Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya biraksin baskan baskasi yapsin bu isi yapamiyorsa yemin ediyorum ya. bukadar aamatürce hareketler nerde görülmüsdür. baskan finanz para uzmani ama baskada hic bir sey bilmiyor ve ilgilenmiyor camiada gibime geliyor. bir sürüde hata yapti ve ispatladi benim bu tecisimi.

en önemliside yabanci sinirinin düseceginden haberi olmamasiydi cikdigi gecen Tv canli yayinda

Transferden anlamayan adamları transfer görüşmelerine yollarsan böyle olur.

Bu transfer görüşmelerini kim yürütüyor arkadaş.

Bu kadar şapşal insanların ne işi var Galatasaray'da.

Kulübüyle anlaşırsın, futbolcuyla anlaşırsın imzaları çakar işi bitirirsin. İmzalar atıldıktan sonra KAP'a bildirim yaparsın. Bu kadar basit.

yav açıkladıgımıza göre resmi imza vardır hala para yolma peşindeler

bu olay çok kafa götürür, seçim kaybettirir. en önemlisi alay konsu eder...

Chedjou'nun transferi İnler,Nani ve Arda transferinden daha kritik oldu şimdi.Alamadık mı rezil olacağız.Fener'in fax meselesi gibi olur alamazsak.

bu fransizlar ne bicim insan arkadas .. bunlarin baskani da fenere kafa tutan adamla ayni tipteyse yandik

ünal aysalın en büyük hatası tulun, şimdi yeni yönetimle birlikde herşey tulunun elinde ve o adamın futboldan gram anladığından şüphem var, şimdiye kadar gittik ama artık işler tulunun elinde ve bunun sonu hiç hayırlı olmayacak,aysalın sonunu tulun getirecek..

gerçekten ayıp

eğer bu lilie anlaşma yapıldıysa ve dedikleri yalansa. kulup açıklama yapmalı lafı çakmalı...

ne zaman rahat yapacaz biz transferleri.her biri sorun arkadaş...gökhan inler alınsa dahi yetmeyecek,taraftar baskısıyla gelir o melo buraya.

Bence Lille olaya Fransız kalmis, hemen yönetime kizmayin. Almasak borsaya bildirmezlerdi.

ben profesyonellerle calışırım diyen başkan danışmanı bülent tulunu kovsun bu rezaletten sonra ,o zaman aysalın profesyonellerle calıştığına inanalım..

olayın ne olduğunu bilmeden yorum yapıp, üzerine istifaya çağıran taraftarımızı kutluyorum gerçekten.

sakin olalim ilaki bizim klupten aciklama gelcektir telas yapmaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt