Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bayern Münih Dortmund'dan Götzeyi 5 ay öncesinden alıyor. Adam sakat olmasa Şampiyonlar Ligi'nde Münih'e karşı oynayacaktı.

Fransız federasyonunu bağlayan bir durum yok ortada. Gizli saklı bir şey yok.

Belli ki Lille Chedju için başka teklifler geldi. Muhtemelen rakam daha yüksektir. Sözleşmede ufak bir boşluk da varsa Lille kulübü bundan faydalanmak istiyordur.

alakasi yok ********************* dan aciklama geldi

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Profesyonellik demek o değil Başkan 2 yıldır hep aynı şeyi diyor Yönetim Kurulu bu kadar kalabalık olmaz 3-4 işinin ehli yönetici olacak gerisi Profesyonel, Sözleşmeli Personellerden oluşacak... Yeni yönetim kuruluna bakarsan 3-4 isim hariç gerisi sadece tüzük gereği belirli olan rakamı tamamlamak için yazılmış isimler...

Ben ne diyorum zaten. Tek profesyonel hamle Nurettin Kanterelli'nin GStore'nin başına gelmesi diyorum.

Nuırettin Kanterelli zaten yönetim kurulu üyesi değil. Profesyonel yönetici..

Bülent Tulun mu profesyonel yönetici veya Lütfü Arıboğan'mı?

Nurettin kanterelli Mavi Jeans'i dünya markası yaptı. Dierleri böyle bir şey gerçekleştirdi mi?

Asıl siz profesyonel yöneticinin ne olduğunu bilmiyorsunuz..

biraz kırıcı olmuşsun evet:ayatollah: sadece önemli olan o demedim ki ben,kısa vadede en önemlisi başarıdır mali ve sportif başarıdır dedim...tabiki değerlerimiz önemlidir geleneklerimiz vardır diğer kuluplerden farklı olarak bir kültürümüz vardır..ama dediklerimden çok farklı yerlere gitmişsin bence...

kuzuruma bakma o zaman . yanlis anlamisim :D

ama sportif basarinin büyük kismi bence fatih hocaya ait oldugunu düsünüyorum acikcasi. Drogba ve Sneijder Transferleri haric Fatih hocanin istedikleri yerine getirlip oyuncular alidnigini biliyorum. Devre arasinda ama bu olmadi yalan yok yani. hoca sol bek ile stoper istemisdi Aysal baskan ama sneijder ve drogbayi aldi cünkü firsat transferleriydi onun icin. böyle az maliyet ile böyle iki klas oyuncuyu alamasin her gün. dogru yaptigi bir sey var burda mesela tabiki ama bir tarafadan da dogrunun icinde hatasida var. hocanin istegini yerine getiremedin hatasi var burda. her neyse. sampionluklarin 90% hocaya ali dürüst ve albayraka aitit bence. diger 10% baskana aitir. yaptigi katkilari ama ben bir kenara biakiyorum ve yaptigi hatalari bir kenara birakiyorum. yaptigi hatalar malesef Galatasaray baskanina yakismayacak hatalar.

Bayern Münih Dortmund'dan Götzeyi 5 ay öncesinden alıyor. Adam sakat olmasa Şampiyonlar Ligi'nde Münih'e karşı oynayacaktı.

Belli ki Lille Chedju için başka teklifler geldi. Muhtemelen rakam daha yüksektir. Sözleşmede ufak bir boşluk da varsa Lille kulübü bundan faydalanmak istiyordur.

kap resmi bir kurum elinde belge olmadan böyle bir açıklama yapmana izin vermezler :yenieek:

çok yanlış işlere giriyoruz bence çünkü şampiyon takımdan oyuncu satılmaması gerek..

1. umut daha alınamadı

2. melo

3. riera satılmamalı takım onunla oynamaya alıştı hücümda etkindi çok her maç soldan atak yaptık defans oyuncusu değil ama

4. engin neden istenmiyor bu çocuk canını dişine takmıştı tamam bu sezon yoktu ama ya Cüneyt olayı olmasa...kazımdan daha azmı hakkediyor

Yahu kaç yıllık kulüp kaç yıllık yönetici Tulun. Senin bu yazdıklarına aklın eriyormu ?

Ortada bir şey yoksa niye açıklasınlar ?

İmzalar atılmış her şey bitmiştir.

********************* gazetesi çok çok iyi gidiyor bizim haberlerde. peki bunlar hangi türk oyuncular için uğraştığımızı söylemişti

Hayda Candan Ercetin konusu Hurriyet Spor'da da çıktı,kural gereği burada yayınlayamıyorum.

Hurriyet'in haberine gore gerekce olarak Dursun Ozbek aidatını odememis :asd: Bakalım troll mu gercek mi

çok yanlış işlere giriyoruz bence çünkü şampiyon takımdan oyuncu satılmaması gerek..

1. umut daha alınamadı

2. melo

3. riera satılmamalı takım onunla oynamaya alıştı hücümda etkindi çok her maç soldan atak yaptık defans oyuncusu değil ama

4. engin neden istenmiyor bu çocuk canını dişine takmıştı tamam bu sezon yoktu ama ya Cüneyt olayı olmasa...kazımdan daha azmı hakkediyor

Umut, Riera ve Engin bu takımda artık sadece yedek olur. Yerlerini daha genç gelecek vadeden gençlerle doldurmamız daha makul diye düşünüyorum.

bu arada bu olay en azindan facia durumuna dönmedigi icin cok sevindim vallahi. bu olay cünkü öyle böyle bir facia olmazdi acikcasi. kele ucurtuacak hata olurdu bizim camiada resmen . yinede Aysal baskanin yaptigi bir cok hatayi deginmeden gecemecegim . hadim degil belki ama Baskanliga ve kulübe ile daha cidi cekilde ilgilenmesi gerekmesi lazim Baskaninin. Her sey oyuncu almak veya para kazandirmak ile bitmiyor Galatasaray gibi bir camiada.

arkadaş başkana boşu boşu yüklendik, hatalıymışız demek bu kadar mı zor?

Bu saatten sonra Chedju transferinde pürüz de çıksa yönetimin o pürüzü çözeceğini bilerek ben bu yorumları yaptım zaten.

Çünkü resmi sitede "Görüşmeler başladı" şeklinde KAP bildirimi yok.

"Chedju Galatasaray'da" haberi var... O saatten sonra Chedju transferi gerçekleşmezse Galatasaray başkanı ve yönetimi o makamda duramaz zaten.

Lille kulübü kendi stesinden böyle bir açıklama yapıyorsa bu açıklamayı dikkate almak lazım. Belli ki sözleşmede ufak da olsa bir boşluk var. *********************'nin dediği gibi Lille yönetimi kendi federasyonuyla sorun yaşamamak için böyle açıklama yaptı demesi biraz saçma. O boşluğu bırakmamak transfer görüşmesini yürüten Galatasaray yöneticisinin görevi.

ne çabuk gaza gelen insanlar var bu forumda:o ulan önce bir bekle. bir sabret dimi. yok illa salliyacan. kendnizi tatmin etmeye devam edin.

Ya arkadaş, tamam başkan belki bazı şeyleri ağzından kaçırıyor olabilir, hani bu ilk de değil sonda olmayacak muhtemelen..Ama buna rağmen bu kulüp 2 senedir gayet başarılı transferler yapmıyor mu? Kaldı ki Chedjou transferi zaten bitti, belli ki küçük bir prosedür nedeniyle böyle bir durum ortaya çıkmış.

Yarın Chedjou gelince, üzerine Nani ile İnler'i de transfer edersek ne diyeceksiniz burada? Sonradan pişman olacağınız şeyleri söylemeye ne de meraklıymışsınız..Valla iyi ki Lille şu açıklamayı yapmış yani, bize Anti-Aysal'cıları görme fırsatı verdiler bu vesileyle..Ha sevmeyebilirsiniz en doğal hakkınızdır ama bu kadar da ucuz değil asıp kesmek..

*********************-nin haberi mantikli geliyor acikcasi. Bana kalirsa rahat olalim Chedjou Galatasarayda oynayacak. Ama KAP olaylari tam bir skandal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt