'da durum tam tersi , bu şehrin ağaca, parka ve güzel yaşam alanlarına ihtiyacı var, AVM'ye ihtiyacı olanlar sadece cebindeki parayı daha da arttırmanın peşinde olan şerefsizler olay bu ...

Dün 3. Köprü konusunda yazmıştım.. Madem doğa katliamından bahsediliyor buraya da yazayım..

"""Doğa katliamlarının ne demek olduğunu iyi bilirim 10-15 yılda neler değiştiğini iyi bilirim, Forum'da bulunan doğu karadenizli arkadaşlarım da bilir..

Ufak bir bilgi..

"Doğu Karadeniz Bölgesi’nde, işletmede bulunan, inşa ve proje aşamasında olan ve de yapılması planlanan HES sayısı 700’ü bulduğunu , “Bunlardan 169’u Trabzon’da, 90’ı Rize’de, 138’i Artvin’de, 82’si Giresun’da olmak üzere diğer HES projeleri ise Erzurum’un Doğu Karadeniz’e yakın İspir ve Tortum gibi ilçeleri ile Gümüşhane, Bayburt, Ordu, Samsun, Amasya, Tokat, Sinop ve Çorum’da bulunmaktadır."

Ve ben Artvinliyim ne zaman Artvin'e gitsem kafamı bir tarafa kesilmiş ağaçlar ve katledilmiş doğa görüyorum... Önceden derelerin etrafı yemyeşil olurdu şimdi ise beton ve traşlanmış dağlar var..

Resim de görünen dağı iyi bilirim yaşadığım yere çok yakın sürekli gördüğüm bir yer ve eski halinin fotoğrafı olsa da göstersem keşke ;).. Umarım artık şu doğa katliamlarına birileri dur der yoksa işimiz gerçekten iyi değil!!! """

2_1.jpg

Herkes atlıyor doğa katliamıyla ilgili de insanlar keşke biraz çevresine bakıp ülke geneline bakıp öyle yorum yapsalar bu projeleri, proje sahiplerini savunup göstericileri eleştirenlere sesleniyorum.. Bu görüntüler içinizi acıtmıyor mu?

:rolleyes: bi bikmadin .. allah polisimize guc kuvet versin . Gun gelince sehit polis icin agliyan zihniyet bugun kalkmis polise ahkam kesiyor .. O adamlar olmasa senin guvenligini kim saglicak .. o agaclari savunanlarmi

Bi yerde hak varsa sonuna kadar savunuruz! O şehitlerede ağlayan cenazesine katılan bizleriz.. O güvenliğimi sağlayan insanların maaşını her ay maaşımdan 700 lira vergi vererek ödüyorum zaten!

daha var mı sözün?

edit: hala cevap alamadım görkem yıldırım?

tartışmayı başka bi konu altında yapın arkadaşlar siyasi partilere girildiyse sonu da gelmez zaten

Yarın bir cami yıkılacak yerine AVM yapılacak dense aynı tepkiyi mi vereceksiniz? Benim için de yeşil alanlar kutsal o zaman. Demokrasiyse demokrasi hadi bakalım.

Ya Park falan olayi degisik.

Sen kendini Burda hakli cikariyorsun cunkü sen orda Park olsun diyorsun.

baskasi da AVM olsun deyip kendisini hakli cikariyor.

Neden senin söyledigin baskasinin söylediginden daha mantikli oluyor ?

Neden sen hakli Polis suclu oluyor ? Yanlis senin dusüncen öyle oldugu icin mi ?

Bu isler bukadar kolay mi ?

Öyle kaldirin Polis kurumlarini baskanlari bakanlari her kes kendi bildigi gibi kendi savundugu icin mücadele Edip yikip dagitisin ve herkese saldirsin.

O kadar şey söyleyip aslında hiç bir şey anlatamamakta bu olsa gerek. Kim neyi yıkıyo neye saldırıyo? Müslümanız diye geçinirsiniz bi de ağaç lan can bu. Bi git arkadaşım ya kimlerle konuşuyoruz. Hayatında sen hiç eyleme katıldın mı? Polislerin o iğrenç davranışlarına hiç maruz kaldın mı? Hiç biber gazı yedin mi? Bi gel bak abi gezi parkında neler oluyor gör kendi gözlerinle. Ondan sonra gel konuş. Nerden bileceksin ya. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Oh.

bakın orta yolu bulalım

son 10 yıldır artan bir polis baskısı olduğunu kabul etmemiz gerekiyor.

Yoksa polis şiddetinden zarar gören insanların hakkını yemiş oluruz oluruz .

Bu da en çok Allah ın gücüne gider.

son 10yil deme acik ol .. AKP doneminde polis daha sert oldu de herkez demek istedini anlasin ..

Dün 3. Köprü konusunda yazmıştım.. Madem doğa katliamından bahsediliyor buraya da yazayım..

Herkes atlıyor doğa katliamıyla ilgili de insanlar keşke biraz çevresine bakıp ülke geneline bakıp öyle yorum yapsalar bu projeleri, proje sahiplerini savunup göstericileri eleştirenlere sesleniyorum.. Bu görüntüler içinizi acıtmıyor mu?

Bu 3. köprü olayına girersek hiç çıkamayız zaten işin içinden o kadar doluyum ki bu konuda o yüzden susmayı tercih ediyorum ...

Sadece Allah bunların hesabını bir bir sorcak bu insanlardan eminim ... Bizler Osmanlı torunlarıyız diyerek her alanda bunun üstünden siyaset yapan başımızdakiler Fâtih Sultan Mehmed Han'ın: “Ormanlarımdan bir dal kesenin başını keserim! " sözünü işlerine gelmeyince görmezden gelebiliyolar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt