Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

transferde bi sorun olmadığında ve sonuçlandığında özür dileyeceğinizi umuyorum, sizi diğerlerinden ayrı kefeye koyuyorum az çok yorumlarınızı bildiğim için. yoksa galatasaray başarısız olsun ünal aysalı eleştirelim diye bakan bazıları üşüştü buraya görmüşsünüzdür.

ben Galatasaray imi seviyorum arkadasim. kisileri degil. kisileri ben taraftar olarak elestirme hakina sahibim. burasi Galatasaary dir. yanlisliklar olursa bunlari dile getirmek zorundayim. nasil iyi seyleri öfüyorsa yanlis seyleride söylemek zorundayiz biz. cok vahim hatalar yapmisdir baskan aysal. ben acikcasi fazla güvenemiyorum onun yaptigi baskanligina . bu sadece bu transfer dönemi ile alakasi degil. yukarda daha öncede yazdigim gibi bir cok hatalar olduki bazi baska baskanlarin kelesi cokdan ucmusdu Galatasaray da.

Abi bu ne feryat figan ya, tamam herkes şok oldu ama yok başkan beceriksizmiş, yok başkanın suyu ısınmış, noluyor abi???

2 saat sonra herşey çözülürse bu sefer ne diyeceksiniz? Lütfen biraz sabır..Sonradan pişman olacağımız şeyler söylemeyelim ve biraz bekleyelim.

Ayrıca şöyle bir açıklama gelmiş şimdi: "Fransız ekibinin bu açıklamasına Galatasaray cephesinden yanıt gecikmedi. Fransa'daki operasyonu yöneten ve Kamerunlu stopere imzayı attıran Bülent Tulun, Skorer'e yaptığı açıklamada "Bütün imzalar atıldı. Hiçbir sorun yok. Kaldı ki biz eşeğimizi sağlam kazığa bağlarız." dedi."

ben Galatasaray imi seviyorum arkadasim. kisileri degil. kisileri ben taraftar olarak elestirme hakina sahibim. burasi Galatasaary dir. yanlisliklar olursa bunlari dile getirmek zorundayim. nasil iyi seyleri öfüyorsa yanlis seyleride söylemek zorundayiz biz. cok vahim hatalar yapmisdir baskan aysal. ben acikcasi fazla güvenemiyorum onun yaptigi baskanligina . bu sadece bu transfer dönemi ile alakasi degil. yukarda daha öncede yazdigim gibi bir cok hatalar olduki bazi baska baskanlarin kelesi cokdan ucmusdu Galatasaray da.

Şimdı üstad yaşça benden buyuksun.SAygısızlık yapmadıgın surece asla kırıcı konusmam.sen kımse ıle ılgılenme sadece karsılıklı bıraz konusalım.Şimdı su baskanın hatalarını ve basarılarını bı konusalım senınle.senın ıcın basarı kıstası nedır.Ya da hangı buyuk hataları senı bı boyle vahım hatalar yapmıstır boyutuna bı getırdı ?

yazıklar olsun sizin gibi taraftara 1 transferde karışıklık çıktı diye hemen sallamaya başlamışınız yok yönetim gider yok kötü günler böyle galatasaraylılık olmaz olsun transfer taraftarı olmuş herkes (herkes üstüne almasın bazıları için söyledim)

son dakika!!! Fransız ekibinin bu açıklamasına Galatasaray cephesinden yanıt gecikmedi. Fransa'daki operasyonu yöneten ve Kamerunlu stopere imzayı attıran Bülent Tulun, Skorer'e yaptığı açıklamada "Bütün imzalar atıldı. Hiçbir sorun yok. Kaldı ki biz eşeğimizi sağlam kazığa bağlarız." dedi.

Adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Türk asıllı Gökhan İnler hakkında menajerinden açıklama geldi.

Gökhan'ın menajeri Dino Lamberti, transfer iddiaları üzerine açıklama yaptı.

Lamberti, "Bu zamana kadar kimseyle transfer görüşmesi yapmadık ve Gökhan'ın Napoli'den

ayrılacağına inanmıyorum. Bunların sadece spekülasyon olduğunu düşünüyorum. Belki bazı takımların ilgisi vardır fakat Gökhan'ın istediği Napoli'de kalmak. Fiziksel sıkıntılar nedeniyle ligin son haftalarında oynayamadığı için bu iddiaların çıktığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Radyospor - Gökhan İnler ayrılıyor mu?

dediğim gibi sana kişisel bi lafım yok zaten, lafım takım başarılı olunca susan, biraz kötü gidince veya bi sıkıntı olunca çıkıp ben demiştim diyenlere.

orduspor maçını hatırlatırım, devre arasında ortaya çıkıp fatih hoca ile, ünal aysal ile olmaz diyen ama maç bitiminde kazandığımız için ortada gözükmeyenleri, mersin maçı keza aynı şekilde. şampiyonluklar sonrası görünmeyen, transfer sezonlarında yok öyle başarısız transfer böyle başarısız transfer diyenlere. anlamışsındır herhalde kimleri kastettiğimi.

işte meydanı bunlara bırakmamak için hata yapsa bile sahip çıkıyorum ki kulübüm ayakta durabilsin, yoksa zaten bunların amacı belli. onlar değil biz sahip çıkcaz kulübe.

Şaka mı bu?

Evet de nolur!

ZP980 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

evet renktaş benim transfer dönemlerinde yaptığım bir totem bu.

Genellikle hep iyi sonuçlandı bkz Sneijder/Drogba :lol:

Ben 7 gün önce Aysal'ın suyu ısınıyor dediğimde sen "Ünal Aysal 72 yaşında milyar dolarlık şirketleri var 16 yaşında en büyük başarısı lisede takdir almak olan birisi bunu söylüyor." demiştin bana.Şimdi ne değişti senin için?

25 yaşında birisinin 72 yaşında olan da birisini istifaya çağırması doğru değil senin 7 gün önce dediğine göre.

senin için görüşlerim hala aynı kardeşim

19.05'de galatasaray lisesi onunde, renktaslar

sonra gezi parkina

hatasız yönetim istiyorsanız zor renktaş hatalar olacaktır elbet ama önemli olan mali ve sportif başarıdır..

Kusuruma bakma ama sen o zaman Galatasaray yi fazla bilmiyorsun. mali ve sportif basari sadece önemli diyen arkadasi ben cidiye alamam Galatasarayli olarak. Galatasaray in cok daha önemli öncelikleri vardir camia icinde. ama sana kizmiyorum yada hakaret ede etmiyorum yanlis anlama sakin beni. Galatasaray taraftarisin normal cekilde ama Galatasaray biraz daha derin bir yer ve etik ve kültürü vardir 500yildan fazla süren.

ben Galarasarayi yasayan birisiyim her yönü ile ama buda ileden gelme bir sey . sen belki sadece zamaninda renklerini begendigin icin Tutmusudnur yada Galatsarayimizin yakladigi basarilar ile sevdalanmisindir galatasarayimiza. buda cok güüzel bir sey tabiki. sen benden daha az yada ben sende daha fazla Galatasarayliyim da demiyorum asla ama ben belki Galatasaray yi daha iyi taniyorum diye bilirim - biraz uzun yazi oldu kusuruma bakma kardesim ama yanlis anlasillmakdansa sana bu cekilde uzunca yazi yazmayi tercih ettim acikcasi.

Ne oldu şimdi Chedjou'yu alamadık mı biz niye resmi açıklama yapılmıyor ben sitelerine girdim bulamadım öyle bir açıklama gözümden mi kaçtı acaba

Adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Türk asıllı Gökhan İnler hakkında menajerinden açıklama geldi.

Lamberti, "Bu zamana kadar kimseyle transfer görüşmesi yapmadık ve Gökhan'ın Napoli'den

ayrılacağına inanmıyorum. Bunların sadece spekülasyon olduğunu düşünüyorum. Belki bazı takımların ilgisi vardır fakat Gökhan'ın istediği Napoli'de kalmak. Fiziksel sıkıntılar nedeniyle ligin son haftalarında oynayamadığı için bu iddiaların çıktığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

alın o zaman alın meloyu kardeşim yeter kampa sorunsuz adam akıllı girsin şu takım

İşte Chedjou gerçeği!

Lille kulübünden Chedjou transferine ilişkin kafaları karıştıracak bir açıklama geldi.

G.Saray’ın dün anlaştığını duyurduğu Chedjou için Lille kulübünden kafaları karıştıran bir açıklama geldi. Lille’in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Kamerunlu futbolcu için G.Saray ile henüz bir anlaşma sağlanmadığı belirtildi. Müzakerelerin olumlu yönde ilerlediği belirtilen açıklamada, “Henüz imzalar atılmadı” denildi.

Açıklamanın altında yatan gerçeği ********************* açıklıyor…

Lille kulübünün bu beklenmedik reaksiyonu göstermesinin altındaki neden ise G.Saray Başkanı Ünal Aysal’ın dün GSTV’de katıldığı programda yaptığı açıklama…

Transferin 6 Haziran’da açıklanması konusunda Lille ekibi ile anlaşan G.Saray, Aysal’ın bu sözlerinin ardından KAP’a bildirim yapmak zorunda kaldı. KAP’a yapılan bildirimi resmi internet sitesinden de duyuran sarı-kırmızılı ekip, Kamerunlu futbolcunun G.Saray’a katılacağını duyurmuştu. Lille kulübü de işte bu yüzden Fransa Futbol Federasyonu ile sorun yaşamamak adına bu açıklamayı yapmak zorunda kaldı.

İşte Chedjou gerçeği! | ********************* Spor Gazetesi

Yönetime saydıranlar 1 adım öne çıksın

bencede dogrudur bu haber cunku Gokhan turkiyeye pek sicak bakan bir futbolcu degil 2008 yilinda bazi aciklamalari olmustu ..

Gerçekler ortaya çıktı,5 dakika önce üzerine gidenler şimdi Büyük Başkan diye mi bağıracak çok merak ediyorum :D

Denge problemimiz var ve her şeyi çok uçlarda yaşıyoruz her şeyi.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Maalesef klüp profesyonellikle iki senedir tanışıyor. Evet geç kalındı ve hatalar oluyor fakat başkan çok başarılı bir işadamı ve iyi bir entellektüeldir. Kolay mı sanıyorsunuz bu camia içinde bazı şeyleri yapmak, yavaş yavaş olacak.

Ben başkana sonsuz güveniyorum.

ZP980 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kimmiş o profesyonel yöneticiler söyle biz de bilelim.

Ünal Aysal'ın yeni listesinin neredeyse tamamı geçmiş dönemlerde yöneticilik yapmış isimler.Demek ki "yeni" kavramı gerçeği yansıtmıyor. Bu adamlar eski yönetimlerde olduğu için profesyonellikle yeni tanışmıyoruz anlamı çıkar.

Zaten geçen dönemdeki yönetim kurulu da benzer şekildeydi.

Galatasaray yönetiminin 2 yıllık süreçte yaptığı tek profesyonel hamle Nurettin Kantarelliyi GStorenin başına geçirmek oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt