Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Açıklamanın altında yatan gerçeği ********************* açıklıyor…

Lille kulübünün bu beklenmedik reaksiyonu göstermesinin altındaki neden ise G.Saray Başkanı Ünal Aysal’ın dün GSTV’de katıldığı programda yaptığı açıklama…

Transferin 6 Haziran’da açıklanması konusunda Lille ekibi ile anlaşan G.Saray, Aysal’ın bu sözlerinin ardından KAP’a bildirim yapmak zorunda kaldı. KAP’a yapılan bildirimi resmi internet sitesinden de duyuran sarı-kırmızılı ekip, Kamerunlu futbolcunun G.Saray’a katılacağını duyurmuştu. Lille kulübü de işte bu yüzden Fransa Futbol Federasyonu ile sorun yaşamamak adına bu açıklamayı yapmak zorunda kaldı.

Lille kulübünün bu beklenmedik reaksiyonu göstermesinin altındaki neden ise G.Saray Başkanı Ünal Aysal’ın dün GSTV’de katıldığı programda yaptığı açıklama…

Transferin 6 Haziran’da açıklanması konusunda Lille ekibi ile anlaşan G.Saray, Aysal’ın bu sözlerinin ardından KAP’a bildirim yapmak zorunda kaldı. KAP’a yapılan bildirimi resmi internet sitesinden de duyuran sarı-kırmızılı ekip, Kamerunlu futbolcunun G.Saray’a katılacağını duyurmuştu. Lille kulübü de işte bu yüzden Fransa Futbol Federasyonu ile sorun yaşamamak adına bu açıklamayı yapmak zorunda kaldı.

E tamam abi *********************'nın dediği gibiyse problem ne diye sallıyorsunuz insanlara ?

E40362*KADIKÖY*HATIRASI*TSHIRT - Erkek / Tshirt - Gsstore.Org

o24384-1.jpg

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Kimmiş o profesyonel yöneticiler söyle biz de bilelim.

Ünal Aysal'ın yeni listesinin neredeyse tamamı geçmiş dönemlerde yöneticilik yapmış isimler.Demek ki "yeni" kavramı gerçeği yansıtmıyor. Bu adamlar eski yönetimlerde olduğu için profesyonellikle yeni tanışmıyoruz anlamı çıkar.

Zaten geçen dönemdeki yönetim kurulu da benzer şekildeydi.

Galatasaray yönetiminin 2 yıllık süreçte yaptığı tek profesyonel hamle Nurettin Kantarelliyi GStorenin başına geçirmek oldu.

Profesyonellik demek o değil Başkan 2 yıldır hep aynı şeyi diyor Yönetim Kurulu bu kadar kalabalık olmaz 3-4 işinin ehli yönetici olacak gerisi Profesyonel, Sözleşmeli Personellerden oluşacak... Yeni yönetim kuruluna bakarsan 3-4 isim hariç gerisi sadece tüzük gereği belirli olan rakamı tamamlamak için yazılmış isimler...

Kimmiş o profesyonel yöneticiler söyle biz de bilelim.

Ünal Aysal'ın yeni listesinin neredeyse tamamı geçmiş dönemlerde yöneticilik yapmış isimler.Demek ki "yeni" kavramı gerçeği yansıtmıyor. Bu adamlar eski yönetimlerde olduğu için profesyonellikle yeni tanışmıyoruz anlamı çıkar.

Zaten geçen dönemdeki yönetim kurulu da benzer şekildeydi.

Galatasaray yönetiminin 2 yıllık süreçte yaptığı tek profesyonel hamle Nurettin Kantarelliyi GStorenin başına geçirmek oldu.

profesyonel yönetici ve yönetim kurulunu birbirine karıştırıyosunuz

Kusuruma bakma ama sen o zaman Galatasaray yi fazla bilmiyorsun. mali ve sportif basari sadece önemli diyen arkadasi ben cidiye alamam Galatasarayli olarak. Galatasaray in cok daha önemli öncelikleri vardir camia icinde. ama sana kizmiyorum yada hakaret ede etmiyorum yanlis anlama sakin beni. Galatasaray taraftarisin normal cekilde ama Galatasaray biraz daha derin bir yer ve etik ve kültürü vardir 500yildan fazla süren.

ben Galarasarayi yasayan birisiyim her yönü ile ama buda ileden gelme bir sey . sen belki sadece zamaninda renklerini begendigin icin Tutmusudnur yada Galatsarayimizin yakladigi basarilar ile sevdalanmisindir galatasarayimiza. buda cok güüzel bir sey tabiki. sen benden daha az yada ben sende daha fazla Galatasarayliyim da demiyorum asla ama ben belki Galatasaray yi daha iyi taniyorum diye bilirim - biraz uzun yazi oldu kusuruma bakma kardesim ama yanlis anlasillmakdansa sana bu cekilde uzunca yazi yazmayi tercih ettim acikcasi.

biraz kırıcı olmuşsun evet:ayatollah: sadece önemli olan o demedim ki ben,kısa vadede en önemlisi başarıdır mali ve sportif başarıdır dedim...tabiki değerlerimiz önemlidir geleneklerimiz vardır diğer kuluplerden farklı olarak bir kültürümüz vardır..ama dediklerimden çok farklı yerlere gitmişsin bence...

Gökhan İnler'in vergi hariç maaşı ne kadar?

senin için görüşlerim hala aynı kardeşim

Benim de görüşlerim hala aynı.Başkan,yeni yönetim listesini eskisine göre tecrübesiz isimlerden kurarak ve takımın en golcü oyuncusu Burak'ı satmaya çalışarak yanlış yapıyor.Kendi ayaklarına kurşun sıkıyor.2 sene üst üste şampiyon olduk,olağanüstü seçim konuşuyoruz.Şampiyonluğun tadı bile çıkmıyor.1 sene daha bekleseydi olmaz mıydı?

aradan 5 sene gecmis, napoli simdi satmazsa bir daha elden cikaramaz. benitez satilsin dediyse is bitmistir.

bizimkilerin gökhana 8 den fazla vereceğini hiç ama hiç sanmıyorum. napolide 17 ye aldığı adamı 8'e biraz zor verir. zaten ilgilendiğimiz bile yok adamla neyini alacaksak artık

Cok gereksiz kisiler dolasiyor bu forumda..Birsey olsada Yönetime sallasak derdinde olan!

Sneijder problemi de böyle ortaya çıkmıştı.. Sneijder'i söyledi diye ertesi gün kapa bildirmiştik.. Alper ile de görüşmeler ortaya çıkmıştı fotoğraflar falan o yüzden kapa bildirmek zorunda kaldık..

Başkanın buna dikkat etmesi lazım..

Şimdı üstad yaşça benden buyuksun.SAygısızlık yapmadıgın surece asla kırıcı konusmam.sen kımse ıle ılgılenme sadece karsılıklı bıraz konusalım.Şimdı su baskanın hatalarını ve basarılarını bı konusalım senınle.senın ıcın basarı kıstası nedır.Ya da hangı buyuk hataları senı bı boyle vahım hatalar yapmıstır boyutuna bı getırdı ?

Baskanin yaptigi dogrulari dah var bunu inkat etmem mümkün degil kimsede edemez. ama yaptiklari hatalara gelince ki bunu sormusun bana...

Transfer hatalari (kapa bildirip bir cok ismi alamaz olmazidir)

yönetimine ic huzuru saglayamamasi.

Bulent tulun-terim olayini cözememesidir icerde. disaraya sizmasi bazi bu cekilde sorunlar. Galatasaray ailedir ve sorunlar aile icinde hal edilir

Finanzal konulari haric camiayi bilmemesi ve bir cok konuda bilgi edinmemesi. ilgilsizlikden kaynaklanan bir sey.

En son ve en carpici örnek 2 hafta kanaltürk programminda canli yayina katildigi bir programmda Yabanci siniri bu sene ineceginden haberi olmamasidiri. resmen Sok oldug baskan. Oysaki bu karar 1 sene önce karar verilmisdi ve aciklanmisdiki biz forumca bu konuyu her Allahin günü tartistik galiba.

Galatasaray baskani olarak bir cok demec vermesi ve ani U dönüsleri yapmasi.

stad konusunu hal edememisi.

Stad da konsere izin vermesidir zarari göz önüne düsünülmeden.

daha da yazayim mi?!

olay buymuş çocuklar

İşte Chedjou gerçeği!

Lille kulübünden Chedjou transferine ilişkin kafaları karıştıracak bir açıklama geldi.

G.Saray’ın dün anlaştığını duyurduğu Chedjou için Lille kulübünden kafaları karıştıran bir açıklama geldi. Lille’in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Kamerunlu futbolcu için G.Saray ile henüz bir anlaşma sağlanmadığı belirtildi. Müzakerelerin olumlu yönde ilerlediği belirtilen açıklamada, “Henüz imzalar atılmadı” denildi.

Açıklamanın altında yatan gerçeği ********************* açıklıyor…

İşte Chedjou gerçeği! | ********************* Spor Gazetesi

Yönetime saydıranlar 1 adım öne çıksın

Bayern Münih Dortmund'dan Götzeyi 5 ay öncesinden alıyor. Adam sakat olmasa Şampiyonlar Ligi'nde Münih'e karşı oynayacaktı.

Fransız federasyonunu bağlayan bir durum yok ortada. Gizli saklı bir şey yok.

Belli ki Lille Chedju için başka teklifler geldi. Muhtemelen rakam daha yüksektir. Sözleşmede ufak bir boşluk da varsa Lille kulübü bundan faydalanmak istiyordur.

Sneijder problemi de böyle ortaya çıkmıştı.. Sneijder'i söyledi diye ertesi gün kapa bildirmiştik.. Alper ile de görüşmeler ortaya çıkmıştı fotoğraflar falan o yüzden kapa bildirmek zorunda kaldık..

başkan bu hataları hep yapıyor, ne var sanki az kaldı görüşmeler olumlu, çok yakında bitirmek istiyoruz vs.. dese.

Bayern Münih Dortmund'dan Götzeyi 5 ay öncesinden alıyor. Adam sakat olmasa Şampiyonlar Ligi'nde Münih'e karşı oynayacaktı.

Fransız federasyonunu bağlayan bir durum yok ortada. Gizli saklı bir şey yok.

Belli ki Lille Chedju için başka teklifler geldi. Muhtemelen rakam daha yüksektir. Sözleşmede ufak bir boşluk da varsa Lille kulübü bundan faydalanmak istiyordur.

arkadaş başkana boşu boşu yüklendik, hatalıymışız demek bu kadar mı zor?

agzindan kaciriyor hep

Eğer gerçek *********************'nin dediği gibiyse burada Başkana saydıranların yüzü 2 snliğine bile olsa kızarabilecek mi onu merak ediyorum... Hele hele ben biraz bekleyin hele bir kulüpten açıklama gelsin dediğimde bana saydırıp hakaret edenler özür dileme erdemliliğini gösterebilecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt