Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Orada gaz sıkan polislere sorsan 10 da 9 u emir yukarıdan geliyor biz de mutlu değiliz diyecek, burada hala olayı savunanlar var.

Bu arada göstericilere laf edenler orada yapılacak AVM'nin ortaklarını da araştırıp öyle yazın sonra mahçup olmayasınız.

Şu son olaylardaki polisi savunan bu başlıktaki arkadaşlar benim mesajlarıma neden cevap veremiyor? Hayırdır? :trollface:

Unal Aysal demisti daha yasa/kanun/kural olarak tescillenmedi diye nasil oluyorda yabanci saysini indirildi havasi yaratiliyor ..

Geri kalan 1ci/2ci lig takimlari hic mi yabanci sikintisi cekmiyecek ?

Bilmiyorum 1 ay icinde netlik kazanir bence

O kadar şey söyleyip aslında hiç bir şey anlatamamakta bu olsa gerek. Kim neyi yıkıyo neye saldırıyo? Müslümanız diye geçinirsiniz bi de ağaç lan can bu. Bi git arkadaşım ya kimlerle konuşuyoruz. Hayatında sen hiç eyleme katıldın mı? Polislerin o iğrenç davranışlarına hiç maruz kaldın mı? Hiç biber gazı yedin mi? Bi gel bak abi gezi parkında neler oluyor gör kendi gözlerinle. Ondan sonra gel konuş. Nerden bileceksin ya. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Oh.

Ya ben 1-2 kisi böyl eoldu diye 1-2 fotoraf gördüm diye hemen suclu ilan etmem.

Bu is bukadar kolay degil ve 1 Saat den beri söylüyorum orda Park kalksin yikilsin diyede bir sey demiyorum.

O konuda bir sey söyleyemem orasini ne tanirim ne ederim.

Amma Her seyde otomatikmen Polisi devleti falan fismani düsman ilan Edip ayni olaylar PKK falan fismana yapildimi iyi yapidli bunlar zaten suclu deyip alkis tutmaya karsiyim benim Konu o.

nobetteki fasistleri atabilir miyiz

zamaninda mod olmama karsi cikmasaydiniz eziyet dostlari barinamazdi su an %100

Takım tutar gibi parti tutarsan işte böyle adamlar çıkar ortaya malesef. Kime oy verirsen ver her yaptığı doğru olacak diye bir şey yok.

Park yıkılıp yerine avm yapacak herhangi bir parti eleştiriler. Bunun partilerin ismi ile alakası yok. Sadece biraz duyarlı olsalar yeter

Orada gaz sıkan polislere sorsan 10 da 9 u emir yukarıdan geliyor biz de mutlu değiliz diyecek, burada hala olayı savunanlar var.

Bu arada göstericilere laf edenler orada yapılacak AVM'nin ortaklarını da araştırıp öyle yazın sonra mahçup olmayasınız.

Duyduğuma göre sürekli ağlayan duygusal (!) bir devlet büyüğünün oğlunun ortaklığı varmış yapılacak AVM'de.

Bu arada Sneijder/Nani takası gibi bir bilgi dolanıyor. Duyan var mı?

Hayret 2 saate yakındır konu devam ediyor bizim Yöneticielrden hala müdahale gelmedi :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt