Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İnler'in bonservisine ne kadar isterler bence 8 makul. 2.5'da maaş versek tmmdır.

Ben hep derim ki:

Aynası işidir kişinin.... Yaptıkları bağlar beni...

Bi arkadaş SNjder CL oyuncu demiş...

Erman düşük vasıflı partnerleri arasında bile bu seviyeye ulaştı ise...............................

Gerisini gelince sahada görücez hep beraber....

Yaşı 25-26 civarı olsa seneye taliplerini de konuşurduk...

erman 25-26 yaşlarından da geçti hocam. öyle 1 gecede 29 olmadı bu adam. eğer sınayder ajax'tan sonra real, inter gibi takımlarda oynayıp, kulübüne kupa kazandırmışsa kalkıpta ikisini karşılaştırmak oldukça saçma ve bunu savunmakta afedersin ama büyük bir.. neyse yani öyledir işte.

yaw ermanı alcagına engin i tut kadroda

beni ismi ilgilendirmiyor, önemli olan sahadaki verimliliği, umarım sneijder gelecek sezon isminin hakkını verir ama tahminlerim ermanın sneijderdan daha fazla katkı sağlayacağı yönünde

Erman iyi bir yedek o kadar. Sneijder'in Real Madrid'e attığı golü atsın sonra tartışırız belki o da. Siz daha önce ya Sneijder'i izlemediniz ya da bu sezon 4 ay top oynamamış bi oyuncuyu değerlendirirken yanlışa düşüyorsunuz. Neyse sezon başında tartışırız:yenieek:

Forumda Erman - Sneijder karşılaştırması yapan insanlar görüyorum..Her ikiside çok iyi fakat şöyle birşey var

Sneijder Hollanda'lı

Erman Türk

Dünya üzerinde Hollanda'nın mı vitrini fazla Türkiyenin mi...Hollanda'nın...Nokta!

Sneijder Türk

Erman Hollandalı olsa bugun şimdi Erman Sneijder'den iyi diyecektiniz.

ermana burun kıvıranlar zamanında engine burun kıvarıp ts nin kadro dışı adamımı alınır diyenler muhtemelen

enginle devam edilmeycek büyük ihtimal, yerine alınacak en iyi isim hemde bonservisi elinde

nokta transfer

drogba sneijder muslera chedjou suan kadromuzda olan vazgeçilmez yabancılardır diğerleri gerekirse klüp menfaatleri doğrultusunda satılabilir değişebilir bence

Erman iyi bir yedek o kadar. Sneijder'in Real Madrid'e attığı golü atsın sonra tartışırız belki o da. Siz daha önce ya Sneijder'i izlemediniz ya da bu sezon 4 ay top oynamamış sezon başında tartışırız:yenieek:

benim sneijderin ismiyle ve geçmişiyle bi sorunum yokki. sadece ben sahadaki performansa bakarım, umarım sneijder gelecek sezon isminin ve aldığı paranın karşılığını verir dedim o kadar. ama seneye de aynı görüntüde bir sneijder izlemeye başlarsak kusura bakmasın o zaman, geçmişteki başarılarının ve isminin zerre önemi kalmaz gözümde

Re: Transfer Nöbeti

Kadir i de alak xavi gibi oynuyor adam beleş hemde

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Forumda Erman - Sneijder karşılaştırması yapan insanlar görüyorum..Her ikiside çok iyi fakat şöyle birşey var

Sneijder Hollanda'lı

Erman Türk

Dünya üzerinde Hollanda'nın mı vitrini fazla Türkiyenin mi...Hollanda'nın...Nokta!

Sneijder Türk

Erman Hollandalı olsa bugun şimdi Erman Sneijder'den iyi diyecektiniz.

Erman kim ?

arkadaşım Sneijder ile Erman diyoruz yapma gözünü seveyim.

Dünya üzerinde Sneijder gibi kaç tane adam var

Hepimizde Sneijder için geçmiş başarıları ve kalitesini bildiğimiz için iyi olamayışına karşı; aşırı toleranslı davrandığımızı biliyoruz...

Bunu kendiside itiraf etti zaten..

Gerçekçi olalım: Sneijder bu haliyle ermanla kıyaslanmayı hakediyor. Bunun sorumlusu ben değilim Kendisidir.

Bu kıyasların yapılmasını istemiyorsa veya istemeyenler varsa. Sneijder gerçek futbolu ile sahada olmalı... Bu haliyle elinden gelen bu kadarmış dedirtmesin kendisine..

Allah size akıl fikir versin.

Erman ile Sneijder gibi bir adamı bir tutan zihniyet ile konuşmak haramdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt