Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sinan Gokayca ‏@sinangokayca 2 dk arkadaslar rica ediyorum tweetlerimi forumlara tasimayin bazi hadsizler arkamdan atip tutuyormusss!!!!!!!!

O zaman isim ver. Hırboya bak

hm... af edersin ama o zaman nyie twiit ile paylasiyorsun . dokunuyorsa elestiri ve sayre girmeyeceksin bu duyumculuk isine. adama bak ya :D

Sinan Bolat - 0

Aurelien Chedjou - 6,3

Aykut Demir - 3

Guilherme Siqueira - 5

Gökhan Inler - 10

Jem Karacan - 1

Kerim Frei - 2,5

Erman Kilic - 0

Umut Bulut - 3

Necati Ates - 0

Toplam harcama: 30 milyon euro.

jem ve frei i o paralara alamayiz ama gerisi tutmus :yenieek:

Sinan Bolat - 0

Aurelien Chedjou - 6,3

Aykut Demir - 3

Guilherme Siqueira - 5

Gökhan Inler - 10

Jem Karacan - 1

Kerim Frei - 2,5

Erman Kilic - 0

Umut Bulut - 3

Necati Ates - 0

Toplam harcama: 30 milyon euro.

Guilherme Siqueira . Rütük izin vermez :D

Nani yokmu :sad007:

hm... af edersin ama o zaman nyie twiit ile paylasiyorsun . dokunuyorsa elestiri ve sayre girmeyeceksin bu duyumculuk isine. adama bak ya :D

Madem eleştiri istemiyosun ozaman isim ver. Aklısıra artislik yapıyo. Zamanında Sneijder ve Drogbayı 5000 kişi söyledi

Yok efendim atıp tutuyorlarmış o kadar bilgi aldıysan isimde ver yok saatli bomba bilmem ne

Milli rezalet olmaz bu akşam umarım demek isterdim ama sonuç belli gibi. Egoları yüzünden Selçuk'u çekemeyen ve "takımı onun üzerine kurmuyoruz diyen" biri bu takımın başında. Evet son maçta aynen bunu söyledi. Takım'ı canerin üzerine mi kuracaksın ya da bekirin?

Transfer Nöbeti

Valla milli takımın kalesine Ayı geçmesinde bizim mahalledeki dilenci bile geçebilir. Benim için sorun yok.

Ne gerekiyorsa onu alalim dedim. 4-3-1-2'ye göre sol bek ve orta saha alirsak yeter (Siqueira-Inler-Chedjou) ilk 11 icin yapilan transferler.

4-3-1-2 icin ola bilir evet. ben ama bu arkadasin ismini hic sevmedim vallahi nedense :D nasil birisi oldugunuda bilmiyorum ama okadar iyimi yani isme katlanmaya degermi birisimi :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt