Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

one minute arkadas. Aysal baskan in bu tek hatasi degil. sana göreve geldiginden beri en az 10 vahim hatasini sayarim. öyle böyle degil yani. Galatasaray sevgimizden dolayi sustum ben simdiye kadar acikcasi ama bu hata bizden olduguna ben acikcasi eminim. daha öncek bir ton amatörce yapilan hatalar varken buna da sasirmamak lazim acikcasi. bu ama tam rezilik. simdiye kadar hic bir yerede aysal baskani elestirmedim ama vallahi yeter yani. Benim icin Galatasaray önceliklidir. beceremiyorsa bu baskanlik isini gitsin bir zahmet. Galatasarayimizi yönete bilecek bir ton insan var.

10 vahim hata sayarmısın ? merak ettim.

Bu yönetim varya tamamen karambole başarılı oluyor.

Adamlar geldi şike operasyonu başladı. FB futbolcularını satmak zorunda kaldı. BJK'den ise Tosun Paşa geçti. Adamlar borç batağına sürüklendi. 2 senedir bellerini doğrultamıyorlar zaten.

Galatasaray yönetimi bu süreçte hep 4 ayağı üzerine düştü. Sneijder dışında olağanüstü bir transfer yapmadılar. Drogba biraz tesadüf eseri Galatasaray'a geldi. Çin kulübü adamın parasını ödeseydi Drogba bugün bizde olmazdı.

Galatasaray başkanı Ünal Aysal Aziz'in yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tek adam rolüne soyundu.

Futbol takımını ayakta tutan, iç huzuru sağlayan Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst gibi isimleri de kulüpten uzaklaştırdı.

GALATASARAY'I KÖTÜ GÜNLER BEKLİYOR.

Ben şlmdiden taraftarı uyarayım.

Şerefsizim kanım dondu.

istifa.JPG

Ben 7 gün önce Aysal'ın suyu ısınıyor dediğimde sen "Ünal Aysal 72 yaşında milyar dolarlık şirketleri var 16 yaşında en büyük başarısı lisede takdir almak olan birisi bunu söylüyor." demiştin bana.Şimdi ne değişti senin için?

25 yaşında birisinin 72 yaşında olan da birisini istifaya çağırması doğru değil senin 7 gün önce dediğine göre.

şu kap olayını bizim yöneticiler öğrenemdi bir türlü

başkan durmadan profesyonel adamlarla çalışıyoruz diyor hikaye bu kaçıncı ya

adamla anlaşırsın imzaları atarsın 1dk sonra kapa açıklama yaparsın, DANY transferini hatırlayın kimsenin haberi yokken kapa açıkladılar

transferde bi sorun olmadığında ve sonuçlandığında özür dileyeceğinizi umuyorum, sizi diğerlerinden ayrı kefeye koyuyorum az çok yorumlarınızı bildiğim için. yoksa galatasaray başarısız olsun ünal aysalı eleştirelim diye bakan bazıları üşüştü buraya görmüşsünüzdür.

ben şahsen ünal aysalın yönetim tarzını eleştirmiyorum ama adamın danışmanı tulun olunca resmen dumur oluyorum ,başkanın futbol aklı tulun olunca bu resmen komedi oluyor ,şimdiye kadar fatih hoca işi idare etti ama bundan sonra ne olur bilemem.

bir dakika ben alinan oyunculara veya 3 temmuz olayinida sadece bakmiyorum olaya. iyi yapilan islerde var tabiki. hic bir sey yapilmadi dersek hainlik olur. ben ama madalyonun sadece iyi tarafina bakmiyorum arkadas. inanilmaz amatörce hatalar oldu bu sürecde resmen camiamizda. sampionluklar geldi diye görmemizlikden geliniyor hatalar. ama baskanimiz Galatasaray ya hakim degil malesef. yahu daha yabanci kisiltmasi geldigini bile bilmiyor baskan ne anlatiyorsunuz burda siz bana ya.

hatasız yönetim istiyorsanız zor renktaş hatalar olacaktır elbet ama önemli olan mali ve sportif başarıdır..

Tüy doldu buralar yine , kuşlar uçuşuyor galiba.:trollface:

Ben 7 gün önce Aysal'ın suyu ısınıyor dediğimde sen "Ünal Aysal 72 yaşında milyar dolarlık şirketleri var 16 yaşında en büyük başarısı lisede takdir almak olan birisi bunu söylüyor." demiştin bana.Şimdi ne değişti senin için?

25 yaşında birisinin 72 yaşında olan da birisini istifaya çağırması doğru değil senin 7 gün önce dediğine göre.

Doğru demiş.

ertem şener ‏@_ertemsener3 dk

GALATASARAY'DA SON DAKİKA !!! DURSUN AYDAN ÖZBEK YÖNETİMDEN AYRILIYOR YERİNE ' CANDAN ERÇETİN' GELİYOR

Ertem Sener basladı yine,bakalım dogru mu degil mi? :D

Baskan'in sorun cikarmayacak bir yönetim demesinin üzerinden 24 saat bile gecmeden biri istifa ediyor öyle mi?? ertem uyduruyor yine.

malesef katilmak zorundayim sana. Bazilari kiza bilir senin gibilerine burda ama malesef. Galatasaray icin oldugumuzu unutan bir cok arkadasimiz var burda gibime geliyor. Aysal baskan simdiden bile dokunulmaz durumuna gelmisdir cogu taraftarimizda. objektiv olarak olaylara inceledigimiz zaman ama gercekler pekde ic acici olmadigini görmekteyiz.

En büyük sansimiz Aslan gibi dik duran bir kac isimdir bu basarilarda bence. en basda Fatih hoca gelir sonra ali dürüst ve albayrak bencede.

İşler kötüye gittikten sonra eleştirinin anlamı yok. Bugün bize kızanlar yarın pişman olabilir. Umarım iş işten geçmiş olmaz.

Ünal Aysal mesela Alper transferi öncesinde "eskişehir kulüp başkanını arayıp işi bir görüşmede bitiririm" demişti. Bu söylem Aziz yıldırım tarzı. Ne oldu Alper alınamadı. Alper çok mu kaliteli futbolcuydu. Hayır.

Zaten o zihniyetteki futbolcunun Galatasaray'da işi de yok. Gelmemesine sevindim.. Orası ayrı konu.. Beni ilgilendiren Ünal Aysal'ın yönetim tarzı.

Benzer söylemleri Atletico başkanıyla ilgili de söylemişti..

Galatasaray'da her şey yolunda gitmiyor. Burası çok açık.

Yahu 3 sene once burda cana,ali turan,pino,zapata,stancu daha sayacagım bır suru ınsanların nobetını tuttuk.

2 yılda ust uste sampıyonolup ceyrek fınal oynadık hatta bkunu cıkartıp nanı ıcın ıstemem yan cebıme koy yapıyoruz.Aradakı farkı anlamayıp cıddı cıddı yonetım ıstıfa dıyenler varsa harbıden bi ... gıtsınler yanı.

Baskan'in sorun cikarmayacak bir yönetim demesinin üzerinden 24 saat bile gecmeden biri istifa ediyor öyle mi?? ertem uyduruyor yine.

Her 100 yazdığından 99'unu uyduruyor zaten,bunu da uydurduysa kendisine yorgan hediye etmek lazım,evdeki kısa kalıyor herhalde,uyurken bir yerleri açıkta kalıyor :D

Ynt: Transfer Nöbeti

Maalesef klüp profesyonellikle iki senedir tanışıyor. Evet geç kalındı ve hatalar oluyor fakat başkan çok başarılı bir işadamı ve iyi bir entellektüeldir. Kolay mı sanıyorsunuz bu camia içinde bazı şeyleri yapmak, yavaş yavaş olacak.

Ben başkana sonsuz güveniyorum.

ZP980 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt