Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Okumaya üşendim. Özetle kanka

Ermanla sneijderi karsilastiriyorlar, bir de benim mesajla baslamis gibi yapiyorlar.

Millet onceki mesajlari okumuyor nasil olsa ben baslatmisim gibi oluyor.

Halbuki alakasi yok, resmen komplo yapiyorlar.

Bu da uzun oldu galiba :D

Ynt: Transfer Nöbeti

Tam bir bomba dan bahsediliyor. Resmi siteden anlasma haberi verilecekmis. Becerebilirsem elemanin tweetini atarim buraya. İsim vermemis ama

Ynt: Transfer Nöbeti

Siyasete devam etmeyin lütfen.

Devam edenler konudan uzaklaştırılacaltr. Bilginize.

Cevap: Transfer Nöbeti

hoopp kendinize gelin noluyor boyle saygi yoksa burada yazmayin dogru baska kapiya

BLmHmfRCMAMT27G.jpg:large

Birsey bilmeden gelip burda insanlara satasip durma. Sabahtan beri bu konu tartisiliyor ve yönetiicleri bu yüzden zaten nöbeti kapatti. Özellikle uyardilar. Asil size ne oluyor. Hey allahim ya.

Asıl senin ne bildiğin var birader şaka mısın daha 3 sayfa mı 5 sayfa mı ne önce sormadın mı olayların ne olup bittiğini bilmediğini şimdi mübarek tez yazmış bu konuda da savunulucuğuna bürünüyor hey Allah'ım ya.

Transfer Nöbeti

Birsey bilmeden gelip burda insanlara satasip durma. Sabahtan beri bu konu tartisiliyor ve yönetiicleri bu yüzden zaten nöbeti kapatti. Özellikle uyardilar. Asil size ne oluyor. Hey allahim ya.

İnsanlara sataşıp durma diye genelleme yapma. Ben sadece sana takıldım. Buna sen cevap verirsin başkasının üzerine vazife değil.

Daha da yapmam. Sorry.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Buyur gel bekliyorum.

Hakan abi bırak ya, kurallar diyorki siyaset yok

Forum konusunu bile açmış gelip burda konuşuyorlar.

Son sözüm şu,

Reyhanlı ve Pkk geri çekilmesini kim konuşuyor? unutuldu..Bu bilinçli birşey bence diyip susuyorum.

Gündem değiştirme bence tamamen gezi parkı.Buda başarıldı.

Birbirine saygısı olmayan ve inatla siyaset konuşan üyeler maalesef konudan tek tek uzaklaştırılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt