Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 37 sn

Erman Kilic, Galatasaray'da..

arkadaşlar yerli oyunc u kalitemiz berbat biran önce sayıca ve kalitece artırmak gerek.........

ben Galatasaray imi seviyorum arkadasim. kisileri degil. kisileri ben taraftar olarak elestirme hakina sahibim. burasi Galatasaary dir. yanlisliklar olursa bunlari dile getirmek zorundayim. nasil iyi seyleri öfüyorsa yanlis seyleride söylemek zorundayiz biz. cok vahim hatalar yapmisdir baskan aysal. ben acikcasi fazla güvenemiyorum onun yaptigi baskanligina . bu sadece bu transfer dönemi ile alakasi degil. yukarda daha öncede yazdigim gibi bir cok hatalar olduki bazi baska baskanlarin kelesi cokdan ucmusdu Galatasaray da.

Spor kulübünde 1 numaralı öncelik sportif başarıdır arkadaşım. Burada uluslararası şirket ya da vakıf yönetmiyorlar. Sportif başarı olduğu sürece gerisi hikayedir. Para, sponsorluklar, yıldız oyuncular, uluslararası itibar hepsi sportif başarıya endekslidir. O yüzden kalkıp o iyi gitmiyor bu iyi gitmiyor demenin anlamı yok.

Varsın bu tip hatalar olsun. Ben Nisan ayında Avrupa'da mıyız, Mayıs ayında şampiyonluk kupasını mı, yoksa bazıları gibi üçün birini mi almışız ona bakarım.

5ec421.jpg

Lille kulübünden Chedjou transferine ilişkin kafaları karıştıran açıklamanın nedeni belli oldu.

Haberin Devamı GSC Portal'da...​

erman neco kazım karacan a.ilhan gibileri ile takımı doldurmak gerek 2 tanesi tutsa bize yeter

Erman çok iyi transfer oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt