Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder ile Erman'ı kıyaslamak nedir arkadaş.

Avrupada bunu duysalar adamı devlet gözetiminde hastaneye koyarlar

Ben mi kiyasladim? Erman STSL icin büyük bir transfer, senelerdir Sivas'da iyi performans sergiliyor. Sneijder zaten bizim Sike Ligi icin cok fazla, o kalitesini SL'de göstersin.

Sadece baktığınızla kalırsınız..
.Takımda Selçuk,Drogba,Sneijder,Burak varken Erman'a duran top bırakacaklarını hiç sanmam..

:D Yaw yok bide bide Erman kullanıcaktı.Ben diyorum ki; hani hep diyorlar ya Erman'nın istatistiklerine bakın her sezon 10 gol 10 asist.

Ben de diyorum ki kaçı duran top.Eğer gollerin dördü-beşi frikik-penaltı, asistlerin de çoğu duran toptansa bizim için anlamsız bir veri olur.

Burakı satan arkadaşlar; seneye Drogba gidince forvete kimi düşünüyorsunuz yabancı sınırı 5 olunca ?

Burakı satan arkadaşlar; seneye Drogba gidince forvete kimi düşünüyorsunuz yabancı sınırı 5 olunca ?

Tekrar Burak :asd:.

Haklısın valla bende anlamıyorum satalım diyenleri. Drogba gidinceyi bırak, tek başına Drogba ile olmaz diye düşünüyorum.

Mignolet fena kaleci ya Muslera giderse Türk alamazsak almak lazımda PL'nin en formda kalecisiydi bu sene

Erman mı? :D

Bir de adamı Sneijder'le karşılaştırmışlar :asd:

Erman anca rotosyon maçında ilk 11 başlar ama unutmuşum malum bizim ligte yabancı sınırı var bir ihtimal bazı maçlara çıkabilir.

Erman çok çok iyi bir adam değil öyle istatistiklere bakarak çok iyi oyuncu diyemeyiz.Ortalama bir adamdır.Büyük takımı kaldıracak bir yapısı yoktur ki zaten 30 yaşına gelmiş bu yaştan sonra en fazla 2 yıllık sözleşme imzalarız.Bazen yedek klübesinde bazen tribünde aldığı paranın hakkını öder artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt