Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:rolleyes: bi bikmadin .. allah polisimize guc kuvet versin . Gun gelince sehit polis icin agliyan zihniyet bugun kalkmis polise ahkam kesiyor .. O adamlar olmasa senin guvenligini kim saglicak .. o agaclari savunanlarmi

burada sorun ne biliyormusun; körü körüne bir şeyi savunmak, 2 tarafda haksız değil belki ..pravakotörler yok mu var...sırf akp iktidarına karşı çıkmak için protestoya gelenler yok mu var...ama şu yapılanı "demekki hakettilere" bağlamak hakkaniyete sığmaz...

Devlet güçlendiğinde halk değersizlerşir..halk güçlendiğinde devlet değerlenir...

Arkadaşlar forumda siyasi konuların konuşulması yasak biliyorsunuz. Daha fazla uzatmayalım lütfen.

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama genede koyayım buraya.

galatasaray'a transfer olursa, fenerbahçe kulübü yabancı sınırının serbest bırakılmasını isteyecektir.

paylaş

31.05.2013 12:00 srfydn​

burada sorun ne biliyormusun; körü körüne bir şeyi savunmak, sırf bir partiyi destekliyorsun diye jobları, biber gazlarını normal karşılamak..2 tarafda haksız değil belki ama bana hiç bir kuvvet 1 metreden adama biber gazı sıkmayı, yerde yatan adama job sallamayı ,kadınları yerlerde sürüklemeyi anlatamaz..pravakotörler yok mu var...sırf akp iktidarına karşı çıkmak için protestoya gelenler yok mu var...ama şu yapılanı "demekki hakettilere" bağlamak hakkaniyete sığmaz...

Devlet güçlendiğinde halk değersizlerşir..halk güçlendiğinde devlet değerlenir...

:rolleyes:

galatasaray'a transfer olursa, fenerbahçe kulübü yabancı sınırının serbest bırakılmasını isteyecektir.

paylaş

Bencede ayni öyle olucak.

Alper Potuku alip GS nin önünü kapatdiklari icin karsi geliyorlar zaten.

Inler gelirse Aziziye U donüsü yapicak

Sneijder gibi bir dünya yıldızını takımımıza kattık ama nedense Galatasaray taraftarının yarısı umudunu kesmiş durumda. Bu adam en kötü haliyle bize kaç tane maç kazandırdı ikinci yarıda. İyi bir kamp döneminden sonra çılgın atacaktır zaten.

paylaş

Şeref abi gelmedimi bu aralar foruma? Umarım bu transfer gerçekleşirde fener yine dansöz gibi kıvırır..

Arkadaşlar nöbet amacından sapmasın, lütfen siyasi konulara girilmesin yoksa nöbet gecici bi süre kapatılacaktır.

Kurallara uymayanlar konudan uzaklaştırılacktır

İyi nöbetler.

Konu siyasi parti odaklı değil çünkü , bazıları parti meselesine çevirmeye çalışsada aklı mantığı yerinde olan insanlar konuyu saptırmıyor. :b5:

Bende polislerle ilgili bir konu açmıştım gayet dikkat çekilmesi gereken bir konuydu ve alel acele silinmişti de ondan hayretle karşıladım...

********************* da Gökhan İnler için haber yayınladı şimdi Şeref de olabilme ihtimalinin olduğunu söylüyor. Umarım en kısa zamanda bu transferi bitiririz de Aziz Yıldırım'ın muhteşem u dönüşüne şahit oluruz.

Ya ben 1-2 kisi böyl eoldu diye 1-2 fotoraf gördüm diye hemen suclu ilan etmem.

Bu is bukadar kolay degil ve 1 Saat den beri söylüyorum orda Park kalksin yikilsin diyede bir sey demiyorum.

O konuda bir sey söyleyemem orasini ne tanirim ne ederim.

Amma Her seyde otomatikmen Polisi devleti falan fismani düsman ilan Edip ayni olaylar PKK falan fismana yapildimi iyi yapidli bunlar zaten suclu deyip alkis tutmaya karsiyim benim Konu o.

Tanımıyosan etmiyosan konuşma arkadaşım. Bırak bilenler görenler orda olanlar konuşsun. Polisten ortada hiç bişey yokken biber gazı yiyenler konuşsun. Kimsenin devleti düşman ilan ettiği yok ama senin devletin hala o kadar şiddet olayına rağmen o polisin arkasında duruyorsa, senin milletvekilin "biber gazına ihtiyaçları varmış demek ki" diyebiliyorsa biz onlara da karşı oluruz. Anayasa'da ki direniş hakkını kullanıyoruz biz yasal olmayan hiç bir şey yapmıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt