Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu yönetim varya tamamen karambole başarılı oluyor.

Adamlar geldi şike operasyonu başladı. FB futbolcularını satmak zorunda kaldı. BJK'den ise Tosun Paşa geçti. Adamlar borç batağına sürüklendi. 2 senedir bellerini doğrultamıyorlar zaten.

Galatasaray yönetimi bu süreçte hep 4 ayağı üzerine düştü. Sneijder dışında olağanüstü bir transfer yapmadılar. Drogba biraz tesadüf eseri Galatasaray'a geldi. Çin kulübü adamın parasını ödeseydi Drogba bugün bizde olmazdı.

Galatasaray başkanı Ünal Aysal Aziz'in yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tek adam rolüne soyundu.

Futbol takımını ayakta tutan, iç huzuru sağlayan Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst gibi isimleri de kulüpten uzaklaştırdı.

GALATASARAY'I KÖTÜ GÜNLER BEKLİYOR.

Ben şlmdiden taraftarı uyarayım.

başkan karşıtı birinin taraftarı olduğun o kadar belli ki, 2 şampiyonluk boyunca ağzınızı açamamak sizi ne kadar çok öfkelendirmiş, içinizden keşke şampiyon olmasaydık başkanı eleştirirdik diye geçirmişsiniz sürekli, bu yazıdan çıkacak tek anlam budur. aferin böyle devam, size inat sonuna kadar galatasaray

allah akır fikir vesin arkadaş..olayları bilmeden hemen yönetime sallayın, sanki siz yönettiniz bu kulübü iki yıldır , siz yaptınız sneijder , drogba transferlerini.

malesef katilmak zorundayim sana. Bazilari kiza bilir senin gibilerine burda ama malesef. Galatasaray icin oldugumuzu unutan bir cok arkadasimiz var burda gibime geliyor. Aysal baskan simdiden bile dokunulmaz durumuna gelmisdir cogu taraftarimizda. objektiv olarak olaylara inceledigimiz zaman ama gercekler pekde ic acici olmadigini görmekteyiz.

Muslera,burak,hamit,eboue,melo hepsi iyi transferdi, şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık o da mı 3 temmuzla ilgili idi...belki seçimin yeri değildi bende katılıyorum ama ilk fırsatta kötü günler bekliyor demek biraz acımasızca değil mi?

Bu yönetim varya tamamen karambole başarılı oluyor.

Adamlar geldi şike operasyonu başladı. FB futbolcularını satmak zorunda kaldı. BJK'den ise Tosun Paşa geçti. Adamlar borç batağına sürüklendi. 2 senedir bellerini doğrultamıyorlar zaten.

Galatasaray yönetimi bu süreçte hep 4 ayağı üzerine düştü. Sneijder dışında olağanüstü bir transfer yapmadılar. Drogba biraz tesadüf eseri Galatasaray'a geldi. Çin kulübü adamın parasını ödeseydi Drogba bugün bizde olmazdı.

Galatasaray başkanı Ünal Aysal Aziz'in yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tek adam rolüne soyundu.

Futbol takımını ayakta tutan, iç huzuru sağlayan Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst gibi isimleri de kulüpten uzaklaştırdı.

GALATASARAY'I KÖTÜ GÜNLER BEKLİYOR.

Ben şlmdiden taraftarı uyarayım.

Muslera,burak,hamit,eboue,melo hepsi iyi transferdi, şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık o da mı 3 temmuzla ilgili idi...belki seçimin yeri değildi bende katılıyorum ama ilk fırsatta kötü günler bekliyor demek biraz acımasızca değil mi?

istifa.JPG

hatanın bizde olduğunu nerden biliyosun ya, böyle komik bi açıklama mı olur. bu tamamen ben demiştim demek istediğiniz için olan bişey.

belki lille bi yerlere bildirim yapacak, sıkıntıya düşmemek için böyle bi açıklama yaptı, bilmeden konuşmaya ve kendi değerlerimizi eleştirmeye ne kadar meraklıyız.

one minute arkadas. Aysal baskan in bu tek hatasi degil. sana göreve geldiginden beri en az 10 vahim hatasini sayarim. öyle böyle degil yani. Galatasaray sevgimizden dolayi sustum ben simdiye kadar acikcasi ama bu hata bizden olduguna ben acikcasi eminim. daha öncek bir ton amatörce yapilan hatalar varken buna da sasirmamak lazim acikcasi. bu ama tam rezilik. simdiye kadar hic bir yerede aysal baskani elestirmedim ama vallahi yeter yani. Benim icin Galatasaray önceliklidir. beceremiyorsa bu baskanlik isini gitsin bir zahmet. Galatasarayimizi yönete bilecek bir ton insan var.

çipetpetler doluşmuş foruma

Tulun futbol bilgisine ihtiyaç duyulduğu bir iş yapmıyor zaten. Hoca kimi istiyorsa gidecek anlaşacak bu kadar.

valla gecdiğimiz 2 yılda fatih hoca ,dürüst ve albayrak tulunu floryaya sokmadılar ama şimdi tulun tam güc ilerliyor, başkan bile transferleri biz yaparız ama hocanın onayını alırız diyor , malesef şu an için bütün güc tulunun elinde , ben şahsen tanıdığım bir kac arkadaşdan fatih hocanın kurdurduğu scout ekibinin bazı yerli genc oyuncularda ısrarla alınsın demelerine rağmen adım atılmadığını biliyorum.. cok net söylüyorum tulunun futbol bilgisi adnan sezginden kötüdür..

o değilde bu kap resmi bir yer elinde imzalı kağıt/belge olmadan kanıt olmadan bittiğini bildiremezsin?:confused:

one minute arkadas. Aysal baskan in bu tek hatasi degil. sana göreve geldiginden beri en az 10 vahim hatasini sayarim. öyle böyle degil yani. Galatasaray sevgimizden dolayi sustum ben simdiye kadar acikcasi ama bu hata bizden olduguna ben acikcasi eminim. daha öncek bir ton amatörce yapilan hatalar varken buna da sasirmamak lazim acikcasi. bu ama tam rezilik. simdiye kadar hic bir yerede aysal baskani elestirmedim ama vallahi yeter yani. Benim icin Galatasaray önceliklidir. beceremiyorsa bu baskanlik isini gitsin bir zahmet. Galatasarayimizi yönete bilecek bir ton insan var.

2 senedir Şampiyonuz ve son 10 senenin en başarılı dönemlerini geçiriyoruz.. Böyle hatalı yönetime can kurban..

KAP'tan başımıza zarar gelmez, beceriksiz yöneticilerden zarar gelir.

KAP son aşamadır.. Futbolcuyla anlaşırsın, futbolcunun kulübüyle de anlaşırsın. İmzaları atarsın, KAP'a bildirim yaparsın.

Galatasaray yönetimi tribüne oynadığı için görüşme yaptığı bazı futbolcuları hemen KAP'a bildiriyor. Görüşme yapılıp KAP'a bildirilmeyen bir sürü futbolcu var.

Madem bu kadar şeffaflar görüşme yapılan diğer futbolcular neden KAP'a bildirilmiyor.

Ya hocam herşeyi bildiriyorlar KAP'a..2 sene önce Elmander yüzünden bi ceza yedik diye, korkudan tuvalete giderken bile neredeyse KAP'a bildirecekler..Ama bu olay bence mutlaka çözülür, hani görüştüğünü bildirip alamamayı anlarım ama tüm detayları bildirip resmi siteden yayınladıktan sonra alamamak demek felaket olur..

Yani halledilince bu olay kapanacak.Bu olayın ciddiyetinin farkında değil galiba kimse.Devletin resmi kurumuna aldık diye yazı yolluyorsun imza yokken.Halka açık şirketsin sen bir sürü hisse sahibin var bu durumdan madur olursa oo hallediler diye sevinecekmiyiz?

ben işin transfer boyutundan dolayı halledilir dedim..diğer taraftan ceza gelebilir evet ama bir sözleşme var ise kapa gönderilir zaten

transferde bi sorun olmadığında ve sonuçlandığında özür dileyeceğinizi umuyorum, sizi diğerlerinden ayrı kefeye koyuyorum az çok yorumlarınızı bildiğim için. yoksa galatasaray başarısız olsun ünal aysalı eleştirelim diye bakan bazıları üşüştü buraya görmüşsünüzdür.

bir dakika ben alinan oyunculara veya 3 temmuz olayinida sadece bakmiyorum olaya. iyi yapilan islerde var tabiki. hic bir sey yapilmadi dersek hainlik olur. ben ama madalyonun sadece iyi tarafina bakmiyorum arkadas. inanilmaz amatörce hatalar oldu bu sürecde resmen camiamizda. sampionluklar geldi diye görmemizlikden geliniyor hatalar. ama baskanimiz Galatasaray ya hakim degil malesef. yahu daha yabanci kisiltmasi geldigini bile bilmiyor baskan ne anlatiyorsunuz burda siz bana ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt